Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
то есть каждый год все квартиры на Грушевского 9а делают новый ремонт чтобы поддержать ваше правило "Ремонти корелюють з класом ЖК" и шоб было не хуже чем в Варшавском?
примерно такие ремонты снимал топ менеджмент той донецкой фирмы на арсенальной и уже в 2010 году они смотрелись как зимний дворец. еще картинами стены обвесить и можно галлерею открывать.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 10 лют, 2025 14:29, всього редагувалось 1 раз.
то есть каждый год все квартиры на Грушевского 9а делают новый ремонт чтобы поддержать ваше правило "Ремонти корелюють з класом ЖК" и шоб было не хуже чем в Варшавском?
Faceless написав:Думаю навпаки, щодо ремонтів довелося б напрягатися на Варшавському, це взагалі два різні світи, який сенс їх порівнювати
я не надеялся что вы признаете что класс жк и локация весят бОльшую часть в структуре цены на аренду, и спроса, чем самый инстаграмный на свете ремонт. Для отдельных дрочеров ремонт важнее, но для большинства важнее локация/класс ЖК и сама цена. За все деньги мира даже Грушевского 9а никому не нужно. С любым ремонтом.
приходит к вам арендатор и говорит да класс у вас ремонт в лучших традициях инстаграмма, только я сниму ближе к Грушевского 9а пусть попроще и даже дороже, вы тоже ему скажете "сенс їх порівнювати"? тогда это не бизнес, а религия. Ваш арендатор должен верить в то, во что верите вы.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 10 лют, 2025 14:47, всього редагувалось 2 разів.
Faceless написав:Думаю навпаки, щодо ремонтів довелося б напрягатися на Варшавському, це взагалі два різні світи, який сенс їх порівнювати
я не надеялся что вы признаете что класс жк и локация весят бОльшую часть в структуре цены на аренду, и спроса, чем самый инстаграмный на свете ремонт. Для отдельных дрочеров ремонт важнее, но для большинства важнее локация/класс ЖК и сама цена. За все деньги мира даже Грушевского 9а никому не нужно. С любым ремонтом.
в перших чергах НЛ з вже устарівшими та підвтомленими ремонтами ціни на продаж і оренду вже однакові і навіть нижчі ніж наприклад в Республіці - ось тобі про «клас жк» бгг
не ганьбись, ти несеш пургу і демонструєш абсолютне незнання матеріала, про який намагаєшься з апломбом базікати
Хтось розглядає можливість купівлі прибуткової нерухомості - апартаменти у готельному комплексі у Карпатах де усім буде займатися керуюча компанія, а інвестор тільки рахувати прибутки. Є у когось досвід?
Хтось розглядає можливість купівлі прибуткової нерухомості - апартаменти у готельному комплексі у Карпатах де усім буде займатися керуюча компанія, а інвестор тільки рахувати прибутки. Є у когось досвід?
я рассматривал. Апартаменты нахер- что за чушь,что ты там можешь жить две недели в году и всем занимается УК? Основной принцип-никогда не соглашаться на то,что предлагают (про инвестиции), так как ищут лохов. Будут в первую очередь сдавать свои номера,жарить на постояльцах и т.д. Частные коттеджи тоже рассматривал. Там только переезжать и администрировать-далеко+ краткосрочная аренда. Глянул на стоимость нормальных зданий, перекрестился. Глянул на стоимость лайна-плюнул.+ я еще уверен, что там своя мафия и чужака могут кинуть под пресс,сейчас это особенно легко сделать.
Wirująświatła написав:приходит к вам арендатор и говорит да класс у вас ремонт в лучших традициях инстаграмма, только я сниму ближе к Грушевского 9а пусть попроще и даже дороже
Дуже цікаво в якому контексті взагалі міг би статися такий діалог? Типу звертається до агенства клієнт, каже, я от не знаю, що мені треба, понтова елітка аеродромних метражів в центровому центрі чи економ/комфорт на відшибі цивілізації, допоможіть людині з біполяркою і нелімітованими грошима
у всьому, де присутні якісь посередники, чи «керуючи компанії» грошей немає, це тупо розвод єдина комерційна нерухомість, наразі варта уваги та доступна приватному пересічному інвестору - це невеликий стріт рітейл, до 150 м
але це вже на пару рівней вище ніж здача однушки в свіжому жк з модним ремонтом, а вам поки що і до цього, вибачте, як до неба рачки з вашими знаннями, досвідом та сприйняттям
і ще - ми тут звикли самі обирати теми, якщо вони не суперечать темі гілки, про оренду, до речі, є окрема
я рассматривал. Апартаменты нахер- что за чушь,что ты там можешь жить две недели в году и всем занимается УК? Основной принцип-никогда не соглашаться на то,что предлагают (про инвестиции), так как ищут лохов. Будут в первую очередь сдавать свои номера,жарить на постояльцах и т.д. Частные коттеджи тоже рассматривал. Там только переезжать и администрировать-далеко+ краткосрочная аренда. Глянул на стоимость нормальных зданий, перекрестился. Глянул на стоимость лайна-плюнул.+ я еще уверен, что там своя мафия и чужака могут кинуть под пресс,сейчас это особенно легко сделать.
Сейчас кого угодно могут кинуть. Заграницей это распространенная тема особенно это касается курортной недвижимости - Тай, Бали только так и работают. Но, согласен, Украина это тот ещё курорт...