Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 26592660266126622663 ... 2904>
Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2025 18:10

The_Rebel написав:
  BIGor написав:Ну, що всі бачили цирк двух клоунів (Венс і Трамп)? Походу Америка вже не грейт. Давно тут приводив аналогію з Ідіократією - це саме той випадок.

Цікаво було б думку rjks дізнатися, яка реакція простих американців на вчорашнє. Але підозрюю, що дуже відрізняється в залежності від червоного чи синього кольору

Бабло побеждает меньшее бабло
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2025 19:26

Ana написав:
  gonchik74 написав:Все вірно - по cukr нічого не помінялось, лишився лише анонс) Чи хтось вже подався? Чомусь думаю, що не буде cukr-у в світлі останніх подій. Напевно зе і чернишов про це в Варшаві просили.
По звичайній підняли мінімалку, про це, напевно, і йшлось в дописі вище щодо майнового цензу.

Писали що щоб запрацював cukr мають внести зміни в закон про іноземців, а цей пакет законів якраз на розгляді. Там в цієї карти є і недоліки суттєві, наприклад скоріш за все не буде доступу до медицини по ній якщо людина не працює.

Як на мене, то плюсів більше. Якщо ще й процедура отримання буде спрощена - взагалі вогонь.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2025 21:15

The_Rebel написав:
  BIGor написав:Ну, що всі бачили цирк двух клоунів (Венс і Трамп)? Походу Америка вже не грейт. Давно тут приводив аналогію з Ідіократією - це саме той випадок.

Цікаво було б думку rjks дізнатися, яка реакція простих американців на вчорашнє. Але підозрюю, що дуже відрізняється в залежності від червоного чи синього кольору

Разговаривал с 3-мя людьми на эту тему.
Честно говоря, до вчерашнего вечера не знал об этом.
Узнал от человека который яро за Трампа:
-Ты видел как Зеленский приехал, обругал Трампа и уехал?
Человек, которая против Трампа:
-Надо просто пережить это время, он больше двух лет не будет Президентом.
Человек, которая за Трампа:
-Это какой-то кошмар. Я не понимаю как такое могло случиться,, но Зеленский вел себя не дипломатично.

Это все бывшие "наши", но 25-30+ лет в США и живут в американской (не бруклинской и не эмигрантской среде. Кроме чел1 имеют высшее американское образование).
Пока больше ни с кем не общался на эту тему - у нас сейчас только час дня,выходной, поздно проснулся, принес провизию из магазина.

Мое мнение - Украина никому ничего не должна.
Я один помню про Будапештский меморандум?
Востаннє редагувалось rjkz в Суб 01 бер, 2025 23:11, всього редагувалось 1 раз.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2025 21:18

Дюрі-бачі написав:
  The_Rebel написав:Але підозрюю, що дуже відрізняється в залежності від червоного чи синього кольору

100%. І якщо в них не буде найближчим часом (до осені 2025) імпічменту / майдану то Україні буде дуже погано.

Мне кажется, кроме раши всем будет плохо.
И США и Канаде И ЕС.
В кремле наверное не просыхают.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2025 21:25

akurt написав:
  Кочевник написав:Якщо дійсно виженуть всіх нелегалів, то хто буде обслуговувати за копійки цю иліту?

Цікаве питання і поки що не може бути відповіді. Час покаже.
Особисто я за кермом авто проїхав дорогами США багато тисяч кілометрів.
На полях та на дорогах в "сільській місцевості", обо у великих містах - хоч там, де є мийка авто (кожне авто будуть "в роботу" відразу не менше 6-ти (!) людей), хоч в інших місцях великих міст - працюють колишні громади сусідньої великої за розмірами та населенням країни - Мексика.
Можливо і інших країн, як Венесуела - нам їх важко відрізнити між собою.

В той же час мексиканців дуже мало - я навіть і пригадати не можу - малих містечках - саме таких, які ми інколи бачимо у кіно - та у східних частинах США.
Наприклад, у штатах Північна Кароліна і Південна Кароліна - я не пам’ятаю щоби бачив мексиканців - там навпаки - дуже велика кількість дуже незвичних для нас людей - нащадків колишніх рабів з Африки і вони антропологічно сильно відрізняються від тих чорношкірих, які є для української людини "зразком чорношкірого".

В західних штатах - а я їх всі об’їздив/облазив - Каліфорнія, Орегон та Вашингтон - величезна кількість азіатів. Але азіати займають особливе місце в соціумі США. Це як "родзинка на тортику" - майже еліта. Вони займалися тим, чим не займалися інші: мистецтво, культура, наука, виховання. Така собі особлива каста. На заході Сан Францисько дуже великі площі міста вкрито дуже красивими 2-о поверховими будинками трохи незвичного стилю всі різнокольорові охайні - це все мешкають азіати. Дуже зворушливо, коли вийдеш на берег Тихого океану або на берег затоки в Сан Францисько, а на березі на видових місцях стоять лави дерев’яні - і на кожній табличка з бронзи з текстом:
"Поставлено в пам’ять (ім’я якесь азіатське, ну типу, скажімо, "Хо Ші Мін") який дуже любив відпочивати на цьому місці з 1920 по 2014 рік". З 1920 по 2014... (!)

