Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1276612767127681276912770 ... 14684>
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 11:43

Шановні форумчани, долучайтеся до обговорення👇

Хто із союзників надав найбільшу допомогу Україні
Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 78 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 12:00

anduzenko написав:
  fler написав:
  ЛАД написав:Ловите данные за 2023 год - https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD_%D0%BF%D0%BE_%D0%92%D0%92%D0%9F_(%D0%9F%D0%9F%D0%A1). Тоже самое 4 место.

Статистика світового банку за 2023. Рф - почесне 11-те місце за ВВП :mrgreen:
https://datacatalogfiles.worldbank.org/ ... 3.8710032Z

Тем временем в реальном мире
https://data.worldbank.org/indicator/NY ... _desc=true

Це останнє моє пояснення щодо ВВП (хто вже це не зрозуміє - звиняйте).
Я тролила ЛАДа ("за рік з 11 на 4 місце"), тому що він постійно намагається показати "вялічіє" рф. Цього разу він обрав показник ВВП, за яким рф посіла 4 місце у світі, але ж, як правильно вказав пан Будівельник, цей показник є сферичним конем у вакуумі. Чому ВВП за ПКС не показник? Основна проблема, що обмінні курси не прагнуть рівня, відповідного паритету купівельної спроможності. ВВП за ПКС розраховується у вакуумі, на моделі світу, якого не існує, адже не враховуються мита, експортні та імпортні обмеження, транспортні витрати.

ПС. Одеса, тримайтеся! Відгукніться, будь-ласка, що з вами все ок.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 12:03

Вау! Знов на мороз))

Тепер виявляється, що ви отак тролили.
А ще вчора мені закидали, що не було у вас "з 11 на 4". Ще й про вибачення співали.

Банально помилилися. ЛАД спростував. Ви ж заспівали...
Ще й мені.
А тепер -- звичайно, що останнє))
Замість вибачення.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 12:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Тож я запитав - напиши хоч 2-3 варіанти, куди саме вкладати отим сім'ям?

Ти дуже тут обурювався що я відкрив 3-й бізнес і швиденько замовк коли побачив що я виробляю і який він "прибутковий". Чому би тобі не вкластися в цю справу, я розумію що в фізиці ти розумієшся як свиня в апельсинах і показники цього приладу тобі не зрозуміти до кінця своїх днів. Але я допоможу, тобі паяти нічого не потрібно, все ми зробимо і відправимо тобі готовий суперякісний виріб, а ти вже будеш його продавати-роздавати як робимо ми - розбагатієш казково, то що по руках, га? Чи ти тільки інших можеш чморити за їх розум, за їх працю і пожертви на ЗСУ

Зображення
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 12:10

Успіх та а не капітал то, капітал це лишня нерухомість. З таким самим успіхом можно розглядати внутрішні органи капіталом)
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 12:12

Banderlog написав: та а не капітал то, капітал це лишня нерухомість. З таким самим успіхом можно розглядати внутрішні органи капіталом)

А що?))
Продати нирку.
Обернути капітал. В умовного Кіосакі є цілий перелік куди і як.
Да і тут лунало, що варіантів купа.
Починаючи з равликової ферми.
Заробити. Купити нирку взад))

Було б тільки бажання. В людей.
Проблема лише в оцьому небажанні. Населення.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 19 лют, 2025 12:30, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 12:14

АндрейМ написав:
  ЛАД написав:Грустно, что у нас на форуме придерживаются таких же взглядов, как выделенное. И о выборах.

Вам грустно, что на форуме ещё есть кто-то, кто помнит о Конституции Украины? Я смотрю, она Вам очень мешает.

Рейтинг Зеленского не имеет никакого отношения к тому, что его полномочия закончились. Его рейтинг также не влияет на то, что Конституция Украины не предусматривает возможность не проводить выборы Президента по каким-либо причинам. Я не верю, что у Зеленского такой низкий рейтинг (я думаю, процентов под 50 есть, и тут я имею ввиду рейтинг доверия, а не возможность переизбрания), но Зеленский сам загнал себя в ловушку касательно своей легитимности. Она держалась на консенсусе, на принятии того, что выборы проводить нет возможности в условиях войны как в самой Украине, так и в других странах (кроме рф). Но такой "консенсус" может быстро поменяться, если в других столицах меняется власть. О том, как выходить из ситуации, чтобы легитимность Президента Украины была "железобетонной", надо было раньше, а не писать законы, которые отменить Конституцию не могут, и прикрываться ими.

Проблема в том, что это в Украине Зеленский может игнорировать Конституцию, чтобы всячески издеваться над гражданами Украины мужского пола или не проводить выборы, но за пределами нашей страны его принимать не обязаны просто потому, что он до сих пор считает себя Президентом (и мы это принимаем). И избрание Трампа показало как быстро ситуация может поменяться, а "крыть нечем", как говориться.

Давайте по-чесному - жодна країна не проводила вибори, коли воювала і частина її території була окупована!
Це повинні розуміти усі і Трамп і путін.
Якщо Трамп/путін вважають Зе не легітимним нехай заявлять про припинення вогню і Україна зможе провести вибори. ВСЕ.
Все інше - пусті розмови, відмазки.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 12:17

Где два украинца – там три гетмана... :cry:
К сожалению на этом форуме вместо конструктивного диалога постоянно скатываються к оскорблением по принципу-Сам дурак.
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 12:25

andrijk777 написав:Давайте по-чесному - жодна країна не проводила вибори, коли воювала і частина її території була окупована!
Це повинні розуміти усі і Трамп і путін.
Якщо Трамп/путін вважають Зе не легітимним нехай заявлять про припинення вогню і Україна зможе провести вибори. ВСЕ.
Все інше - пусті розмови, відмазки.

Ні, по-чесному - це якраз визнати, що неможливість провести вибори не змінює Конституцию. Мова саме про це. Я не заперечую те, що вибори в умовах війни провести складно/неможливо, але я не можу цим змінити те, що написано в Конституцію. Слова там від моєї думки не зміняться.

Думати про це треба було раніше. Ще Порошенку. Війна почалася у 2014р., і влада мала б передбачити, що у разі більш масштабної війни і введення воєнного стану на всій території країни, може виникнути ситуація, коли повноваження чинного Президента закінчяться, а вибори буде провести неможливо. Можна було б і Конституцію змінити, прямо прописавши там, що повноваження Президента продовжуються, а вибори не проводяться. Можна було б звернутися до КС за роз'ясненням. Незрозуміло чи наша влада настільки юридично безграмотна, що вирішила законом змінити Конституцію? Ні Порошенко, ні Зеленський, ні депутати не розуміли чи не знали про таку пастку?

Зараз вже пізно якось виправдовувати, що Конституція вимагає одне, а реальність - інше.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 12:39

Великобритания может предоставить Украине истребители Eurofighter Typhoon в случае прекращения огня, - The Times

По данным издания, британские министры обсуждали пути обеспечения гарантий безопасности без необходимости размещения большого количества войск в Украине.

Один из высокопоставленных источников в правительстве заявил, что миссия "воздушной полиции" имеет смысл, хотя для этого потребуется значительное количество самолетов, а также системы противовоздушной обороны для их защиты.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 1276612767127681276912770 ... 14684>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Xenon і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор