|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 25 лют, 2025 09:25
Banderlog написав: Ой+ написав:Зараз іде масована ракетно-дронова атака, що якось не подібно до ознак закінчення війни.
а які ознаки? перед завершенням 2ї світової американці киенули атомнні бомби на міста японії.
Ну якщо ми маємо отримати японський сценарій завершення війни, то все нормально.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 25 лют, 2025 09:29
Banderlog написав: Ой+ написав:Зараз іде масована ракетно-дронова атака, що якось не подібно до ознак закінчення війни.
а які ознаки? перед завершенням 2ї світової американці киенули атомнні бомби на міста японії.
і не тільки Дрезден "простими"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 лют, 2025 09:36
Експорт викопного палива з Росії приніс 253,8 мільярда доларів доходу у третій рік її війни проти України, причому частина прибутку надходила непрямо з західних країн, попри санкції.Про це повідомляє видання Newsweek з посиланням на дані компанії Kpler, яка аналізує світові ринки. З початку великої війни у 2022 році Росія загалом отримала 847 мільярдів євро доходу від продажу викопного палива.Ця сума також більша за 211 мільярдів доларів, які, за оцінками Пентагону, Росія витратила на війну з 2022 по 2024 рік. У березні 2022 року експрезидент США Джо Байден оголосив про заборону на постачання російської нафти до США, а у січні 2025 року запровадив санкції проти російських нафтових проєктів. Однак багато країн не запроваджували санкцій проти Росії. У звіті зазначається, що частина російських нафтопродуктів потрапляла на Захід через треті країни, зокрема Китай, Індію та Туреччину. Зокрема, країни G7 у третьому році війни імпортували 18 мільярдів євро нафтопродуктів із шести нафтопереробних заводів в Індії та Туреччині. За оцінками, 9 мільярдів євро з цієї суми припадало на продукцію, вироблену з російської нафти, що принесло Москві приблизно 4 мільярди євро податкових надходжень. Основним джерелом доходу Росії залишалася сира нафта – її експорт приніс 104 мільярди євро. Інші викопні види палива включали газ, вугілля та скраплений природний газ. "потужні" санкції терміново ще надцять пакетів запровадити 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2025 09:40
Ой+ написав: Сибарит написав: Wirująświatła написав:Война может скоро закончиться. В течение нескольких недель, - Трамп
Может закончиться - достаточно осторожное выражение. Может закончится, а может и не закончится. А предъявить нечего.
Зараз іде масована ракетно-дронова атака, що якось не подібно до ознак закінчення війни. Хоча і Макрон вторить:
Усиление атак вполне может быть подготовкой к переговорам... А может и не быть.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6470 раз.
- Подякували: 21617 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 25 лют, 2025 10:25
*Сі Цзіньпін проінформував, що «група миру» щодо України найближчим часом збереться в Нью-Йорку, — Путін...
Пу... говорит о том, что Си... его информирует... о группе мира... в США... о которой не знал Пу...
Йетить!
Или это на троих?* (С) _____________________________ *Т.е. выходит 10$ не физдит? Т.е. таки "на троих" и таки согласовали За... и поэтому решил воспрять 10$, но поскольку огромный риск "шара номер 37" он решил развестить и переписать имущество...
Т.е. Игра таки по взрослому?
И подпись в США "сделки" это просто повод заманить в США на то событие?
И сегодняшний демарш в Раде не случайность?
О как...
Теперь ясно чьо засуетились Стармер и Макрон... и чьо так долго молчал КИТАЙ...
Я ж говорил ... если дети затихли...
Теперь ясно и по литию... это тема КНР... но потребитель Маск...
Единственная линия раскола - Арктика...
И при таких раскладах действительно можно даже самые левые "выборы" провести, но только Президента... а потом можно мутить и "переходник" и остальные выборы... но уже по Штайнмаеру...* (С)
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2025 10:40
АндрейМ написав: d44 написав:А раптом форс-мажор. Війна. Контракт не виконується  , кордони зачиняються, контрактники йдуть ловити цивільних. Воює "вся країна", потім повертається і працює до 65...щоб утримувати контрактників. Що скажете потім. У Криму у 2014 то вже були контрактники?
По-перше, кордони не повинні зачинятися. Ніколи. По-друге, в моєму уявленні армія і рівень озброєння мають бути такими, щоб ні у кого напасти не було бажання. Розумію, що наразі це - фантазії, але ми і говоримо про те, як мало б або має бути. По-третє, в принципі я не відкидаю ідею примусу. Я про це писав. Я не вимагаю для себе особливих умов. Я проти того, щоб ці особливі умови були в інших незалежно від статі або соціального статусу. Саме в цьому я з багатьма не знаходжу порозуміння. Мене не питають чи можу я воювати. Мені кажуть, що я можу. Я так само можу це казати іншим. Звичайно, я б хотів, щоб примусу не було, але ми всі маємо бути в однакових умовах як громадяни однієї країни. Кордони або відкриті або закриті для всіх. Мобілізація або є або ні для всіх. Я не очікую, що мене хтось буде безкоштовно захищати і нікого на фронт не посилаю. Мені не зрозуміло чому інші очікують це від мене. Я проти того, щоб моє життя вважалось менш цінним, ніж життя інших співгромадян. Це - ненормально.
Я мав на увазі, що у разі повномасштабної війни одними контрактникамі не обійдеться. Незалежно, скільки їм не заплати. Тому давно придумана система з маленькою професійною армією яки включає професіоналів (авіація, ппо, зв'язок... високотехнологічна зброя) та професійних організаторів, які готують з усього населення резервістів. У кожного громадянина ВОС, кожен проходить збори, кожен має з'явитися по дзвіну у назначене місце. У кожного це у кожного, броня або по віку, або як у війну WW2 - заміна всіх кого можна жінками. пенсіонерами. хворими. Звичайно, треба прибрати з контрактної армії всіх чия праця не відрізняється від цивільної, а тільки на работу у формі ходять. Тільки це у нас не запрацює. По перше менше грошей можна скомуніздити, по друге тут повинен бути інший рівень відносин між суспілством та державою Держава повинна хоч щось давати, а громадянин це відчувати + державні інститути повинні стояти не не обслуговуванні влади, а працювати на державу, бути сильними. Ну це вже із теорії равенства перед законом  Тому після війни у нас знов зроблять контрактну "армію" де у пресофіцерки чи військового журналиста буде по контракту більше, ніж у танкиста. А яйця до їдальні будуть проходити через три служби забезпечення. Я за це платити не збираюся.
Востаннє редагувалось d44 в Вів 25 лют, 2025 10:51, всього редагувалось 1 раз.
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 25 лют, 2025 10:49
перед тим як кацапи злиняли з Сирії , вони до останнього дня бомбили з літаків тих борадачів з якими зараз домовляються
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2025 10:52
Господар Вельзевула написав: fox767676 написав:вельзевулыч, ты видишь, слышишь ? Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 20:59 Это шаги люцифера, это стук его железных копыт Макароша уж шелковый Следующие - Борюсик(и кто там сейчас), Мерц, ну и наш Тони Монтана
Борюсик давно за Трампа топит. Там Стармер,но меня больше воинствующая Германия напрягает и кодло тварей,в открытую говорящих что война в Украине для мира лучше чем перемирие. Дай бог нам отбиться, а им в свою очередь подержать оборону, я уж бумажного журавлика склею и в помощь отправлю. спасибо за поддержку, Фокс, а то я уже пишов мотузку шукать. И мыло.
знайшов? чи вам двом по НП вислати, pigeons 
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3342 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Вів 25 лют, 2025 11:00
Успіх написав:Я не розумію, чому тут виникають дискусії з дописами АндріяМ? Що в його дописах "не так"? Я ж теж про це пишу, тільки це все зводжу до однієї своєї фрази: "як всі, то всі"!© АндрейМ написав:Я проти того, щоб моє життя вважалось менш цінним, ніж життя інших співгромадян. Це - ненормально.
Какие могут быть дискуссии с дурачками? Он (как и ты ранее) внезапно оказался в меньшинстве. Внезапно оказалось, что это некомфортно и небезопасно. Но ранее он был в большинстве, и его всё устраивало. Как и тебя. Но в отличие от тебя, он стесняется написать, за кого голосовал на последних трёх выборах. Когда напишет, тогда и подискутируем.
-
anduzenko
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2025 11:00
d44 написав: АндрейМ написав: d44 написав:А раптом форс-мажор. Війна. Контракт не виконується  , кордони зачиняються, контрактники йдуть ловити цивільних. Воює "вся країна", потім повертається і працює до 65...щоб утримувати контрактників. Що скажете потім. У Криму у 2014 то вже були контрактники?
По-перше, кордони не повинні зачинятися. Ніколи. По-друге, в моєму уявленні армія і рівень озброєння мають бути такими, щоб ні у кого напасти не було бажання. Розумію, що наразі це - фантазії, але ми і говоримо про те, як мало б або має бути. По-третє, в принципі я не відкидаю ідею примусу. Я про це писав. Я не вимагаю для себе особливих умов. Я проти того, щоб ці особливі умови були в інших незалежно від статі або соціального статусу. Саме в цьому я з багатьма не знаходжу порозуміння. Мене не питають чи можу я воювати. Мені кажуть, що я можу. Я так само можу це казати іншим. Звичайно, я б хотів, щоб примусу не було, але ми всі маємо бути в однакових умовах як громадяни однієї країни. Кордони або відкриті або закриті для всіх. Мобілізація або є або ні для всіх. Я не очікую, що мене хтось буде безкоштовно захищати і нікого на фронт не посилаю. Мені не зрозуміло чому інші очікують це від мене. Я проти того, щоб моє життя вважалось менш цінним, ніж життя інших співгромадян. Це - ненормально.
Я мав на увазі, що у разі повномасштабної війни одними контрактникамі не обійдеться. Незалежно, скільки їм не заплати. Тому давно придумана система з маленькою професійною армією яки включає професіоналів (авіація, ппо, зв'язок... високотехнологічна зброя) та професійних організаторів, які готують з усього населення резервістів. У кожного громадянина ВОС, кожен проходить збори, кожен має з'явитися по дзвіну у назначене місце. У кожного це у кожного, броня або по віку, або як у війну WW2 - заміна всіх кого можна жінками. пенсіонерами. хворими. Звичайно, треба прибрати з контрактної армії всіх чия праця не відрізняється від цивільної, а тільки на работу у формі ходять. Тільки це у нас не запрацює. По перше менше грошей можна скомуніздити, по друге тут повинен бути інший рівень відносин між суспілством та державою Держава повинна хоч щось давати, а громадянин це відчувати + державні інститути повинні стояти не не обслуговуванні влади, а працювати на державу, бути сильними. Ну це вже із теорії равенства перед законом  Тому після війни у нас знов зроблять контрактну "армію" де у пресофіцерки чи військового журналиста буде по контракту більше, ніж у танкиста. А яйця до їдальні будуть проходити через три служби забезпечення. Я за це платити не збираюся.
Це дуже влучно і потужно. Не знаю , наскільки реально реалізувати, щоправда. Ну і дійсно, форма повинна асоціюватись з людиною, яка нюхала порох. А не ряжені тиловики, членкині тих місць, де нема члена, прес-секретарі та керівники військово-цивільних організацій, розкуячені шевронами і личками. В авіаційній бригаді традиційно шкіряні куртки спочатку починає носити тил (яким він взагалі «не положено») , а якщо дійде черга, то пілоти 
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 25 лют, 2025 11:04, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4