Так в этом и проблема что не вкладае.
Но Украина обязуется вкладать 50 или 66%% от будущей прибыли с добычи газа/нефти, портов и продажи лицензий.
|
|
![]() Вот такой у нас план Маршала по востановлению разрушеного нарисовывается ![]() Но не переживайте-подадут плебсу как достижение.
![]() Хоча з турецькими сонячними днями я б не платив за неї зовсTUR
Електрика: Вартість електроенергії залежить від вашого споживання, але в середньому вона становить близько 0,13 долара за кВт. Таким чином, якщо ваше споживання становить близько 300 кВт на місяць, ви заплатите близько 40 доларів. ![]() На мене пропоганда не впливає від слова ВЗАГАЛІ. Якщо мені потрібно купувати ресурс за 10 грн/квт*год в розмірі 10 000 квт*год/місяць - то перше що я роблю -це обраховую варіанти як для себе цей ресурс здешевити.... Таких варіантів в мене не багато Це СЕС і ВЕС.... і під перший і під другий я можу взяти кредит в 2 млн з терміном повернення 3 роки і відсотковою ставкою в 10%.... І от тут в мене починають виникати проблеми. З одного боку в місяць при споживанні 70000 грн треба гасити по 1рік-60000тіло+15000 відсотки+4 місяці по 50000(перевищення споживання над генерацією) 2 рік - 60000 тіло+10000 відсотки+4*50000 3 рік - 60000 тіло +5000 відсотки+4*50000 Таким чином , навіть рахуючи по 10грн/квт*год моя переплата за 3 роки буде становити 0,5млн грн+/- І тільки десь на 4-5 рік я вийду в нуль Ясно що під час війни я не буду брати на себе додаткових витрат Але Це 10 грн квт А ви чомусь вважаєте що 4,50 це багато Може це у Вас вавка в голові?
![]() Поясніть мені Звідки зявляться додаткові прибутки БЕЗ інвестованих грошей ? Памятаєте.. Викликає Король міністра і питає Чому ми програли війну На що міністр відповідає - в нас на це було сто причин Король - озвучте Міністр - по перше у нас не було пороху.. король-достатньо.. Тобто якщо немає інвестицій то розробка чогось де ніхто ще нічого не робив - по своїй суті неможлива, а якщо неможливий початок- то й наслідків не буде. Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 23 лют, 2025 15:40, всього редагувалось 1 раз.
![]() путин дрожит
![]() Ви напевно погано ознайомлені з правом приватної власності... Те що СЬОГОДНІ функціонує і генерує прибутки -вже є в чиїсь власності, а тому ДЕРЖАВА не може в них цю власність забрати... Інструмент є - судовий позов-судове рішення.. Але нюанс в тому що США є по суті ЗАХИСНИКОМ священного з їх точки зору права власності... Тому те що США хочуть отримати чужу власність -це з теорії фантастики...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|