Я гадаю, боротьба буде з тими нелегалами, які реально заСирають місця великих міст в США.
Реально дивно дивитися, як в самому центрі, наприклад, Сан Францисько або Лос Анджелес розташовані справжні смітники з людей - прямо під стінами велетенських хмарочосів та будинків потужних банків. Вони додають криміналу. Їду на авто по центру Сан Францисько, попереду наче зйомки кіно: все перекрито, поліція, зброя, тягнуть за патли туди и сюди людей, крики, жовті поліцейські стрічки... І білими є тільки поліцейські...

Тому переважно американці і люблять жити за містом - і досить далеко.
В своєму невеличкому раю.

Тому і виникає питання нелегалів - Трамп заявляв, що тільки за листопад та грудень 2024 року в країну нелегально попадало по 300 000 (!!!!) осіб щомісяця.
Це майже вдвічі більше населення Тернополя. За місяць.

Ну, Трамп и цифры, которые он называет - это отдельная тема.
С таким-же успехом он мог назвать 3 миллиона или 300 миллионов.
Но надо признать, что вопрос иммиграции - это то, что дало ему большой плюс на выборах. Демократы перегнули палку.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2025 23:01

Можна прогнозувати все, що завгодно.
Але в мене Дар передбачення.
Ще в молодіжному літньому таборі прогнозував усім хлопчикам загону кількість дітей, яка колись від них народиться, точно прогнозував стать ненародженої ще дитини всім знайомим (сам дивувався, але завжди 100% збіг). Це до використання вагітної УЗД.
Не встигли сісти та стіл бухати з компанією - я вже знав, яка з дівчат у компанії вже вагітна від хлопця в компанії.
Не встигли психічно хворі цього форуму написати якусь гидоту - я вже писав, що Бог є і він покарає - і покарає жорстко - і безповоротно. Так і сталося: сидять не тільки – як я писав – на дні соціально-економічного життя – а й у «глибокій дупі».
Є такий вислів: «у глибокій дупі».

Так ось: попереду дупа.
Думайте. Якщо є чимось. І про що.

Не кажіть, що вас не попереджали.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 01 бер, 2025 23:17, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2025 23:14

akurt написав:Можно прогнозировать все, что угодно.
Но у меня Дар предвидения.
Еще в @пионерском лагере@ прогнозировал всем мальчикам отряда количество детей, которое когоа-ио от гид родится, точно прогнозировал пол нерожденного еще ребенка всем знакомым (сам удивлялся, но всегда 100% совпадение). Это до использования беременной УЗИ.
Не успели сесть да стол бухать с компанией - я уже знал, какая из девиц в компании уже беременная от парня в компании.

Так вот: впереди жопа.
Думайте. Если есть чем. И о чем.

Не говорите, что вас не предупреждали.

Есть такое предчувствие тоже.
И не совсем сейчас понятно где и как она себя проявит.
Давайте попробуем проговорить как к ней лучше подготовиться.
Страна? Активы?
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 01 бер, 2025 23:17

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Есть такое предчувствие тоже.
Страна? Активы?
Зображення
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8231 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 05:33

Faceless написав:
rjkz написав:Есть такое предчувствие тоже.
Страна? Активы?
Зображення

Очень впечатляет такая смелость.
Можете не считать меня смелым человеком.
Я и не скрываю этого.
Я-ж писал, что такой-же ухилянт. Только сбежал на несколько лет раньше.
Помимо военных действий, сейчас назревает несколько негативных сценариев.
В том числе и для США. Может они и не сбудутся. Может сбудутся, но не в критической форме. Все может быть.
Например, сегодня было мнение, что такие закидоны Трампа вполне могут закончиться импичментом, который поддержит часть республиканцев и этого будет достаточно.
Поэтому, да, Ж0па возможна, но вопрос как и где она себя проявит.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 02 бер, 2025 05:45

Re: Еміграція, заробітчанство

Хватит сводить счеты.
Давайте, чтобы разрядить обстановку, немного про шоколад расскажу.
Недавно был день св.Валентина.
Купил жене коробочку конфет Годайва. Коробка в виде сердца.
Со скидкой 39.99. То есть 40 долларов.
Внутри - 14 (четырнадцать конфет).
Конфеты неплохие, с начинкой разной.
Жена в соседнем магазе купила точно такие-же конфеты в блистере (а-ля наразвес), штук 20 в коробке. 6 с небольшим долларов.
Вот какие чудеса маркетинг животворящий делает.
rjkz

Профіль

10
5
7
  #<1 ... 26592660266126622663 ... 2904>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти