вікіпедія спотворює інформацію.)
Як там в стройну ідею союзників вписується потоплений французький флот?
|
|
![]() Не знаю. Поясніть. Як оте про флот руйнує твердження Залужного, що Черчіль створив коаліцію союзників. І саме це стало переломним у війні. Саме для цього форум. Щоб пояснювати своє бачення. Я чесно -- без малєйшого поняття про отой флот.
![]() Простий приклад
Прийняте СТРАТЕГІЧНЕ рішення про уніфікацію податкового законодавства ще років 10-30 тому.... Один з уніфікаторів це рівень акцизних ставок на сигарети.... Отже - стратегічно треба якнайшвидше дійти.. а що тактично? а тут починають виникати нюанси а - якщо не підпишеш- то віртуально втрачаєш 9 млрд грн б - якщо підпишеш - то цих самих 9 млрд грн ВТРАТЯТЬ мешканці Держави ( виходить що в лоб що по лбу) Але є РЕАЛЬНИЙ розклад а не віртуальний.. а реальний буде наступним(після підписання) а - мешканці втратять цих9 млрд б - Держава отримає 4 млрд в - різниця між втраченими мешканцями і отриманими Державою і є ТІНЬ.. Виходить Стратегічно -прийняли гарно і правильно а від тактичного вирішення це гарне і правильне може перетворитись в погане і корупційне. Таким чином СТРАТЕГІЯ-це добре.. якщо маєш інструменти/можливості цю стратегію реалізувати. Тепер про війну Стратегічно - ЗБЕРЕГТИ УКРАЇНУ тепер потрібні практичні тактичні кроки по збільшенню ймовірності досягнення позитивного результату Це для чиновника голоне написати такий папірець де межі прописані таким чином що ти за них не відповідаєш в житті все складніше стратегічно ставиш завдання жити ДОБРЕ тактично приймаєш тисячі маленьких кроків які тебе або наближають або віддаляють від визначеної мети. А сама мета це віртуальна фікція. Дейтройтред Ти в стані описати кінцевий варіант на якому війна завершиться? Даю 99,99999% що не в стані. А от я дам тобі 99,9999% що якщо ти з сусідами збереш на парочку дронів.. то цим Ви зменшите кількість військових педерації на парочку осіб. Тому зроби хоч раз в житті крок орієнтований на кінцевий результат Організуй себе з сусідами і покажіть педераційникам кузькіну-мать... Якщо не маєш кому відправити -скажеш після того як зберете, я тобі дам координати звідки тобі навіть фотки пришлють про те як вами зібраний пристрій гамселить педераційників. Як думаєш - це корисніший варіант для України ніж протирання штанів на форумі?
![]() Мені з вас -смішно 1 Ми вже ЗБЕРЕГЛИ УКРАЇНУ і пуйло точно не зазіхає на все.. -отже по мінімуму ми завдання виконали Тепер пробуємо перетворити стан по-мінімуму в стан більш-менш задовільняє Зможемо -перейдемо до наступних кроків Не зможемо -залишимось там де є... ПС життя кожної людини протікає точно так само спочатку людина хоче все і вся.. а потім потихеньку модернізує свої хотелки до своїх можливостей.
![]() Довго буде, і чесно кажучи, я не особо маю час і натхнення для академічної розмови. Як обманюють історики? В першу чергу коли розривають історію роблять її дискретною. На початок 2 світової британія з францією планували напад на ссср. Союзницький договір між ссср і францією для прикладу був укладений в грудні 44, а румунія вступила в війну з німеччиною в вересні 1944 ... так шо не все так однозначно ![]() Загугліть операція катапульта. До чого я веду? Історія не малюється чорнобілими тонами. Союзник може бути не менш небезпечним ніж ворог. ![]()
|
|