fox767676 написав:я б повірив у корисну впливовість Британії при хоча б - глушенні антиабандерівської істерії у Польщі - вчасному закритті датських проливів - серії загадкових смертей путінських ВІПів
Те, що ви вказали, повинні робити хто? Британці.
Я вже скільки разів натякаю: британці САМІ не роблять. Вони роблять так, щоб робили інші для їх результату. Не вийде в цих інших, буде недостатньо потуг цих інших -- ну і пох, британцям. Вони не занадто і напружувалися.
Ось на цю їх велич, потужність, досвід, вміння я вказую. Майстри... Вищого класу. Всі інші дітлахи. Хоча і "фізично" потужні.
я ж іх не в окоп жену вони роблялять так щоб хтось робив, так щоб хтось третій щось робив тобто взагалі сумніви що вони щось роблять , більш того, щось здатні робити якась трастова піраміда що завалюеться, а українці - самі лохуваті інвестори з усіх, бо інші встигли зафіксувати збитки та зіскочити
Справді? А шо трапилося? Ви ж так топили за Трампа, а тепер шо? Їжте, хоч повилазьте)) Ось Милованов каже:"Я думаю, що це виглядає дуже погано для нас, звучить, що нас продають, і за безплатно. І всі події сьогоднішнього дня – чітка одностороння позиція США, без погодження з НАТО, що України не буде в НАТО, вимоги повернути 500 млрд доларів США, дзвінок Путіну перед дзвінком Зеленському, це все жахливо," – написав він. https://tsn.ua/ukrayina/ce-viglyadaye-d ... 66027.html Американський сенатор-демократ Адам Шифф стривожено відреагував на розмову президента Дональда Трампа та "фюрера" РФ Володимира Путіна. Він звинуватив очільника Білого дому у здаванні інтересів України. "Давайте не будемо говорити про те, що це означає: здавання інтересів України і наших власних, ще до початку переговорів. Трамп - чудово укладає угоди, особливо - для Кремля", - додав він. https://tsn.ua/politika/amerikanskiy-se ... 65985.html Штошш, fox767676, мабуть варто пригадати тих, хто казав на цьому форумі, що перемога Трампа - це поганий мир для України. Вони виявилися праві.
fler написав:мабуть варто пригадати тих, хто казав на цьому форумі, що перемога Трампа - це поганий мир для України. Вони виявилися праві.
где вы увидели мир? путин что согласился? отказ сша от финансирования войны это наоборот эскалация, путин теперь захочет намного больше, поскольку завоевания для него уже подешевели.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 13 лют, 2025 13:50, всього редагувалось 1 раз.
я ж іх не в окоп жену вони роблялять так щоб хтось робив, так щоб хтось третій щось робив тобто взагалі сумніви що вони щось роблять , більш того, щось здатні робити якась трастова піраміда що завалюеться, а українці - самі лохуваті інвестори з усіх, бо інші встигли зафіксувати збитки та зіскочити
Українські еліти... Перш за все в державі (її розвитку, рівні обороздатності та ін.) повинні бути зацікавлені еліти країни. Бо саме вони приймають рішення, тримають в своїх спітнілих ручонках всі важелі в країні та суспільстві. Через що впливають на пересічних, на все суспільство.
Европа в шоке от переговоров Трампа и Путина, а война становится всё дороже
Европейские чиновники не знали о разговоре Путина и Трампа заранее и были потрясены фактом его проведения, сообщает Bloomberg.
Страны Евросоюза выпустили совместное заявление, в котором подчеркнули, что Украина и Европа должны быть частью любых переговоров.
А Європі мир не потрібен. Їм потрібен був мир в 2022, коли була залежність від РФ. Зараз вони перебудували свою енергетику і все. Тепер хай Україна воює і ослаблює РФ. А вони "трішки"(для них) поможуть грошенятами. Цілком раціональна позиція.
Европейские чиновники не знали о разговоре Путина и Трампа заранее и были потрясены фактом его проведения, сообщает Bloomberg.
Страны Евросоюза выпустили совместное заявление, в котором подчеркнули, что Украина и Европа должны быть частью любых переговоров.
А Європі мир не потрібен. Їм потрібен був мир в 2022, коли була залежність від РФ. Зараз вони перебудували свою енергетику і все. Тепер хай Україна воює і ослаблює РФ. А вони "трішки"(для них) поможуть грошенятами. Цілком раціональна позиція.
я бы иначе сформулировал, европе лучше дешевая война, чем дорогой мир.
Не вірно ! Ми єдина країна яка стоїть як перешкода для росії . Армія тільки у нас . Як щось відбудеться , слідуючи гойропа .... Будуть підтримувати .
fler поганий мир краще безсперспективної війни, і це не пацифісти придумали Наприклад сам Ганнібал продавив Карфаген підписати мир з римлянами вкінці-вкінців Повторюсь який раз - я не чекав від Трампа що він здійсніть і половину українських хотєлок. Pрозуміло що для Америки Україна перефирія, яка жодним чином не відноситься до цивілізованого світу, ні за Маккіндером, ні за Хаттінгтоном - так вчать їх дипломатів та синьктанкерів у їх підручниках. Ніхто з них попу за нас рвати не збиравася і не збирається. Більш-менш Ок мир був можливий взимку 2022-2023 . Хто більш винуватий у помилкоовому курсі на контрнаступи - західні політики, чи українські покажуть протоколи.
Востаннє редагувалось fox767676 в Чет 13 лют, 2025 14:06, всього редагувалось 1 раз.
fox767676 написав:fler поганий мир краще безсперспективної війни, і це не пацифісти придумали Наприклад сам Ганнібал продавив Карфаген підписати мир з римлянами вкінці-вкінців Повторюсь який раз - я не чекав від Трампа що він здійсніть і половину українських хотєлок, зрозуміло що для Америки Україна перефирія яка жодним чином не відноситься до цівізованого світу, ні за Маккіндером, ні за Хаттінгтоном - так вчать їх дипломатів та синьктанкерів у їх підручниках. Більш-менш Ок мир був можливий зимою 2022-2023 . Хто більш винуватий у помилкоовому курсі на контрнаступи - західні політики, чи українські покажуть протоколи.
Как раз спрашивала у мамы, она у меня психолог гораздо лучше чем Лучики добра, что лучше открытый бой с кучей смертей военных и гражданских или когда тихо убивают и даже через 10 лет количество смертей на гордости строительства БАМа, не едином БАМом, кстати, посчитать невозможно. Надёжней для психики не участвовавших в смерти - определенно не знать, а вот общее количество жертв в единицах очень даже интересно сравнить, но невозможно )