Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
asti написав:Так я уже палюбЭ должен Алке сотню или если до конца марта кредит погашу - то нет?
Если на РД будет общая задолженность (и грейс тут не котируется!) от 20 грн, то начислят РКО в 100 грн У Пакетки (Вайта) там другой подход
ПС. А шо це ви по "конец марта"?!! У Алки долги платятся в РД, и у каждого это своё ОСОБЕННОЕ число месяца, которое соответствует дате заключения договора. Она есть в описании кредсчета.
Востаннє редагувалось Amethyst в Чет 06 бер, 2025 20:06, всього редагувалось 1 раз.
Ну воот, т.е. до 18:00 6-го вы проанализируете задолженность и примете решение гасить полностью под 0 или только грейс с последующим начислением 100грн и 0.01% годовых за пользование грейсом ..... и ото 30-е у вас превращается в нормальный такой запасик в +6дн... на Швидком ))
angra написав:А в ПУМБі до якого числа потрібно погасити заборгованість ?
Скоріше за все, до 30го числа, якщо ця кредитка отримана за останні 3 роки. Раніше були дати: 10, 20 і 30 числа. І це важливо: не просто останній день міс, а саме 30-те, навіть якщо в міс є і 31
ПС. До речі, дата і час погашення чітко вказані в застосунку!
asti написав:Спасибо, глянул, пишет, что заборгованості немає, мінімальний платіж внесено. Але! наступний платіж - 06.03.25...??!
Карта чтоль прямо сегодня активирована и сразу взят кредит? Вот даже не знаю, как в таком случае. В полночь будет видно. Но если Дия была сегодня, то оно скорее всего по счёту всё равно не раньше завтрашнего дня проведётся, поэтому по-любому до 6 апреля можно не напрягаться.
робимо ставки панове, які банки перші відреагують по ОВДП %% (моя думка - Приват)
А як відреагували на минуле підняття? Пам'ятаю, на вторинці спочатку реакції не було, далі не відстежував. На первинці вже на наступному аукціоні можуть продавити вгору, на вторинці реакція якщо і буде, то не одразу і почнеться з довгих. Ще й попит великий зараз не стимулює до підвищення
Ну от, через місяць лише довгі, які торгувалися на первинці. Мені не цікаві. Розглядаю лише короткі, з погашенням літо-осінь, а на підвищення по ним сподіватися марно
asti написав:Спасибо, глянул, пишет, что заборгованості немає, мінімальний платіж внесено. Але! наступний платіж - 06.03.25...??!
Карта чтоль прямо сегодня активирована и сразу взят кредит? Вот даже не знаю, как в таком случае. В полночь будет видно. Но если Дия была сегодня, то оно скорее всего по счёту всё равно не раньше завтрашнего дня проведётся, поэтому по-любому до 6 апреля можно не напрягаться.
Да, всё сегодня! Открыта, активирована и обнулена по кредитному лимиту через Дию//)