Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1268412685126861268712688 ... 14366>
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 17:09

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:Що таке- завели валюту?

Отримали платіж з іноземного рахунку на рахунок в Україні, а потім продали її банку за гривні.
От кум вже не заводить не витрачає і податки не платить. Одні плюси для України.
Завели-продали...
Далі? Як від цього виграла пенсія ваших родичів? Вона привязана до курсу? і ваші дії його стабілізували і тому пенсія зросла?
чи просто самі себе заспокоюєте?

ПС
то що там з тезою
Жити добре це набрати боргів як собака вошей....
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 17:12

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  Дюрі-бачі написав:.........
Особисто в мене не злидні виключно тому, що працюю не на Україну, як і кум. Поки працював на Україну - жив в злиднях...
Ала навколо мільйони українців, які живуть в злиднях.
Це російські наративи.
А ПФУ, на который вы ссылаетесь, - агент Кремля.
Можна позубоскалити - а можна спробувати докопатись до причини яка створила наслідок бідності
Кум з Дюра-бачі на Україну не працюють... але їх БАТЬКИ від України гроші отримують...
Можна довго розповідати що батьки заробили -але в нас батьки отримують те що відраховують їх діти
Якщо діти ЗАСРАНЦІ тоді батьки засранців отримують те що відраховують НОРМАЛЬНІ діти ... правда при цьому виявляється що й батьки НОРМАЛЬНИХ дітей при цьому отримують в 2 рази менше ніж для їх дітей вирахувала Держава

Причин много.
Но не знаю, как кум, а Дюрі-бачі работает официально, по-белому преподавателем вуза. И со своей зарплаты наверняка платит все положенные налоги. Но вот зарплата небольшая и налоги, соответственно.
То, что ему не хватает, и он вынужден зарабатывать ещё и не в Украине, не его вина.
И с тех заработков налоги платятся там, где он зарабатывает.
ЛАД
2

Подякував: 5342 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 17:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:И с тех заработков налоги платятся там, где он зарабатывает.

Ні, податки платяться в Україні. Переважно 6% як ФОП, але один грант завів через Україну і з нього 23%....
  ЛАД написав:И со своей зарплаты наверняка платит все положенные налоги. Но вот зарплата небольшая и налоги, соответственно.

Тут скоріш держава платить мені, а податки просто зменшують цю суму, я ж бюджетний кровосіся....
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 16 лют, 2025 17:16, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 882 раз.
Подякували: 636 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 17:16

Rack написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Якщо діти ЗАСРАНЦІ тоді батьки засранців отримують те що відраховують НОРМАЛЬНІ діти ... правда при цьому виявляється що й батьки НОРМАЛЬНИХ дітей при цьому отримують в 2 рази менше ніж для їх дітей вирахувала Держава

Можна подумати, що раніше все було геть інакше...пенсії як були ганебно-жебрацьки, так і будуть. Раніше на гастарбайтерів ледь не молилися, тепер всі хто не тут - вороги народу.

Пожалуйста, отредактируйте пост. Вы приписали мне чужие слова.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 17:16

Shaman написав:
  konstantin kirovograd написав:--------------
Не соглашусь.Вы можете поинтересоваться в пенсиооном фонде сколько нужно работать и получать чтобы была пенсия хотябы 10000 грн.Вас это удивит.Большинство простых работяг Украины обречены на пенсию до 5000 грн
а скільки треба? розкажіть, якщо знаєте 8)
Пенсійний Фонд
Розмір пенсії за віком визначається для кожного пенсіонера індивідуально і залежить від набутого ним страхового стажу та отриманої заробітної плати, з якої сплачувалися страхові внески.
П = Зп х Кс, де:
П – розмір пенсії, у гривнях;
Зп – заробітна плата (дохід) застрахованої особи,
Кс – коефіцієнт страхового стажу застрахованої особи,

Коефіцієнт страхового стажу, що застосовується для обчислення розміру пенсії,
Кс = (См х Вс)/(100% х 12)
См – сума місяців страхового стажу;
Вс – величина оцінки одного року страхового стажу (у відсотках), яка за період участі в солідарній системі дорівнює 1%.
Коефіцієнт страхового стажу не може перевищувати 0,75, а з урахуванням підземного стажу та роботи за Списком № 1 – 0,85.

Згрубша , якщо КС=0,75 то
П(пенсія10000)=З(арПлата 13334)*КС(0,75)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 17:20

Дюрі-бачі написав:
  ЛАД написав:И с тех заработков налоги платятся там, где он зарабатывает.

