|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 30 січ, 2025 20:59
Faceless связь пропадает. Я там дополнил. Faceless написав:. Невже, якщо уявити, що у вас донька, ви б їй бажали настільки нікчемної ролі і долі утриманки, а сина розглядали б як безпомічного "по хазяйству" і вихованню
сама пусть решает свою судьбу. Но о том что ждет женщину карьеристку я ей расскажу. Моя точка зрения не догма - не обязательна к выполнению. Вы понимаете что психика мужчины и женщины по разному работает? Что одному благо и комфорт, другому смерть. Гендерные роли не из пальца высосаны.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 30 січ, 2025 21:04, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 30 січ, 2025 21:01
Letusrock написав:причому Трамп говорить що ніби Зе готовий до перемовин, а наші продовжують нести брєдопотужність в маси, публічно підколюючи Трампа. На місці Трампа я б цілком однозначно висунув умови для подальшого фінансування це завершення війни
Оце знову - "Україна розпочала війну", а Путін не при справах, не нападав, не обстрілював Путіна не потрібно примушувати завершувати війну Letusrock написав:вибори без Зе (з кандидатами реалістами та технократами), відновлення базових прав населення, реформи та кримінальне переслідування причетних до теперішнього безкаконня
Чогось ти не вимагаєшь кримінального переслідування рашистських злочинців, за обстріли мирняку, за руйнування критичної інфраструктури Чого ти про Путіна ні слова ? Це щось ідейне чи дурний ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 30 січ, 2025 21:04
Немного юмора Полиция общается с народом
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 30 січ, 2025 21:06
Letusrock написав: Господар Вельзевула написав:Где Трамп? Чего он молчит? Чего потужный с ОПой разверещались о каком-то "справедливом мире","разоружении рашки", "компенсациях"- им кто-то сказал что опять можно раскрывать рот?
причому Трамп говорить що ніби Зе готовий до перемовин, а наші продовжують нести брєдопотужність в маси, публічно підколюючи Трампа. На місці Трампа я б цілком однозначно висунув умови для подальшого фінансування це завершення війни, вибори без Зе (з кандидатами реалістами та технократами), відновлення базових прав населення, реформи та кримінальне переслідування причетних до теперішнього безкаконня
Ну, первый сигнал -- пауза на 90 дней пошел. Скорее всего (если намек будет не понят) -- будет и второй сигнал -- более понятный...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 30 січ, 2025 21:09
Wirująświatła написав: Faceless написав:А чого ви в чоловіка забрали сімейні цінності, будинок, виховання і здоровʼя? Такий собі ходячий гаманець, а вдома краще і не зʼявлявся б, нащо він там.
занимайтесь если вам это интересно. Мне допустим неинтересно. А петь, играть на муз.инструментах, выдумывать дизайны, читать книги, писать стихи, рисовать картины, заниматься спортом, наукой, сидеть на форумах когда? Мытье полов точно важнее/ интереснее? Странная у вас модель, муж и жена моют полы одной тряпкой. Зато гендерное равенство, мужик занимается детьми и хозяйством. А потом еще бегает с женой по супермаркетам? Чем он тогда отличается от женщины?
А якщо хлопець живе сам - він не прибирає? Не пройшов потрібний курс підлітком? Готувати щось складніше пельменів теж? Це прерогатива тільки самки? Дівчині також, з вашого допису, виходить, не положено займатися музикою, читати, малювати, займатися спортом, наукою, на форумі сидіть? Де в цій діяльності пісюн задіяний, а то я якось пропустив цю тему фізіології. Ви ще скажіть, що кермувати - не жіноче діло, ну вже для останнього мазку для профілю.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8231 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 30 січ, 2025 21:14
_hunter написав:Ну, первый сигнал -- пауза на 90 дней пошел. Скорее всего (если намек будет не понят) -- будет и второй сигнал -- более понятный...
А кто начал войну, получатель немецкой субсидии ? Зеленский или Путин ? И чего ты бежал от войны, которую начал Путин ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 30 січ, 2025 21:14
Wirująświatła написав:Faceless связь пропадает. Я там дополнил. Faceless написав:. Невже, якщо уявити, що у вас донька, ви б їй бажали настільки нікчемної ролі і долі утриманки, а сина розглядали б як безпомічного "по хазяйству" і вихованню
сама пусть решает свою судьбу. Но о том что ждет женщину карьеристку я ей расскажу. Моя точка зрения не догма - не обязательна к выполнению. Вы понимаете что психика мужчины и женщины по разному работает? Что одному благо и комфорт, другому смерть. Гендерные роли не из пальца высосаны.
Якось в мене в колі спілкування купа жінок, і з дітьми, і з кількома, і успішні на роботі, і чоловіки в них якось теж не домогосподарки. Хтось досяг більше, хтось менше. Мабуть просто не знали, що в них психіка ущербна і не так працює.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8231 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 30 січ, 2025 21:15
_hunter написав: Letusrock написав:причому Трамп говорить що ніби Зе готовий до перемовин, а наші продовжують нести брєдопотужність в маси, публічно підколюючи Трампа. На місці Трампа я б цілком однозначно висунув умови для подальшого фінансування це завершення війни, вибори без Зе (з кандидатами реалістами та технократами), відновлення базових прав населення, реформи та кримінальне переслідування причетних до теперішнього безкаконня
Ну, первый сигнал -- пауза на 90 дней пошел. Скорее всего (если намек будет не понят) -- будет и второй сигнал -- более понятный...
А это не намек. Это уже пинок. Шас на Байдена повесят финансирование нарушения базовых прав человека, деньгами американских налогоплательщиков.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 30 січ, 2025 21:20
Wirująświatła написав: Banderlog написав:Та і взагалі повністю контролювати дітей не можно вони мають набити своїх шишок)
можно просто в лес отвезти и там оставить.
В ліс не можно а треба. Тільки не оставить а прийдеться іти в ліс разом. На базар разом, на роботу до себе взяти, Для чого ви доводите гендерність до абсурду? Нічо страшного не буде якщо хлопець вміє борщ зварити а дівчина колесо поміняти в машині, чи знає за який бік пістолет тримати.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 30 січ, 2025 21:20
Faceless написав:Мабуть просто не знали, що в них психіка ущербна і не так працює
я не говорил про ущербность. Не задумывались почему с детьми играют папы а не мамы? И почему игрушки у мальчиков и девочек отличаются? Наверное для того чтобы в 18 стереть эти все различия?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2