Отримали платіж з іноземного рахунку на рахунок в Україні, а потім продали її банку за гривні. От кум вже не заводить не витрачає і податки не платить. Одні плюси для України.
Завели-продали... Далі? Як від цього виграла пенсія ваших родичів? Вона привязана до курсу? і ваші дії його стабілізували і тому пенсія зросла? чи просто самі себе заспокоюєте?
ПС то що там з тезою Жити добре це набрати боргів як собака вошей....
Дюрі-бачі написав:......... Особисто в мене не злидні виключно тому, що працюю не на Україну, як і кум. Поки працював на Україну - жив в злиднях... Ала навколо мільйони українців, які живуть в злиднях.
Це російські наративи. А ПФУ, на который вы ссылаетесь, - агент Кремля.
Можна позубоскалити - а можна спробувати докопатись до причини яка створила наслідок бідності Кум з Дюра-бачі на Україну не працюють... але їх БАТЬКИ від України гроші отримують... Можна довго розповідати що батьки заробили -але в нас батьки отримують те що відраховують їх діти Якщо діти ЗАСРАНЦІ тоді батьки засранців отримують те що відраховують НОРМАЛЬНІ діти ... правда при цьому виявляється що й батьки НОРМАЛЬНИХ дітей при цьому отримують в 2 рази менше ніж для їх дітей вирахувала Держава
Причин много. Но не знаю, как кум, а Дюрі-бачі работает официально, по-белому преподавателем вуза. И со своей зарплаты наверняка платит все положенные налоги. Но вот зарплата небольшая и налоги, соответственно. То, что ему не хватает, и он вынужден зарабатывать ещё и не в Украине, не его вина. И с тех заработков налоги платятся там, где он зарабатывает.
ЛАД написав:Якщо діти ЗАСРАНЦІ тоді батьки засранців отримують те що відраховують НОРМАЛЬНІ діти ... правда при цьому виявляється що й батьки НОРМАЛЬНИХ дітей при цьому отримують в 2 рази менше ніж для їх дітей вирахувала Держава
Можна подумати, що раніше все було геть інакше...пенсії як були ганебно-жебрацьки, так і будуть. Раніше на гастарбайтерів ледь не молилися, тепер всі хто не тут - вороги народу.
Пожалуйста, отредактируйте пост. Вы приписали мне чужие слова.
konstantin kirovograd написав:-------------- Не соглашусь.Вы можете поинтересоваться в пенсиооном фонде сколько нужно работать и получать чтобы была пенсия хотябы 10000 грн.Вас это удивит.Большинство простых работяг Украины обречены на пенсию до 5000 грн
а скільки треба? розкажіть, якщо знаєте
Пенсійний Фонд
Розмір пенсії за віком визначається для кожного пенсіонера індивідуально і залежить від набутого ним страхового стажу та отриманої заробітної плати, з якої сплачувалися страхові внески. П = Зп х Кс, де: П – розмір пенсії, у гривнях; Зп – заробітна плата (дохід) застрахованої особи, Кс – коефіцієнт страхового стажу застрахованої особи,
Коефіцієнт страхового стажу, що застосовується для обчислення розміру пенсії, Кс = (См х Вс)/(100% х 12) См – сума місяців страхового стажу; Вс – величина оцінки одного року страхового стажу (у відсотках), яка за період участі в солідарній системі дорівнює 1%. Коефіцієнт страхового стажу не може перевищувати 0,75, а з урахуванням підземного стажу та роботи за Списком № 1 – 0,85.
Згрубша , якщо КС=0,75 то П(пенсія10000)=З(арПлата 13334)*КС(0,75)
ЛАД написав:Це російські наративи. А ПФУ, на который вы ссылаетесь, - агент Кремля.
Можна позубоскалити - а можна спробувати докопатись до причини яка створила наслідок бідності Кум з Дюра-бачі на Україну не працюють... але їх БАТЬКИ від України гроші отримують... Можна довго розповідати що батьки заробили -але в нас батьки отримують те що відраховують їх діти Якщо діти ЗАСРАНЦІ тоді батьки засранців отримують те що відраховують НОРМАЛЬНІ діти ... правда при цьому виявляється що й батьки НОРМАЛЬНИХ дітей при цьому отримують в 2 рази менше ніж для їх дітей вирахувала Держава
Причин много. Но не знаю, как кум, а Дюрі-бачі работает официально, по-белому преподавателем вуза. И со своей зарплаты наверняка платит все положенные налоги. Но вот зарплата небольшая и налоги, соответственно. То, что ему не хватает, и он вынужден зарабатывать ещё и не в Украине, не его вина. И с тех заработков налоги платятся там, где он зарабатывает.
Ще раз 1 Є 20 млн громадян України які знаходяться в працездатному віці 2 Є всього 10 млн людей які працюючи сплачують податки(можливо що й Дюра-Бачі в їх числі) 3 Але це не заперечує того що є ще 10 млн які НЕ платять і саме те що вони НЕ ПЛАТЯТЬ -зменшує розмір ПЕНСІЙНОГО як мінімум на третину ( а по факту наполовину) 4 Крім того що не сплачуються податки до пенсійного , ще й комунальщики недоотримують , адже інфраструктурою користується 100% а платять за користування всього 50%.
Це хоч зрозуміло ПС перечислити поіменно тих хто платить може тільки Податкова ( і то не факт що має на це право) А звинуватити тих 10 млн що не платять -може тільки суд...та й то якщо десяток осіб податкової і пяток суд/прокуратура витратятьмісяць на те щоб довести всього ОДИН випадок.
У ніч проти неділі, 16 лютого, росіяни атакували безпілотником критичну інфраструктуру Миколаєва, унаслідок чого тисячі абонентів залишилися без тепла. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. "БпЛА ворога пошкодили теплову електростанцію міста. Це зроблено свідомо, щоб залишити людей без тепла при мінусових температурах та створити гуманітарну катастрофу", – зазначив прем’єр.
Сестра мого чоловіка як раз лежить в лікарні, там вранці температура повітря була +6. Вже вирішили проблему. Взагалі великої трагедії немає, постраждав 1 район. Люди вмикнули обігрівачі. Ремонтники працюють.
Дюрі-бачі написав:Тим не менш ми заводимо валюту, сплачуємо податки, витрачаємо гроші на українські товари/послуги, якісь копійки донатимо на ті ж дрони (кум до кінця 2024 заводив/витрачав/платив)...
Точно плитку виклали.... Що таке- завели валюту? Це дали як податок Державі? чи сплатили нею пенсію батькам? Ні Ви завезли валюту з якою пішли в магазин в якому купили товар який продавець купив за валюту... Все Єдине що заробила Держава-це податики які заплатив Підприємець продаючи Вам з кумом товар.
20% на ровном месте/низашо - хорошее такое "Єдине що заробила"...
1 Якщо я сплатив 40% то це не говорить про те що я підстрибуючи мушу просто віддати половину сплаченого тому хто НІЧОГО не сплатив. Я хочу отримати послуги від Держави на ВСЮ суму МНОЮ сплачену. 2 А за що отримують послуги від Держави ті хто не сплатив НІЧОГО ? При чому обєм послуг який отримують вони такий самий як і обєм послуг який отримую я Вони так само як і я користуються захистом ЗСУ і інфраструктурою ....
От і виходить Я розлючений бо плачу в 2 рази більше ніж назад отримую А деякі хитровимахані розповідають казочки що їм Держава винна ....