Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1294512946129471294812949 ... 14677>
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 11:30

Wirująświatła написав:
  Hotab написав:Ти ж обрав цю державу, її громадянство, і відповідно вимоги виконувати закони цієї країни)))
Ти зараз дізнався щось нове?))))
расскажи как я могу отказаться от своего выбора? если никак может выбора и не было? отказаться от гражданства Украины практически невозможно.

Зайди на гілку «еміграція/заробітчаснсво».
Найкращих приклад Коля зі США.,
Оцінив ризики війни, знає законодавство (що буде якщо почнеться) , забрав сімʼю і поїхав. Саме подалі від майбутньої гіпотетичної війни, усвідомлюючи законодавство України і дії влади у випадку агресії.
От і все. І до нього жодних питань.,
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 28 лют, 2025 11:32, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2447 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 11:32

Hotab я здесь родился почему я должен уезжать? в Украине живут люди без гражданства апатриды, это не запрещено. Но выйти из гражданства невозможно. Где то тут прячется рабство. Одним можно жить без гражданства, другим нельзя.

Верховная Рада во втором чтении поддержала законопроект №2335 о процедуре признания людей лицами без гражданства в Украине.

Источник: заседание парламента 16 июня, сайт ВР

Дословно ВР: "Законом устанавливается процедура признания лицом без гражданства, которая в дальнейшем позволит таким лицам законно находиться на территории Украины, получить документ, удостоверяющий их личность и подтверждающий законность проживания на территории Украины - вид на жительство и удостоверение лица без гражданства для выезда за границу.
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2020/06/16/7255887/
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 28 лют, 2025 11:34, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 11:33

Wirująświatła написав:Hotab я здесь родился почему я должен уезжать? в Украине живут люди без гражданства, это не запрещено.

Так а де я кажу що ти «должен уезжать»?
Ти просто або тут і живеш по цим законам, або ТАМ, і по тим.
А бути тут, але не по законам цієї країни , такої опції нема ніде, в жодній країні.

тссс это такой патриотизм, напи3деть что другие должны воевать, а самому чкурнуть в теплую страну.

Навіщо ти зараз брешеш?

Станом на сьогодні ніхто нікуди не «чкурнув». І я якраз на відміну від тебе «захисник». А завтра і війни може не буде. Тримай себе в руках без хамства
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 28 лют, 2025 11:37, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 11:36

Hotab написав:Ти просто або тут і живеш по цим законам,
здесь и по этим законам в частности по этому закону хочу жить.

Верховная Рада во втором чтении поддержала законопроект №2335 о процедуре признания людей лицами без гражданства в Украине.

Источник: заседание парламента 16 июня, сайт ВР

Дословно ВР: "Законом устанавливается процедура признания лицом без гражданства, которая в дальнейшем позволит таким лицам законно находиться на территории Украины, получить документ, удостоверяющий их личность и подтверждающий законность проживания на территории Украины - вид на жительство и удостоверение лица без гражданства для выезда за границу.

государство не дает мне возможности жить по его законам. неужели ты этого не видишь? к одним применяются одни законы, к другим - другие. Украина рассматривает гражданство как рабство, выйти из которого невозможно.
  Hotab написав:Станом на сьогодні ніхто нікуди не «чкурнув». І я якраз на відміну від тебе «захисник». А завтра і війни може не буде. Тримай себе в руках без хамства
не надо сразу обижаться, пошутить нельзя? То что защитник - молодец, увижу Драпатого попрошу для тебя медальку. И чкурнуть куда угодно - твоё право. Привыкай быть свободным, хотя бы на форуме.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 28 лют, 2025 11:43, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 11:43

Wirująświatła

не надо сразу обижаться

Де ти побачив «обіжацца»? Я тобі вказав лише на брехню і хамство.

Тепер щодо твого «хочу жити по цьому закону, але мені не дають».
А що ти зробив щоб по ньому жити?
Ти хотів стати «особою без громадянства»? Що ти зробив для цього до війни?

Привыкай быть свободным, хотя бы на форуме.

Віталь, одне з перших правил психолога - надавати психологічну допомогу лише по запиту))
Так ссо як і твоя тяга до діагностики психологічних проблем по почерку на форумі))
По-перше некомпетентність, по-друге - порушення етики психолога))
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 28 лют, 2025 11:46, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 11:45

Hotab написав:Тепер щодо твого «хочу жити по цьому закону, але мені не дають».
А що ти зробив щоб по ньому жити?
Ти хотів стати «особою без громадянства»? Що ти зробив для цього до війни?
тебе прям в подробностях рассказать, или всё же найдёшь уважение к персональной информации, от которой зависит моя безопасность? поищи в интернете кейсы по выходу из гражданства Украины, если мне не веришь.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 28 лют, 2025 11:46, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 11:46

detroytred написав:
  fox767676 написав:Так що ,"свідки півруки", завтра наш зайчик буде Трампа біля WC чатувати як Юля 2017?

*Кир Стармер должен встретиться с президентом США Дональдом Трампом. На встрече, в частности, он будет пытаться повлиять на отношение американского президента к Украине. Эта встреча может быть полезна Зеленскому.

Экспосол Украины в США Валерий Чалый в эфире 24 Канала отметил, что важно, чтобы украинская делегация и президент Украины получили обратную связь в Вашингтоне от премьер-министра Великобритании Кира Стармера. Это поможет использовать достигнутые договоренности между Великобританией и США в переговорах с Трампом.
Он добавил, что президент Украины может встретиться с премьер-министром Британии перед переговорами с Трампом.

Запланировать двустороннюю встречу с британским премьером, возможно, другие мероприятия, а уже потом более подготовленным выходить на переговоры с президентом США,
– сказал Валерий Чалый.

Также он отметил, что сейчас пора показать настоящее лидерство, и это может оказаться непростым вызовом даже для британского руководства."
https://24tv.ua/ru/vstrecha-starmera-i- ... l_n2763355

Переводжу: Зе більш прямо скаже Трампу те, що дипломатично не зміг сказати-пояснити Трампу Стармер.

Як каже Чалий "сейчас пора показать настоящее лидерство")))))))))))))

Тому може завтра півруки перетворяться в ... від плеча.
А може навпаки - ужмуться до середнього пальця))

Послідовність: Макрон, Стармер, Зе.
Макрон прозондував Трампа.
*Президент Франции Эмманюэль Макрон после возвращения из Вашингтона поговорил с британским премьером Киром Стармером и президентом Украины Владимиром Зеленским.*
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2025/02/25/7500125/
Зі Стармером прийдуть до рішення (точніше не прийдуть, бо протиріччя повне). Заявляють про все окей і блаблабла, працювати на майбутнє.
Навіщо їде Зе? Хз.

А що там Чаплига вже пророцтва Нечая не згадує?
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 11:47

Wirująświatła

поищи в интернете кейсы по выходу из гражданства Украины.

До війни така опція працювала.
Ти пробував скористатись, чи теж «11 років мрію про філіппінку»?))

тебе прям в подробностях рассказать, или всё же найдёшь уважение к персональной информации,

Оцей пил в очі, пафос і надуті щоки ні до чого,
Жодну персональну інформацію у тебе не запитували, ніякі номери звернень і скріни докумментів також.
Питання було просте: ти звертався з цим, чи просто мріяв, і зараз кажеш «хочу по оцьому закону»??
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 28 лют, 2025 12:03, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 11:52

Wirująświatła написав:
Трамп заявил, что «мы сможем» заключить мирное соглашение по Украине

Об этом он сказал во время церемонии встречи британского премьера Кира Стармера на крыльце Белого дома.

«Президент Трамп, вы сможете довести до конца мирное соглашение по Украине?», — спросил у главы США один из журналистов.

«Да, мы сможем. Сможем и сделаем», — заявил Трамп.

https://t.me/astrapress/75451
Найнижчий за 20 років: рівень демократії у світі впав до рекордного мінімуму, — The Economist

Норвегія лідирує 16 років, а в кінці списку — Північна Корея, М’янма та Афганістан. Україна опустилася на 92 місце.

Лише 6,6% світу живе в демократіях (десять років тому — 12,5%), тоді як 40% — під авторитарним режимом.

Тим часом стало відомо, що Дональд Трамп на рік продовжив санкції проти росії через її дії в Україні, — Білий Дім
что и требовалось доказать. Золотой век литературы, театра, музыки, живописи, науки, рыцарская честь - всё в прошлом. Скоро и демократия там будет. Говорят история развивается циклично, но я вижу только параболу.

я так розумію, під демократією розуміють, підтримку пропаганди сексменшин, і якщо ти не W.A.S.P. а який кольоровий небінарний то можеш роботи все що хочецця, інакше буде волання щодо притиснення ущербних
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 11:57

Господар Вельзевула написав:Он долбонулся вообще?
Или получив согласие на те копалини тупо переобувается на ходу?
Что происходит ?

https://www.pravda.com.ua/news/2025/02/27/7500531/

дементос 2
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 1294512946129471294812949 ... 14677>
Форум:
+ Додати