|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 03 лют, 2025 17:07
Faceless Чего так Пудель очень неплохо описывает своё отечество(раньше описывал,при нефти 140 и долларе 30) Расея и тогда за МКАДом была адски трешмогильно прекрасна Не забуду очерк его в ЖЖ об Омске, где трамвай идёт весной по центровой улице города по грязелуже длиной метров 500 и глубиной по колено среди сгнивших изб с вкраплениями элитных ЖК типа пресловутого эйровского Г13 с красного кирпича. Забайкалье вообще выглядело местом испытания хим-бактер-оружия с нейтронными бомбами
-
барабашов
-
-
- Заблокований
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лют, 2025 20:02
Faceless написав: BIGor написав:Oлександрія дуже переоцінена, приємного перегляду
аби ото кацапню рекламувати
Ви ж підсвітили, теж кацапню рекламуєте. Ну ладно, де наші щирі блогери в вишиванках які щирою українською мовою розповідають що там коїться і як живуть люди в Олександрії?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1456 раз.
- Подякували: 1862 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лют, 2025 20:32
BIGor написав: Ну ладно, де наші щирі блогери в вишиванках які щирою українською мовою розповідають що там коїться і як живуть люди в Олександрії?
Як не українські, так англійські огляди точно мають бути, а перегляди кацапам робити, з яких вони потім в бюджет рашки платять - не варто
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8230 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 03 лют, 2025 21:31
Faceless написав:BIGor написав: Ну ладно, де наші щирі блогери в вишиванках які щирою українською мовою розповідають що там коїться і як живуть люди в Олександрії?
Як не українські, так англійські огляди точно мають бути, а перегляди кацапам робити, з яких вони потім в бюджет рашки платять - не варто
12 августа 2024 г. Новости о монетизации в России. Из-за последних событий в России мы деактивируем все аккаунты AdSense и AdSense для YouTube в этой стране. Это означет, что авторы, у которых в аккаунтах AdSense для YouTube в качестве страны проживания указана Россия, не смогут монетизировать контент на своих каналах. 10 марта 2022 г. Недавно мы приостановили работу рекламных сервисов Google в России, поэтому сейчас пользователи из этой страны не могут создавать новые аккаунты AdSense, AdMob и Google Менеджера рекламы. Кроме того, объявления рекламодателей из России теперь не показываются в сервисах и сетях Google по всему миру, а авторы из России не могут вступить в Партнерскую программу YouTube©https://support.google.com/youtube/
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1600 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лют, 2025 21:34
Мизантрóп написав: Faceless написав:Як не українські, так англійські огляди точно мають бути, а перегляди кацапам робити, з яких вони потім в бюджет рашки платять - не варто
12 августа 2024 г. Новости о монетизации в России. Из-за последних событий в России мы деактивируем все аккаунты AdSense и AdSense для YouTube в этой стране. Это означет, что авторы, у которых в аккаунтах AdSense для YouTube в качестве страны проживания указана Россия, не смогут монетизировать контент на своих каналах. 10 марта 2022 г. Недавно мы приостановили работу рекламных сервисов Google в России, поэтому сейчас пользователи из этой страны не могут создавать новые аккаунты AdSense, AdMob и Google Менеджера рекламы. Кроме того, объявления рекламодателей из России теперь не показываются в сервисах и сетях Google по всему миру, а авторы из России не могут вступить в Партнерскую программу YouTube  https://support.google.com/youtube/
Ви ж не знаєте, яку країну вони могли там собі проставити і як ще викрутитися
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 03 лют, 2025 22:01
Hotab написав: rjkz написав: fox767676 написав:Я ось дізнався що в Болгарії кефіру нема. Хоча у Чорногрії та Албанії ,був та смачний і якась реклама у фейсбуці писала що Болгарія - батьківщина кефіру. Навів довідки - то не Болгарія, а російська кабардино-Балкарія бітькіщина кефіру )) В Америці у гіпермаркеті - перед Кефіром була інструкція - що це і про шо, дуже екзотичний продукт там ))
Есть тут навалом разного кефира. Американского производства. И даже с надписью kefir, но обычно он продается под названием buttermilk. Мы сам кефир не пьем, но покупаем 2 галлона молока, сливаем в огромную кастрюлю, добавляем пакет баттермилка и через несколько дней имеем несколько кг обалденного творога. Вот творог нормальный тут не продается.
А молоко яке використовуєте? Я в плані суперпастеризація, чи фермерське. Мій досвід маніпуляцій з молоком і бактеріями (закваскою) не завжди позитивний. Інколи в молоці тривалого зберігання (як правило рік термін зберігання при будь якій Т) є антибіотик і закваска не здатна його перемогти. А так то да, в країнах де нема наших традиційних звичних молочних продуктів закваски рішають.
