|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:32
Wirująświatła написав:_hunter у Трампа в случае провала попытки заморозить конфликт есть 2 варианта, 1й спихнуть всех собак на Байдена, типа это Байден развязал войну, пообещал Украине Ленд Лизу и половину обещанного не выполнил. Либо удвоить военную помощь, но тогда уже в случае провала на Байдена его не спихнешь. этот спич что я выложил выше (там по ссылке видео) как раз намекает на 1й вариант. detroytred написав:І якщо це дійсно цитата Рубіо,
я тоже было не поверил, но по ссылке видео где он это говорит.
Ви переоцінюєте важливість перемоги україни для сша. Він просто вмиє руки і переключить увагу на приєднання гренландії. Скільки там авіаносців в королівському датському?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:33
detroytred написав:Суверенітет під патронатом Заходу. Малось на увазі.
не более чем мечты, что кто то будет финансировать, а великий правитель править вечно.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:36
Banderlog написав: Wirująświatła написав:_hunter у Трампа в случае провала попытки заморозить конфликт есть 2 варианта, 1й спихнуть всех собак на Байдена, типа это Байден развязал войну, пообещал Украине Ленд Лизу и половину обещанного не выполнил. Либо удвоить военную помощь, но тогда уже в случае провала на Байдена его не спихнешь. этот спич что я выложил выше (там по ссылке видео) как раз намекает на 1й вариант. detroytred написав:І якщо це дійсно цитата Рубіо,
я тоже было не поверил, но по ссылке видео где он это говорит.
Ви переоцінюєте важливість перемоги україни для сша. Він просто вмиє руки і переключить увагу на приєднання гренландії. Скільки там авіаносців в королівському датському?
Дик, Віталій це і каже. Про він просто вмиє руки. Це я опоную, що - не дадуть йому просто вмити руки.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:38
Wirująświatła написав: detroytred написав:Суверенітет під патронатом Заходу. Малось на увазі.
не более чем мечты, что кто то будет финансировать, а великий правитель править вечно.
Я не про правителя. А про курс країни. Поки виконує функцію, будуть фінансувати. Це дешевше.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:39
detroytred написав:Це я опоную, що - не дадуть йому просто вмити руки.
то бандерлог еще не проснулся)
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:41
Wirująświatła написав: detroytred написав:Це я опоную, що - не дадуть йому просто вмити руки.
то бандерлог еще не проснулся)
Дєтскій сон мясніков - якась моторошна мабуть пісенька
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:42
stm написав:Виталий, это очень смешное обращение к ЮА. Как раз ответ на мой вопрос "где Вы находите вечных неадекватов, как и сам?!!!". Но поняла по ЮА, они сами видят куда обращаться. Рыбак рыбака...
Зайка, беспокоится нужно когда ты симпатизируешь и одобряешь.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:48
Letusrock написав:а тепер згадаємо як тут більшість до середини 2023 бились пятою в груди про кордони91, репарації та розпад рф, а будь-які більш реалістичні/прагматичні погляди відразу підпадали під категорію "іпсо, наративи, зрада, ждуни"
Тут проблема не в прагматичних поглядах. Погляди, щоб злити країну - ніхера не прагматичні. На жаль ситуація змінилася в США, і міняється в деяких європейських країнах не на нашу користь. Якщо Трамп захоче нас злити - то доведеться домовлятися на доволі поганих умовах. Тому й прогрівають суспільтво
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:51
Banderlog написав:Ви переоцінюєте важливість перемоги україни для сша. Він просто вмиє руки і переключить увагу на приєднання гренландії. Скільки там авіаносців в королівському датському?
Можливо й так. А може й ні. Поки літаки зі Штатів у Жешув літають. Я не виключаю варіанту, що якщо хуйло буде сильно брикатися(а поки що виглядає так, що він не шибко готовий домовлятися), то військова допомога навіть посилиться. Хоча ймовірніше на умовах ленд-лізу. Інше питання, що фінансові та гуманітарні програми скоротять однозначно. Не вийде тилу жити по стандартах мирного часу.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2025 11:52
UA написав:Зайка, беспокоится нужно когда ты симпатизируешь и одобряешь.
у меня была одноклассница заИка, в начале учебного года пацаны исправили в журнале и на й, и учителя начали называть её "зайка", весь клас на этом месте ржал от живота.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2