Успіх написав:Тепер пенсіонер задумається, чи квасити йому капусту на зиму, чи краще бананів заквасити?
Я не пенсионер, но я бы тоже задумался, стоит ли квасить капусту на зиму 16 февраля 😁
вам, як і іншим відомим "форумчанам року" не личіть спілкуватись мовою загарбника, не вірю що так важко перейти на державну (до того, що ви не пишете тут простирадла), а декілька речень легко подужаете, без образ
Banderlog написав:Вернемся до наших пенсіонерів. там 4 тис грн теж не тільки лиш в усіх. Десь четверта частина пенсіонерів а це близько 2млн отримують пенсію отримують мінімальну пенсію -3тисячі грн.
Низька пенсія наших пенсіонерів частково скомпенсована відсутністю комунальних платежів ( для США/Європи це від 200 доларів і вище-які тамтешні пенсіонери платять) дотаційним комунальним транспортом (різниця від 1 долара поїздка) і практично відсутнім податком на житло(нерухомість).... тому Я далекий від того що пенсіонерам жити легко -але точно впевнений що 20% найбідніших- пенсіонерів США/Європи - живуть точно не краще від тих пенсіонерів хто у нас отримує 3000 грн
Ну який блін податок на житло на 45м2 хрущ ? Щодо найбідніших пенсіонерів сша , то там можна просто приїхати в благочинну організацію яких купа і привезти додому 10+ кг їдла усілякого нового крутого упакованого і ніхто не заважає , не контролює, прийти в кілька таких організацій в день, і взяти в кожній стільки скільки зможеш винести/ вивезти. Бомж в америці , не тому що він не може працювати і заробити , а тому що йому стільки плюшок перепадає що нах.. йому та робота , якщо можна як діоген на сонечку грітися а тобі і їжа і мобілка і все що хочеш від соц служб і благочинних організацій , це не безкоштовна роздача сранного супа раз в тиждень в парку для наших , а так 10 кг якщо хочеш щодня https://youtu.be/IdZmdZH47lc?si=O6C-tQMzuIENRy82 Перше ліпше за секунду знайшов
asti написав:Для тех кто захочет выехать откроется окно с конца 2025 по начало 2028 года +-
То есть открытые кордоны есть результат "слива Трампа". А закрытие- приход к власти блаженных демократов и новый виток священной войны. Возможно. А вы,я так понимаю,покупаете? Я,кстати,тоже. Подумываю. Но страхать ленлордов прогнозами мне западло.
asti написав:Для тех кто захочет выехать откроется окно с конца 2025 по начало 2028 года +-
С 23.58 31.12.25 до 00.02 01.01.2026?? То не «окно», то они windows перегружают)
Вы ждете новую войну в 2028?
Если Путин ударит по рукам с Трампом - а всё к тому идёт, то, думаю, до конца его каденции он сюда не сунется. Если конечно Трамп не начудит такого в США (а вероятность есть и немаленькая) что ему объявят импичмент. В таком случае окно может закрыться раньше//)
ЛАД міністерство інформації на запит зробило рейтінг ефективності підрозділів БПЛА, цікаво інформація, вперше за 3 роки війни: тактичні підроздили і оперативні
Юрий Бутусов в середині відео каже, що пять підрозділів отримали фінансування на рік 2025 (з більше ніж 400), дайте бригадам гроші -4млдр доларів, вони самі придбають БПЛА і все до них необхідне(батареї, антени, РЕБ, авто) і закінчать війну у 2025р , наш противник виділив 8млрд доларів на БПЛА
Найближчі кілька днів покажуть, наскільки серйозно кремлівський диктатор Володимир Путін налаштований на мир, заявив держсекретар США Марко Рубіо. Крім того, він підтвердив, що візьме участь у зустрічі з російськими представниками, яка відбудеться в Саудівській Аравії.
У переговорах також візьмуть участь спецпосланець США з питань Близького Сходу Стів Віткофф і радник із національної безпеки Майк Волтц - двоє з найближчих радників Трампа із зовнішньої політики, пише BBC.
Крім того, Рубіо зазначив, що одна зустріч (у Саудівській Аравії) не зможе розв'язати питання повномасштабної війни в Україні. Він пояснив, що наразі навіть не створено повноцінного переговорного майданчика, який міг би бути посередником між Україною, Росією і третіми країнами.