Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Щось не можу через дію купити ОВДП, комусь сьогодні вдавалось? Крутиться, коли ввожу дані картки і не вдається здійснити оплату. З картками все добре, з лімітами теж, не вперше
Ministry of Digital Transformation of Ukraine 1 лютого 2025 р. Прикро, що у вас склалась така думка . Якщо ви отримуєте помилку під час фотоперевірки, то значить проходите її не за правилами. Дія порівнює зовнішність з фото на паспорті, і треба буде схожим, щоб пройти перевірку. Однак якщо одразу підібрати гарне освітлення, фон та ракурс — це підвищить шанси на успіх та перевірка буде швидкою та успішною.
А це взагалі геніально:
Ministry of Digital Transformation of Ukraine 29 січня 2025 р. Розуміємо як для вас важливо створити підпис. Але Постанова яка регулює послугу передбачає, що порівняння зовнішності відбувається виключно з фото на паспорті. І якщо зовнішність змінилась — може допомогти заміна документа.
В мене вже ID 7 років. З одного боку безумовно певні зміни відбулися, з другого постригся напередодні. Але міняти документ, бо програмка не може допетрати це треш І якщо наполегливо кліпати та посміхатись, то через якийсь час пропонує нахиляти та повертати голову, але навіть якщо це все успішно зробити, знову ж таки в кінці помилка і по новій.
В мене борода , на фото в паспорті нема))то теж маю проблеми з підписом. Ще може допомогти зміна провайдера інтернета , в мене на мобільному інтернеті від водафону частіше розпізнає обличчя, ніж на звичайному стаціонарному.
Rimlyanin1 написав:Щось не можу через дію купити ОВДП, комусь сьогодні вдавалось? Крутиться, коли ввожу дані картки і не вдається здійснити оплату. З картками все добре, з лімітами теж, не вперше
Вчора не міг розрахуватися гуглпеєм, вводив дані картки вручну, вдалося сплатити.
Доброго дня. Підкажіть, наскільки легко придбати та обліковувати папери через Дію у Кінто? Раніше брав майже виключно у Сенс, бо вважаю їх майже еталоном по швидкості обробки/зрозумілості зберігання/доступності документів за проведеними операціями. Але зараз у Сенс немає березневих паперів, доводиться викручуватись. То чи може Кінто неприємно здивувати?
Rimlyanin1 написав:Переробіть дія підпис. Я теж раніше не міг нормально підписувати документи, переробив і тепер завжди з першого разу. Телефону 5 років, камера так собі
Скинув старий. Новий заледве встановив. Правда як пройшов мінцифрівське гестапо, то зразу тільки код ввів. Гуглплейом заплатив.
spiridonwot написав:Підкажіть, наскільки легко придбати та обліковувати папери через Дію у Кінто?
Довше обробляють, але кінцевий результат однаковий. Сьогодні мені за півдня вже на рахунку.
В мене 3-й день не проходить оплата від Ощаду за акції в Дії - хто ще користується коштами з Ощадбанку і як у вас? В інших банках в мене все ОК з оплатами.
spiridonwot написав:Доброго дня. Підкажіть, наскільки легко придбати та обліковувати папери через Дію у Кінто? Раніше брав майже виключно у Сенс, бо вважаю їх майже еталоном по швидкості обробки/зрозумілості зберігання/доступності документів за проведеними операціями. Але зараз у Сенс немає березневих паперів, доводиться викручуватись. То чи може Кінто неприємно здивувати?
Станом на зараз сенс продає березневі (на 6 коп дорожче конкурентів). А Кінто не повинно засмучувати, купляю регулярно через дію, коли немає інших варіантів. Все працює, документи кінто відсилає на мило.
lavua67 написав:В мене 3-й день не проходить оплата від Ощаду за акції в Дії - хто ще користується коштами з Ощадбанку і як у вас? В інших банках в мене все ОК з оплатами.
lavua67 написав:В мене 3-й день не проходить оплата від Ощаду за акції в Дії - хто ще користується коштами з Ощадбанку і як у вас? В інших банках в мене все ОК з оплатами.
Теж саме з привата
Я ж писав ще в суботу, що у них (в Ощаді) накрився Банк-ІД. Вчора кікімора з підтримки ВІП-клієнтів намагалися відрапортувати, що вони усе пофіксили, а вечером таки визнали, що їхні рукопопі адміни ні на що не здатні. Станом на зараз система висить і висітиме до невизначеного часу.