Киянин про ситуйовіну
|
|
![]() Це точно воєнна диктатура така? )))Посони , у нас тут «воєнна диктатура у воюючій країні»!!! Сьогодні лише пʼятниця, зовсім не вихідний!! Може ви з патронного заводу (щоб заробити на хлібину і трохи цукру) між змінами пишете по 25 сторінок з пустого в порожнє щодня? 😚
Ну таке завжди було. Мені не здається що найбідніші за час війни стали ще бідніші. +- все так само завдяки десяткам мільярдів від Заходу., Є прошарок середнього класу, чий бізнес схлопнувся. Але це не про голод точно. ![]()
О5-25... Соглашение -- двустороннее: если вежливые просьбы Партнера -- игнорируются, наверное соглашение становится недействительным?.. В смысле "проявили себя ненадёжным партнером"? -- "три из трех" -- действовали абсолютно логично и предсказуемо. ![]() когда мне не разрешают выезд заграницу и за мной бегает тцк это ближе к демократии или к диктатуре? Когда я говорю не хочу быть военным а меня заставляют, это нафиг што? можно приукрасить гавно вишенками и всбитыми сливками, но от этого оно не перестанет быть гавном. Просто в твоем случае совпали твоё желание быть летчиком и нежелание военного руководства отправлять летчиков в окоп. Поэтому кажется никакой диктатуры нет. Сталин в 20х годах тоже многим казался демократом, позволял с собой спорить, мирился с оппозицией Каменева/Зиновьева. Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 28 лют, 2025 11:08, всього редагувалось 2 разів.
![]() ) той золотий вік був лиш в окремих країнах... демократія жила в конкуренції з комунізмом. Після поразки комуністів потреби прикривати "звіріний оскал капіталізму" нема.) З іншої сторони повернення бабла в центр цінностей приведе до повернення в колишніх ліберальнодемократичних країнах протестантської моралі. ![]() какая связь между баблом и моралью? недавно смотрел фильм пр-ва ГДР 1970г. Там чудаковатый мужик купил старую пожарную машину и вся детвора в округе ее восстанавливала, а потом на ней ездила. Сегодня этого чувака засудили бы в той же германии за экспуатацию детского труда и подверганию детей опасности (ездить в кузове грузовика). Ещё он там берет какого то мальчика на руки, а это вообще расстрельная статья. современныеморальные нормы очень сильно отличаются от норм 70х. Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 28 лют, 2025 12:38, всього редагувалось 2 разів.
![]() Wirująświatła
Це ближче до «в країні війна», а ти в цій країні військовозобовʼязаний, який своїм рішенням звільнив сете від цих обовʼязків. А як ти собі бачив у випадку широкомасштабної війни?? 200т армії мирного часу (в цій цифрі і жінки, і строковики) якось самостійно все зроблять, а тебе ловити не треба??
В моєму випадку абсолютно нічого не співпало. Льотчик літає в небі, танкіст сидить в танку, артилерист за 10-20 км від ЛБЗ в бліндажу чи в САУ. Чому тебе клинить на окопі, хз. З усіх військових які є (були ) на цьому форумі, жодного нема окопного. Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 28 лют, 2025 11:16, всього редагувалось 1 раз.
![]() Звичайно що нема!! Тебе «ловлять» у відповідності до ще довоєнних законів, які існують все життя цієї країни. І які +- такі ж як у всіх країнах світу. Ти явно до війни їх не читав, але це не означає що їх не було, а вимога до тебе їх дотримуватись - це по твоєму «диктатура»))
Це від знесилення написавши 35 постів за день? Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 28 лют, 2025 11:21, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Так до війни тебе не ловили, бо закони прописані для воєнного стану і війни. Він настав і тебе почали ловити. Ти як громадянин мав знати ці закони, і або прийняти на себе обовʼязок їх виконувати, або поїхати туди, де тобі подобається законодавство інших кращих краін. Ти ж обрав цю державу, її громадянство, і відповідно вимоги виконувати закони цієї країни))) Ти зараз дізнався щось нове?)))) Ти ж з твоїх слів займався рекрутингом. «Рекрут» має виконувати внутрішні накази, розпорядження регламенти того місця, де він працює? Він або їх приймає і працює тут, або йде туди, де йому краще. А «я тут, але ваші накази мені до лампади, їх не боги писали ![]() Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 28 лют, 2025 11:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() расскажи как я могу отказаться от своего выбора? если никак может выбора и не было? отказаться от гражданства Украины практически невозможно. ты как то меня по диагонали читаешь.
|
|