Так в этом и проблема что не вкладае.
Но Украина обязуется вкладать 50 или 66%% от будущей прибыли с добычи газа/нефти, портов и продажи лицензий.
|
|
Вот такой у нас план Маршала по востановлению разрушеного нарисовывается Но не переживайте-подадут плебсу как достижение.
Хоча з турецькими сонячними днями я б не платив за неї зовс TUR
Електрика: Вартість електроенергії залежить від вашого споживання, але в середньому вона становить близько 0,13 долара за кВт. Таким чином, якщо ваше споживання становить близько 300 кВт на місяць, ви заплатите близько 40 доларів. На мене пропоганда не впливає від слова ВЗАГАЛІ. Якщо мені потрібно купувати ресурс за 10 грн/квт*год в розмірі 10 000 квт*год/місяць - то перше що я роблю -це обраховую варіанти як для себе цей ресурс здешевити.... Таких варіантів в мене не багато Це СЕС і ВЕС.... і під перший і під другий я можу взяти кредит в 2 млн з терміном повернення 3 роки і відсотковою ставкою в 10%.... І от тут в мене починають виникати проблеми. З одного боку в місяць при споживанні 70000 грн треба гасити по 1рік-60000тіло+15000 відсотки+4 місяці по 50000(перевищення споживання над генерацією) 2 рік - 60000 тіло+10000 відсотки+4*50000 3 рік - 60000 тіло +5000 відсотки+4*50000 Таким чином , навіть рахуючи по 10грн/квт*год моя переплата за 3 роки буде становити 0,5млн грн+/- І тільки десь на 4-5 рік я вийду в нуль Ясно що під час війни я не буду брати на себе додаткових витрат Але Це 10 грн квт А ви чомусь вважаєте що 4,50 це багато Може це у Вас вавка в голові?
Поясніть мені Звідки зявляться додаткові прибутки БЕЗ інвестованих грошей ? Памятаєте.. Викликає Король міністра і питає Чому ми програли війну На що міністр відповідає - в нас на це було сто причин Король - озвучте Міністр - по перше у нас не було пороху.. король-достатньо.. Тобто якщо немає інвестицій то розробка чогось де ніхто ще нічого не робив - по своїй суті неможлива, а якщо неможливий початок- то й наслідків не буде. Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 23 лют, 2025 14:40, всього редагувалось 1 раз.
путин дрожит
Ви напевно погано ознайомлені з правом приватної власності... Те що СЬОГОДНІ функціонує і генерує прибутки -вже є в чиїсь власності, а тому ДЕРЖАВА не може в них цю власність забрати... Інструмент є - судовий позов-судове рішення.. Але нюанс в тому що США є по суті ЗАХИСНИКОМ священного з їх точки зору права власності... Тому те що США хочуть отримати чужу власність -це з теорії фантастики...
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||