Молоко скисает примерно за 10-12 дней в холодильнике. Не суперпастеризованное, думаю, просто пасстеризованное.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5476 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Пон 03 лют, 2025 22:25
барабашов написав:Faceless Чего так Пудель очень неплохо описывает своё отечество(раньше описывал,при нефти 140 и долларе 30) Расея и тогда за МКАДом была адски трешмогильно прекрасна Не забуду очерк его в ЖЖ об Омске, где трамвай идёт весной по центровой улице города по грязелуже длиной метров 500 и глубиной по колено среди сгнивших изб с вкраплениями элитных ЖК типа пресловутого эйровского Г13 с красного кирпича. Забайкалье вообще выглядело местом испытания хим-бактер-оружия с нейтронными бомбами
А за МКАДом нарід нічего не решает , я ездил в гости к родсвенникам в СПитер в 1996 из москвы , даже разница дорог в городе впечатлила. А заехав в Тверскую губегнию по пути к родственникам , там дети тут родители ,мы просто охудивились уровню жизни , на столе небыло мяса совсем , только картошка , а при совке наоборот они привозили вкусняшки нам в Днепр
Востаннє редагувалось Vadim_ в Пон 03 лют, 2025 22:37, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лют, 2025 22:50
Hotab написав: rjkz написав: fox767676 написав:Я ось дізнався що в Болгарії кефіру нема. Хоча у Чорногрії та Албанії ,був та смачний і якась реклама у фейсбуці писала що Болгарія - батьківщина кефіру. Навів довідки - то не Болгарія, а російська кабардино-Балкарія бітькіщина кефіру )) В Америці у гіпермаркеті - перед Кефіром була інструкція - що це і про шо, дуже екзотичний продукт там ))
Есть тут навалом разного кефира. Американского производства. И даже с надписью kefir, но обычно он продается под названием buttermilk. Мы сам кефир не пьем, но покупаем 2 галлона молока, сливаем в огромную кастрюлю, добавляем пакет баттермилка и через несколько дней имеем несколько кг обалденного творога. Вот творог нормальный тут не продается.
А молоко яке використовуєте? Я в плані суперпастеризація, чи фермерське. Мій досвід маніпуляцій з молоком і бактеріями (закваскою) не завжди позитивний. Інколи в молоці тривалого зберігання (як правило рік термін зберігання при будь якій Т) є антибіотик і закваска не здатна його перемогти. А так то да, в країнах де нема наших традиційних звичних молочних продуктів закваски рішають.
Я періодично роблю йогурт з закваски і звичайного пастеризованого (не ультра пастеризованого тривалого зберігання) молока. Невдачі більше залежать від якості і свіжості закваски, також варто дотримуватись стерильності посуду. Для кефіру думаю те саме, тільки трохи інша закваска і інший час.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 04 лют, 2025 00:52
Bobua написав:Хау?! 😳🙀😱 До речі, цікаво чи там діє “правило 100 винаймів”? Але порахувати важко бо прощу житла не вказують...
Якщо ви широко розплющите очі то побачите що я писав про Едмонтон а не про Оттаву - там дійсно мабуть на 30% дорожче. У Едмонтоні рівень цін такий: кімната -600-700 1б аппартемент 1000-1500 2б аппартемент 1200-1800 3б аппартемент 1500-1900 кондо та будинки - від 1700 Все сильно залежить від стану та району, якщо гарний новий будинок з бассейном та спортзалом в нормальному районі то може бути овер 2000. Якщо район поганий - то особисто бачив будинки з забитими ОСБ вікнами/дверями - схоже що ніхто не бажає орендувати нерухомість ні за які гроші коли в тебе на ганку сплять обколоті бомжі.
Востаннє редагувалось es77 в Вів 04 лют, 2025 01:44, всього редагувалось 1 раз.
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 04 лют, 2025 01:03
slonomag написав:В Испании кефир тоже рандомный - в некоторых магазинах как в Украине впринципе, только жирнее, а в других вообще почти как сметана - можно ложкой есть )
В Канаде молочки всякой -валом -я большую часть даже не пробовал и не знаю что это. Кефир покупаем под названием Kefir - ведерками где-то по 2,5 кг -офигенно вкусный -ложка в нем просто стоит, вылить в чашку слабо реально -надо именно есть ложками. Сметана - аналогично -ее можно перевернуть дном вниз и она не сразу прийдет в движение. Молоко берем канистрами по 4л. - на вкус -как хорошее украинское молоко. Что характерно, никаких упаковок "на дурачка" как в Украине типа молока в 750 гр. упаковках, сметаны по 330 гр. и т.п. здесь нет. "Дикі люди" - не поняли еще как делать бизнес.
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1