Ні, податки платяться в Україні. Переважно 6% як ФОП, але один грант завів через Україну і з нього 23%....
  ЛАД написав:И со своей зарплаты наверняка платит все положенные налоги. Но вот зарплата небольшая и налоги, соответственно.

Тут скоріш держава платить мені, а податки просто зменшують цю суму, я ж бюджетний кровосіся....

Тем более.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 17:21

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Це російські наративи.
А ПФУ, на который вы ссылаетесь, - агент Кремля.
Можна позубоскалити - а можна спробувати докопатись до причини яка створила наслідок бідності
Кум з Дюра-бачі на Україну не працюють... але їх БАТЬКИ від України гроші отримують...
Можна довго розповідати що батьки заробили -але в нас батьки отримують те що відраховують їх діти
Якщо діти ЗАСРАНЦІ тоді батьки засранців отримують те що відраховують НОРМАЛЬНІ діти ... правда при цьому виявляється що й батьки НОРМАЛЬНИХ дітей при цьому отримують в 2 рази менше ніж для їх дітей вирахувала Держава

Причин много.
Но не знаю, как кум, а Дюрі-бачі работает официально, по-белому преподавателем вуза. И со своей зарплаты наверняка платит все положенные налоги. Но вот зарплата небольшая и налоги, соответственно.
То, что ему не хватает, и он вынужден зарабатывать ещё и не в Украине, не его вина.
И с тех заработков налоги платятся там, где он зарабатывает.
Ще раз
1 Є 20 млн громадян України які знаходяться в працездатному віці
2 Є всього 10 млн людей які працюючи сплачують податки(можливо що й Дюра-Бачі в їх числі)
3 Але це не заперечує того що є ще 10 млн які НЕ платять
і саме те що вони НЕ ПЛАТЯТЬ -зменшує розмір ПЕНСІЙНОГО як мінімум на третину ( а по факту наполовину)
4 Крім того що не сплачуються податки до пенсійного , ще й комунальщики недоотримують , адже інфраструктурою користується 100% а платять за користування всього 50%.

Це хоч зрозуміло
ПС
перечислити поіменно тих хто платить може тільки Податкова ( і то не факт що має на це право)
А звинуватити тих 10 млн що не платять -може тільки суд...та й то якщо десяток осіб податкової і пяток суд/прокуратура витратятьмісяць на те щоб довести всього ОДИН випадок.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 17:24

pesikot написав:Росіяни вдарили дроном по тепловій електростанції у Миколаєві: без тепла 46 000 абонентів
У ніч проти неділі, 16 лютого, росіяни атакували безпілотником критичну інфраструктуру Миколаєва, унаслідок чого тисячі абонентів залишилися без тепла. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
"БпЛА ворога пошкодили теплову електростанцію міста. Це зроблено свідомо, щоб залишити людей без тепла при мінусових температурах та створити гуманітарну катастрофу", – зазначив прем’єр.

Сестра мого чоловіка як раз лежить в лікарні, там вранці температура повітря була +6. Вже вирішили проблему. Взагалі великої трагедії немає, постраждав 1 район. Люди вмикнули обігрівачі. Ремонтники працюють.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 17:24

BIGor написав: водій автобуса отримує 1800 Євро. Що вже казати про розвинені країни ЄС.

Це до податків чи після? :roll:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 лют, 2025 17:25

_hunter написав:
  budivelnik написав:
  Дюрі-бачі написав:Тим не менш ми заводимо валюту, сплачуємо податки, витрачаємо гроші на українські товари/послуги, якісь копійки донатимо на ті ж дрони (кум до кінця 2024 заводив/витрачав/платив)...
Точно плитку виклали....
Що таке- завели валюту?
Це дали як податок Державі?
чи сплатили нею пенсію батькам?
Ні
Ви завезли валюту з якою пішли в магазин в якому купили товар який продавець купив за валюту...
Все
Єдине що заробила Держава-це податики які заплатив Підприємець продаючи Вам з кумом товар.
20% на ровном месте/низашо - хорошее такое "Єдине що заробила"...

1 Якщо я сплатив 40% то це не говорить про те що я підстрибуючи мушу просто віддати половину сплаченого тому хто НІЧОГО не сплатив.
Я хочу отримати послуги від Держави на ВСЮ суму МНОЮ сплачену.
2 А за що отримують послуги від Держави ті хто не сплатив НІЧОГО ?
При чому обєм послуг який отримують вони такий самий як і обєм послуг який отримую я
Вони так само як і я користуються захистом ЗСУ і інфраструктурою ....

От і виходить
Я розлючений бо плачу в 2 рази більше ніж назад отримую
А деякі хитровимахані розповідають казочки що їм Держава винна ....
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1268412685126861268712688 ... 14366>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему