Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 738739740741742 ... 918>
Повідомлення Додано: Пон 03 лют, 2025 10:58

lavua67 написав:я зрозумів, що швидкий підпис в дії дуже залежить від якості самого смартфону а також близкості і чіткості фокусу лиця в зеленій рамці

Переробіть дія підпис. Я теж раніше не міг нормально підписувати документи, переробив і тепер завжди з першого разу. Телефону 5 років, камера так собі
Rimlyanin1

Подякував: 12 раз.
Подякували: 49 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лют, 2025 11:01

Щось не можу через дію купити ОВДП, комусь сьогодні вдавалось? Крутиться, коли ввожу дані картки і не вдається здійснити оплату. З картками все добре, з лімітами теж, не вперше
Rimlyanin1

Подякував: 12 раз.
Подякували: 49 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лют, 2025 11:13

Re: Ринок ОВДП

Ой+ написав:
  lavua67 написав:я зрозумів, що швидкий підпис в дії дуже залежить від якості самого смартфону а також близкості і чіткості фокусу лиця в зеленій рамці

От відповіді в https://play.google.com/store/apps/deta ... .app&hl=uk
Ministry of Digital Transformation of Ukraine
1 лютого 2025 р.
Прикро, що у вас склалась така думка . Якщо ви отримуєте помилку під час фотоперевірки, то значить проходите її не за правилами. Дія порівнює зовнішність з фото на паспорті, і треба буде схожим, щоб пройти перевірку. Однак якщо одразу підібрати гарне освітлення, фон та ракурс — це підвищить шанси на успіх та перевірка буде швидкою та успішною.

А це взагалі геніально:
Ministry of Digital Transformation of Ukraine
29 січня 2025 р.
Розуміємо як для вас важливо створити підпис. Але Постанова яка регулює послугу передбачає, що порівняння зовнішності відбувається виключно з фото на паспорті. І якщо зовнішність змінилась — може допомогти заміна документа.

В мене вже ID 7 років. З одного боку безумовно певні зміни відбулися, з другого постригся напередодні. Але міняти документ, бо програмка не може допетрати це треш :shock:
І якщо наполегливо кліпати та посміхатись, то через якийсь час пропонує нахиляти та повертати голову, але навіть якщо це все успішно зробити, знову ж таки в кінці помилка і по новій.
В мене борода , на фото в паспорті нема))то теж маю проблеми з підписом. Ще може допомогти зміна провайдера інтернета , в мене на мобільному інтернеті від водафону частіше розпізнає обличчя, ніж на звичайному стаціонарному.
lamal

Подякував: 82 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лют, 2025 11:15

Rimlyanin1 написав:Щось не можу через дію купити ОВДП, комусь сьогодні вдавалось? Крутиться, коли ввожу дані картки і не вдається здійснити оплату. З картками все добре, з лімітами теж, не вперше
Вчора не міг розрахуватися гуглпеєм, вводив дані картки вручну, вдалося сплатити.
lamal

Подякував: 82 раз.
Подякували: 73 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лют, 2025 13:54

Доброго дня.
Підкажіть, наскільки легко придбати та обліковувати папери через Дію у Кінто? Раніше брав майже виключно у Сенс, бо вважаю їх майже еталоном по швидкості обробки/зрозумілості зберігання/доступності документів за проведеними операціями. Але зараз у Сенс немає березневих паперів, доводиться викручуватись. То чи може Кінто неприємно здивувати?
spiridonwot

Подякував: 44 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 лют, 2025 14:56

Rimlyanin1 написав:Переробіть дія підпис. Я теж раніше не міг нормально підписувати документи, переробив і тепер завжди з першого разу. Телефону 5 років, камера так собі

Скинув старий. Новий заледве встановив. Правда як пройшов мінцифрівське гестапо, то зразу тільки код ввів. Гуглплейом заплатив.
  spiridonwot написав:Підкажіть, наскільки легко придбати та обліковувати папери через Дію у Кінто?

Довше обробляють, але кінцевий результат однаковий. Сьогодні мені за півдня вже на рахунку.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1114 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 04 лют, 2025 00:14

В мене 3-й день не проходить оплата від Ощаду за акції в Дії - хто ще користується коштами з Ощадбанку і як у вас?
В інших банках в мене все ОК з оплатами.
lavua67

Подякував: 7 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 лют, 2025 03:41

spiridonwot написав:Доброго дня.
Підкажіть, наскільки легко придбати та обліковувати папери через Дію у Кінто? Раніше брав майже виключно у Сенс, бо вважаю їх майже еталоном по швидкості обробки/зрозумілості зберігання/доступності документів за проведеними операціями. Але зараз у Сенс немає березневих паперів, доводиться викручуватись. То чи може Кінто неприємно здивувати?

Станом на зараз сенс продає березневі (на 6 коп дорожче конкурентів).
А Кінто не повинно засмучувати, купляю регулярно через дію, коли немає інших варіантів. Все працює, документи кінто відсилає на мило.
novichok

Подякував: 34 раз.
Подякували: 309 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 лют, 2025 09:39

lavua67 написав:В мене 3-й день не проходить оплата від Ощаду за акції в Дії - хто ще користується коштами з Ощадбанку і як у вас?

Теж саме з привата
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 223 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 лют, 2025 12:52

посетитель написав:
  lavua67 написав:В мене 3-й день не проходить оплата від Ощаду за акції в Дії - хто ще користується коштами з Ощадбанку і як у вас?

Теж саме з привата

Я ж писав ще в суботу, що у них (в Ощаді) накрився Банк-ІД. Вчора кікімора з підтримки ВІП-клієнтів намагалися відрапортувати, що вони усе пофіксили, а вечером таки визнали, що їхні рукопопі адміни ні на що не здатні. Станом на зараз система висить і висітиме до невизначеного часу.
de Montaigne

Подякував: 55 раз.
Подякували: 61 раз.

Профіль

#<1 ... 738739740741742 ... 918>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор