Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1213412135121361213712138 ... 14645>
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 11:59

холява написав:
  UA написав:
  Бетон написав:"Ми боремося з диктатурою, яка нехтує життям своїх громадян. У той час, як Україна – демократична країна, яка цінує кожну людину", – Єрмак

Тих кого запихують у бус, Єрмак не вважає людьми.
Він говорить про аристократів (подивіться Портнікова)

Я не писав про Єрмака , не уявляю хто він .

Я тільки побажав самого найкращого чоловіку у котрого ДН .
Не фантазуйте .

Світ це не тільки ви.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 12:04

UA написав:
  холява написав:
  adeges написав:Ви це не забули на фейсбуці запостити? Там поцінювачів телемарафону набагато більше, і в абсолютному , і в відсотковому значенні. До речі, пил з портрету у вітальні регулярно протираєте?

Нагадайте якщо можна будь ласка також про день народження єрмака? Бо треба не забути панегірики йому теж заспівати вчасно.

Мене нема ні в одної соціальної мережі .
Не знаю що таке телемарафони ,я навіть ТВ не дивлюсь .
І в відсотковому і в абсолютному значенні .
В мене є портрет тільки дочки .
Не нагадаю про Ермака ,бо не уявляю хто він.
Я не співаю ,бо нема слуху і голосу .

Ми знаємо.
Тільки тут модерація проводить спеціальну селекцію.
Ви діамант в їх колекції.

Я не дуже бажаю сперечатися з вами бо працюю, но ще раз наголошую ,не треба фантазувати .
Ніхто і ніколи з модераторів не писав про виключність будь кого , також не писали про наявну схожість на якийсь мінерал .
....ну а що до вашого настрою ,вам напевно вчора мало що вдалось ?
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 12:16

Бетон написав:"Ми боремося з диктатурою, яка нехтує життям своїх громадян. У той час, як Україна – демократична країна, яка цінує кожну людину", – Єрмак

як правило, він не відсвічує заявами, а це з якого дива смажений півень клюнув?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 12:22

холява написав:
  UA написав:Ми знаємо.
Тільки тут модерація проводить спеціальну селекцію.
Ви діамант в їх колекції.

Я не дуже бажаю сперечатися з вами бо працюю, но ще раз наголошую ,не треба фантазувати .
Ніхто і ніколи з модераторів не писав про виключність будь кого , також не писали про наявну схожість на якийсь мінерал .
....ну а що до вашого настрою ,вам напевно вчора мало що вдалось ?

Найбільше людям в Україні псує настрій (та все інше) отой тричі ухилянт- аристократ якого ви привітали.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 12:22

які ви добрі люди, доброта ваша неоцінима, вона наповнює мене оптимізмом і
спонукає на працю, надає натхення на кожний день
пійду забацаю кекс з цукати і родзинками на 8річному коньяку

всім гарного дня (окрім зрадойобів) :mrgreen:
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3340 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 12:27

«Ми»… :roll: Він не пояснив де саме він бореться? Людина у розквіти сил вже третій рік ухиляється від того, щоб віддати борг державі. Я ще розумію, що люди з виборних посад не йдуть воювати, бо вибори проводити неможна, але він чому в офісі «воює»?
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 12:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Мы сейчас говорим не о «служить в армии», а о защите страны во время войны. Откройте наш общественный договор, который известен под названием «Конституция Украины», и почитайте кто обязан защищать страну. Я Вам подскажу: «дело всего украинского народа» и «обязанность граждан». Потом откройте закон о мобилизации и многочисленные постановления Кабмина и почитайте что написано там. Либо у наших депутатов, Президента и членов Кабмина очень узкое понимание того, кто является «народом Украины» и «гражданами Украины», либо они считают, не все должны принимать участие в защите страны.

В мене колишня комроти - мініатюрна дівчина, явно менша і слабша за середньостатистичного чоловіка. Припускаю, що менша за вас. В неї було чітке розуміння, хто має захищати країну.
У деяких г***в з форуму цього розуміння нема. Можливо ваша черга одягнути мм14?
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 12:30

холява написав:
  adeges написав:
  холява написав:Добрий ранок.
ВСІМ Гарного дня!
Сьогодні День Народження нашого Президента .
Бажаю йому Найкращего у житті !
Кохання та Здоров,я !

Ви це не забули на фейсбуці запостити? Там поцінювачів телемарафону набагато більше, і в абсолютному , і в відсотковому значенні. До речі, пил з портрету у вітальні регулярно протираєте?

Нагадайте якщо можна будь ласка також про день народження єрмака? Бо треба не забути панегірики йому теж заспівати вчасно.

Мене нема ні в одної соціальної мережі .
Не знаю що таке телемарафони ,я навіть ТВ не дивлюсь .
І в відсотковому і в абсолютному значенні .
В мене є портрет тільки дочки .
Не нагадаю про Ермака ,бо не уявляю хто він.
Я не співаю ,бо нема слуху і голосу .

То не біда, що нема ні слуху, ні голосу. Головне є язик, і він спрацював майстерно. Тільки авдиторію помилково обрано.

Зважаючи на недоступні вам соціальні мережі, треба тоді з відповідним плакатиком на площу біля місцевою адміністрації вийти. Це буде чітка громадянська позиція.

І там до речі можливо про єрмака запитаєтесь. Від групи підтримки. Я теж про нього багато не чув, але чомусь дуже кортить побажати чогось з усіх заглавних літер
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 12:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:А вот последний вариант "западенця" самый сложный. Возможно всё и результат мог бы зависеть даже от случайностей. Поэтому я могу осуждать лидеров и не возьмусь судить парня "в карпатах з максимум 5 класами освіти, в 2 світову". Кроме тех, кто совершал зверства, а не просто воевал в УПА.

А що таке "звірства"? В чому вони полягають і де їхня межа? Страти комуністів, комсомольців і зрадників? Страти військовополонених?
І чому ви осуджуєте керівників? Невже боротьба за власну державність - це таке зло, що потребує осуду? Чи проблема у виборі союзників? Так тут все просто - принцип "ворог мого ворога".
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 12:39

prodigy написав:ЛАД
https://t.me/nevzorovtv/24690
Зарезка и расстрел раненных солдат ВСУ стали в армии орков такой же нормой, как избиения друг друга и надругательства над трупами. Теперь убийство раненых делается в штатном порядке, так же буднично, как в Буче.
200 лет пыхтели романисты, композиторы и художники, создавая возвышенный образ русского солдата. И все "псу под хвост".
На Донбассе погиб тот самой "русский солдат" Шипки, Цусимы и II Мировой.
За три года войны миф о нем безвозвратно разрушен. Всякие "василии теркины", "стоит под горою алеша" и платоны каратаевы -сданы в утиль; явлено истинное мурло русского орка: тупое, свирепое и подлое.

а вы слюною исходили на фейковое видео, где в феврале 2022 добивают раненных российских ДРГников (по моему в Киеве), мы не должны уподобляться

наші хлопці оркам мандарінки з дрона скидають

над горою
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

#<1 ... 1213412135121361213712138 ... 14645>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему