Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 25792580258125822583 ... 2915>
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2025 06:26

rjkz написав:Был в Болгарии лет 10 назад.
Впечатления не фонтан.
Как в Крыму начала 00-х побывал.
Включая сервис и отношение.
Но вот недавно задался вопросом, если, скажем, лет через 10+ дети станут на ноги, а я наоборот, то может в какую-то страну на недорогое проживание свалить?
Трудно, конечно, прогнозировать, но сейчас вся Европа выглядит как потенциальное поле боя. Балканы традиционно неусточивый в этом плане регион.
Помнится, было время, популярно было в Грузии покупать запасной аэродром.
Сейчас, думаю, все не однозначно.
А у кого-то остались дома и квартиры в Крыму.
Тоже на старости лет хотели старые кости греть.
Таким образом, исключаем страны б.совка - у рашки планы всех или присоединить обратно взад или уничтожить.
Исключаем БВ -там вечная война.
Исключаем, не удивляемся, большинство стран Европы - фактически БВ приехал к ним.
Индо-Тихоокеанский регион - сейсмически неустойчив.
Я боюсь цунами.
Африка - отпадает по понятным причинам.
Австралия? Может быть, хоть и самый жаркий континент. Но это не про дешево.
У кого-то есть другой глобус?

В Австралии жарко только в центре страны,по восточному побережью где и живёт большинство населения климат как в Лондоне с той разницей что в Лондоне 9 месяцев зима,3- лето,а в Мельбурне или Сиднее наоборот. В Брисбене гораздо теплее т.к.ближе к экватору и дальше от южного полюса.
В Тасмании и Новой Зеландии холоднее.
Но с эмиграцией у вас вряд ли получится - там сейчас очень жёсткие законы в сравнении с той же Канадой хотя на сегодняшний день это одна из немногих стран победившего белого расизма,но для жителей Украины получить ПМЖ как беженцам сейчас наиболее благоприятная ситуация при условии что есть тот кто будет это оформлять внутри страны и быть гарантом и у вас есть турвиза.
Но зачем вам дёргаться если Трамп снова сделает Америку великой?
Востаннє редагувалось shapo в Сер 29 січ, 2025 06:34, всього редагувалось 1 раз.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2025 06:32

Помнится, когда-то попался мне на глаза рейтинг стран для переезда на пенсии.
Если мне склероз не изменяет, на первом месте там оказался Эквадор.
Все эти рейтинги, конечно, туфта, но присмотреться к центральной Америке стоит.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6470 раз.
Подякували: 21616 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2025 07:40

Впечатления не фонтан.
Но вот недавно задался вопросом, если, скажем, лет через 10+ дети станут на ноги, а я наоборот, то может в какую-то страну на недорогое проживание свалить?
Трудно, конечно, прогнозировать, но сейчас вся Европа выглядит как потенциальное поле боя. Балканы традиционно неусточивый в этом плане регион.
Таким образом, исключаем страны б.совка - у рашки планы всех или присоединить обратно взад или уничтожить.
Исключаем, не удивляемся, большинство стран Европы - фактически БВ приехал к ним.
Я боюсь цунами.

Вы бы к Чили присмотрелись - весьма хорошая страна с отличными людьми, хорошим климатом, нормальным развитием и экономикой…
Бывал там несколько раз в городах Тальхахуано и Вальпараисо - очень понравилось.
Будем надеятся, что Трамп не узнает о ее существовании и там все останется спокойно и далее…
mazurkevych

Подякував: 0 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2025 08:08

mazurkevych написав:
Впечатления не фонтан.
Я боюсь цунами.

Вы бы к Чили присмотрелись - весьма хорошая страна с отличными людьми, хорошим климатом, нормальным развитием и экономикой…
Бывал там несколько раз в городах Тальхахуано и Вальпараисо - очень понравилось.
Будем надеятся, что Трамп не узнает о ее существовании и там все останется спокойно и далее…

Трамп по любому туда полезет, там самые большие залежи меди. Маску на моторы для Тесоы нужно.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2025 08:22

Впечатления не фонтан.
Я боюсь цунами.

Был бы "фонтан" - стоила б раз в полтора-два дороже.
Что плохого в Крыму нулевых ? Что вас так потрясло?
Про Грузию не знаю кем надо быть чтобы лезть в расхераченную страну , на краю географии. Наверное те же люди что ждали в евронатовской Болгарии за ее цены "фонтан".
Грузия , как и Украина по всем классификациям Маккиндера, Спикмана,Хаттингтона - православный Хартленд, и майндсете западных концептуалов однозначно в зоне интересов Москвы, чтобы там они не вещали на публику. И никакие радикальные реформаторы типа Саакашвили или Черновола из альтернативной истории ничего не изменят
Балканы как и Турция, это уже "Римленд" хоть и не западного христианства,но уже не все так однозначно. Может стрельнуть, а может и нет. Но Запад будет стараються опекать этот регион и гасить прблемы быстро , считая более-менее своим
Италия,Австрия и западнее - там всегда будет "лад та спокій", если сами себя блм-лгбт не угробят
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2025 09:10

Впечатления не фонтан.
Я боюсь цунами.

Беріть Італію, середину-південь. Після Наполеона I по факту одна ціла країна (чужий "сапог" проходив по країні тільки пару років при ІІ світовій війні - це раз за 200 років). Мігрантів в середині-півдні мало, є море і гори, нерухомість дешева. Єдине що треба для проживання (великий мінус) - паспорт країни ЄС і італійська B1 :( .
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2025 10:41

Re: Еміграція, заробітчанство

Впечатления не фонтан.
Я боюсь цунами.
Маврикій?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2025 11:13

Дуже правильні міркування від rjkz.
Просто супер!
1. Ну принаймні не Болгарія, хоча вона стала реально трохи кращою в останній 2-3 роки. Але я порівняв дві речі: просто жахливий стан столиці - Софія - ну прямо циганські трущоби - із станом сільського господарства, куди - безумвоно - вкладають гроші олігархи всього світу. Бо всім їсти хочеться. Всі лани ретельно засаджено оброблено і все «вищій клас».
Але ви там жити не зможете.
2. В грудні вояж із США через Лондон в Італію здійснило подружжя наших українців. Їм дуже не сподобалося: весь час були суцільні проблеми: затримки рейсів, втрачені валізи і в Мілані, і в Лондоні, і таке інше. Повернулися із словами про те, що в Італії вони б не жили.
До цього у них були трохи романтичні бажання щодо Данії. Але вже замовкли. Я був в Копенгагені в червні 2024 року - було цікаво, але не більше.
В травні те подружжя прибуде у Францію (вже були там декілька разів). Подивимося, що скажуть.
3. Після США всі країни Європи здаються: а) дуже дешевими за проживанням (готелі по 40-75€ і це може бути 4*) та харчуванням (як правило в кафе/ресторанах головні блюда в діапазоні 16…24€). б) менш зарегульоване життя (навіть з точки зору парковок для авто).
4. У вашому переліку немає країни, на яку б я точно звернув увагу: Нова Зеландія. Придивіться. Серед «екзотичних» країн: придивіться до Колумбіі. В 2024 році власником маєтку там став син приятеля - вже громадянин США, але українець. Я вам скажу, що серед розумних людей на світі важко зустріти більш розумну людину. Людина, яка не робить похибок в житті. А починав із власника 2-к квартири в обласному центрі України. Так ось купив собі маєток саме в Колумбії.
Придивіться також.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2025 11:26

Re: Еміграція, заробітчанство

Із моїх знайомих одного життя занесло в Уругвай. Каже, що копія України і тому йому дуже подобається.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2025 11:34

akurt написав:Дуже правильні міркування від rjkz.
Просто супер!
1. Ну принаймні не Болгарія, хоча вона стала реально трохи кращою в останній 2-3 роки. Але я порівняв дві речі: просто жахливий стан столиці - Софія - ну прямо циганські трущоби - із станом сільського господарства, куди - безумвоно - вкладають гроші олігархи всього світу. Бо всім їсти хочеться. Всі лани ретельно засаджено оброблено і все «вищій клас».
Але ви там жити не зможете.
2. В грудні вояж із США через Лондон в Італію здійснило подружжя наших українців. Їм дуже не сподобалося: весь час були суцільні проблеми: затримки рейсів, втрачені валізи і в Мілані, і в Лондоні, і таке інше. Повернулися із словами про те, що в Італії вони б не жили.
До цього у них були трохи романтичні бажання щодо Данії. Але вже замовкли. Я був в Копенгагені в червні 2024 року - було цікаво, але не більше.
В травні те подружжя прибуде у Францію (вже були там декілька разів). Подивимося, що скажуть.
3. Після США всі країни Європи здаються: а) дуже дешевими за проживанням (готелі по 40-75€ і це може бути 4*) та харчуванням (як правило в кафе/ресторанах головні блюда в діапазоні 16…24€). б) менш зарегульоване життя (навіть з точки зору парковок для авто).
4. У вашому переліку немає країни, на яку б я точно звернув увагу: Нова Зеландія. Придивіться. Серед «екзотичних» країн: придивіться до Колумбіі. В 2024 році власником маєтку там став син приятеля - вже громадянин США, але українець. Я вам скажу, що серед розумних людей на світі важко зустріти більш розумну людину. Людина, яка не робить похибок в житті. А починав із власника 2-к квартири в обласному центрі України. Так ось купив собі маєток саме в Колумбії.
Придивіться також.

Декілька раз ночував в Софії. Такого звездеца в плані готелів, я ніде не бачив.
В двохкімнатному номері за 150 левів(то десь років 6-7 тому), одна з дверей трималась на одній петлі, сток в душовій кабінці був забитий. На інікухні вся стінка була в плямах. І в мікрохвильова, таке враження, що барана смажили.
Я людина не вибаглива, тож ми просто переночували і виїхали. Той готель зручний тим,, що знаходився менше ніж км від найбільшого в Софії ТЦ на вулиці Чорний верх, двічі ночував в Смартготелі на Алдаманській і раз в Монтесіто зручного тим, що поруч з кільцевої і відразу на Русе можна було виїжджати.
Гірші готелі, здається, тільки в Будапешті.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 25792580258125822583 ... 2915>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість