холява написав:мені здається то тебе ганаяють , нажаль пока невдало .....ну не все з першого разу, я вірю шо обовязково доженуть...
вы вроде верующий человек, а элементарной заповеди что не можно желать ближнему не знаете. Деменция? Почему вы сами героически не погибли, а украинцам это желаете, можете объяснить?
холява написав:мені здається то тебе ганаяють , нажаль пока невдало .....ну не все з першого разу, я вірю шо обовязково доженуть...
вы вроде верующий человек, а элементарной заповеди что не можно желать ближнему не знаете. Деменция? Почему вы сами героически не погибли, а украинцам это желаете, можете объяснить?
Вы с самого начала анализировали ваше видео и подпись над ним ?
холява написав:... и почему защита Украины связана с гибелью ?
а если подумать ? одни героически гибнут, другие героически отправляют первых на смерть. в вашей картине мира это норма. но самому погибнуть почему то не норма.
detroytred написав:Щось не сходиться в Буданова.
там профотбор. дают на собеседовании пазл. если он сходится - на работу не берут.
холява написав:...и откуда взялись УБД , они же все должны погибнуть ???
молодец уже лучше. продолжайте себя спрашивать.... например 1. откуда столько убд при некомплекте 40% личного состава на нуле. 2. почему ловят ухылянтов от которых толку на фронте примерно ноль, а не мотивируют профессионалов? 3. Что этот жирный тцкашник делает в тылу, полиции недостаточно ловить преступников? и т.д.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 26 лют, 2025 10:53, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Президент США Дональд Трамп відповів, чи будуть США надавати Україні військову допомогу у майбутньому, зокрема після підписання угоди щодо українських корисних копалин. Про це повідомляє «Главком» із посиланням на CNN. https://glavcom.ua/world/world-politics ... 46832.html
Прямим текстом перекидає питання України на Європу.
Шанси, що демам чи ще комусь вдасться загнати Трампа в колію підтримки України, зменшуються кожного дня.
Что, как бы, логично: "им" оно тоже ну не прямо так уперлось...
Wirująświatła написав:а если подумать ? одни героически гибнут, другие героически отправляют первых на смерть. в вашей картине мира это норма. но самому погибнуть почему то не норма.
У Вас странная расстановка приоритетов.
"Ни один ублюдок не выиграл войну, умирая за свою страну. Он выиграл ее, заставив другого бедного тупого ублюдка умереть за свою страну" - Генерал Джордж Паттон.
flyman написав:Савромат рєчє, цо запорєбрік має в стратегічному резерві 200К орків і як тільки закінчиться дєйствіє полковніка Распутіци як вжух на побєду 9мая...
Весь досвід ВОВ для стратегії рфії саме про це їй каже -- накопичити ще більше резервів і вжууух.
Але і розвідка наша не спить. І резерви в нас теж є. Під Покровськом трохи напіддали..
Хоча мова саме за великий стратегічний резерв. Рфяни до отих підземних ходів допетрили, то можуть допетрити, як і сховати. Справа тоді чи є на ділянках прориву достатній запас зброї для стримання? Як Мадяр в отому відео від Хотаба розповідав, дрони на оптоволокні саме для купування отаких проривів.