Міністр фінансів США Скот Бессент привіз до Києва Угоду про партнерство, яка включатиме економічну співпрацю між двома країнами. Про це після зустрічі у форматі тет-а-тет повідомили Президент Володимир Зеленський разом з міністром фінансів США Скотом Бессентом, передає кореспондент Укрінформу.
"Я знаю, що нашій команді передали перший проєкт угоди від Сполучених Штатів про партнерство між нашими країнами. Я дуже хочу, щоб наша команда вивчила цей документ, і ми зробимо все, щоб якнайшвидше вивчити і підписати цей документ. Тому що Сполучені Штати – це наші головні партнери. Ми зробимо все, щоб вивчити всі деталі документа і встигнути на Мюнхенську конференцію, тому що не хочеться втрачати час", - розповів Зеленський. ......
там очень много противоборствующих сторони и их комбинаций ассадисты, ксировцы, хезболаны, игиловцы, алькаидовцы, турки, русские. амерпканцы, курды если игиловцы рааспинают на перевернутых крестах ксировцев - это хорошо , плохо, диалектически закономерно? Не знаю
Wirująświatła написав: ещё один минус христианства. после его падения постхристианский мир погрузился в хаос. Нет никаких правил и устроев кроме права сильного.
афігєнна логіка. Мінус християнства в тому, що коли цивілізований світ прийняв Антихриста світ погрузився в хаос? Осталось тільки право сильного?
Рфія хоче гарантій дотримання отих нових угод. Україна хоче теж гарантій для себе. Але НІХТО!!!навіть не збирається їх надавати-забезпечувати.
Поки немає конкретних вимог, пропозицій нічого не має значення. Вважаю план путіна щоб на нових виборах Україна розвернулася на схід. А Поршенко скоріше прижали не як конкурента на виборах, а як "байденавця" ,та що його Хантера тут покривав за свою каденцію. От Трмп і нагадав
Порошенка прижали як жирну рибу. Просто жерти тут вже особо нема кого а в порошенка криші нема, хіба справді путін в ростов пригласить но і туди йому треба буде пройти через ігольне ушко)))
"Я знаю, що нашій команді передали перший проєкт угоди від Сполучених Штатів про партнерство між нашими країнами. Я дуже хочу, щоб наша команда вивчила цей документ, і ми зробимо все, щоб якнайшвидше вивчити і підписати цей документ. Тому що Сполучені Штати – це наші головні партнери. Ми зробимо все, щоб вивчити всі деталі документа і встигнути на Мюнхенську конференцію, тому що не хочеться втрачати час", - розповів Зеленський.
Это как раз нормально, а то спутали уже один раз гарантии с заверениями
як казав не шанований активістами Чаплига, партнерство - це секс без обов"язків.
не підписав фінансову угоду щодо рідкоземельних корисних копалин, яку йому пропонував міністр фінансів США Бессент, — CNN
Це перші півруки. Друга буде показана в Мюнхені Волтцу і Рубіо.
В принципі, Трамп і Ко іншого і не очікують. Всім вже все зрозуміло. Після обміну натяками. Відбувається лише констатація прямих рухів.
Хоча дивно. Це вже якось занадто. Оті "копалини" в якості сплати Україна повинна була б віддати. А так це вже якийсь треш.. Скоріше за все щось переробляють та домовляться.
єслі каждому давать, поломається ... так і рук на всіх не вистачить .. всіх багато а всього мало