|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 09 бер, 2025 20:21
барабашов написав:Как видится перспектива военных событий на восточном и северном фронтах, если:
Зустрічне питання Як вона бачилась в лютому 2022 року? власний ВВП в коматозі(сьогодні більше 30 менше 55% озброєнь) від трампоні сотня джавелінів і 200 нлавів від меркельоні - глибоке занепокоєння... Сьогодні 2025 від мерцелоні/макроні/стармероні - 800 млрд на озброєння ЄС з яких 150 млрд на Україну від Норвегоні - замість 3,5 млрд - 8 млрд доларів.і так далі і тому подібне. ПС щось другий місяць якихось знатних просувань на фронті-не видно від слова взагалі і весь березень москалики захопили плюс/мінус 0км2
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 09 бер, 2025 20:30
pesikot До факту моєї придуманої вам біографії , якій я з радістью підіграю… в моєму найближчому колі таких нема, ..ю До касирів приставати ? Ну ок прийдеться якось так . в мене 10+ нормальних якісних повербанків , які б я хотів віддати з користью на благо.
Востаннє редагувалось yama в Нед 09 бер, 2025 20:37, всього редагувалось 2 разів.
-
yama
-
-
- Подякував: 9203 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 09 бер, 2025 20:34
ЛАД написав: prodigy написав:ЛАД закрили поставки-т.е. уже поставили на весь 2025р, так понятно? при Байдене
Так понятно. Такой большой, а в сказки верите. 3 года он морочил голову, а теперь за пару месяцев поставил всё на целый год вперёд. К тому же Трамп остановил даже те поставки, которые подписал Трамп, в т.ч. даже то, что уже на складе в Польше. стосовно того, чому буряти не вбили Романа Безсмертного, тому що не вважали за потрібне
Я не говорил об убийстве, но я читал ещё в 2022 его рассказы об оккупации. С ним обходились достаточно вежливо, хотя держали под домашним арестом. Если не догадывались кто он, то зачем вообще был арест. Я писал о том, что больше половины помощи поступало от США. Увеличить помощь вдвое Европа не сможет. И, скорее всего, в 1,5 раза тоже. Даже при очень большом желании.
ні, це зовсім не так, більшість допомоги прийшла з Европи (так, США дали згоду, бо там або вироблена в США, або ноухау США), але жодного Патріота від США не отримали, танків_дуже мало 31. подивіться відео 17 перших хв. щоб я не клацав по клаві цифри [youtube]3Po8e4_YQa4[/youtube.
Посмотрел всё. Он тоже называет 65,5 млрд от Европы и 67 млрд от США. Зеленский и Кильский институт называли цифры, по-моему, с большей разницей в пользу США. Искать сейчас не буду, если попадётся напишу. И Наки называет много цифр, многие из которых я читал. Но всё это на несколько лет. И он тоже говорит, что компенсировать потерю помощи от США Европа не сможет.
після 28 лютого багато хто казав нам піпец, минуло 9 днів і картина не така похмура, так, нам буде важно (не знаю чи важче ніж до 28 лютого?)-щоб Европа нарешті припинила дивитись за океан і почала сама діяти, маємо бути вдячні саме двум дебілам(трампу і венсу), не бачу причин посипати попілом голову. перечитав вью Безсмертного про його перебування в окупації, розумна людина дала розумні поради, ось фрагмент — Які ваші рекомендації українським громадянам? На жаль, війна триває, на Сході йдуть інтенсивні бойові дії. Що робити людям, які можуть опинитися на захопленій ворогом території?
— Перше: в жодному разі не демонструйте свій страх і викиньте його з голови. Друге: жодних різких рухів. Третє: не вступайте ні в які дискусії. Запам’ятайте: цивільному населенню треба коритися силі — сказали «йди туди» — йди; сказав «сядь» — сиди; сказав «вийми руки з кишені» — вийми руки з кишені. Наступне: хочуть забрати [майно] — [нехай] забирають, тому що не дай Бог [я] почав би [сперечатися] — пристрелили і все одно би забрали.
Були такі речі, які мене трошки шокували. Я нарізав гнилуваті яблука для кролів, вони просили ці яблука їсти. Ну беріть, їжте.
Коли ви потрапляєте в таку [ситуацію з] домінуючою над вами силою, не треба демонструвати, що ви щось собою являєте. Якщо ви здатні з ними вести інтелектуальну розмову — [ведіть]. Наприклад, вам погрожують, ви запитайте: «Вибачте, як вас звати?» По-перше, йому сказали не називати своє ім'я і він моментально впадає у ступор. По-друге, якщо він назве ім'я, ви кажіть: «Тимуре, ти погрожуєш, що ти мене розстріляєш, вимагаєш від мене інформацію. Коли ти мене розстріляєш, ти цю інформацію отримаєш?». Якщо ви здатні вести такі розмови, вони їх просто приземляють. тепер про свою ситуацію у Владівостоку 1 вересня 2014р (через декілька днів після трагедії в Іловайську) судно прийшло на бункеровку, мене просто тіпало висказати все в очі властям (митники і прикордонники-десь 25 осіб (серед них 2 жінки) і собачка вони побачили, що в судовій ролі -4 старших офіцера -українці і вираз був, що натрапили на ворогів, спитали звідки-Одеса, і посміхнувшись, так Одеса це наші, все гораз хлопці. Зі мною вони розмовляли тільки по досмотру судна-[b]дайте нам декілька людей у супроівдь зі знанням російської: Старпом з боцманом -трюма, Стермех і Второй мех-машина. Через годину всі покинули судно, на отход -все було оформлено за 20хв.(тому що ніхто з екіпажу не берег не виходив і до нас окрім портконтроля теж ніхто не приходив
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 09 бер, 2025 20:36
yama написав:в мене 10+ нормальних якісних повербанків , які б я хотів віддати з користью на благо.
яка ємність повербанків? якщо від 2квт*год - то звертайтесь
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 09 бер, 2025 20:39
ЛАД написав: ЛАД написав: Капитуляцию не подпишет. Но договор с достаточно тяжёлыми условиями подпишет. Заставят......
ви якось вибірково мене читаєте. я неодноразово писав, й більшість людей це розумію, що поточне перемир'я буде по лінії боїв зараз. це не тяжкі умови, це реалії. й то, як бачите Московія каже - а давайте нам Кемьську волость, тобто вимагає Краматорськ, Херсон та Запоріжжя. маю надію, що на це не підуть.
А "реалії" то вже не "тяжкі умови"? Навесні 2022 такі "реалії" (і навіть більші) вже були, але таких вимог не було.
весною 2022 були окуповані й частина Київщини, й частина Харківщини. й скільки пам'ятаю росіяне завжди казали про реалії на землі. які зараз є вимоги, яких не було в 2022 році? я розумію, навіщо потрібні питання віри та мови, що вони значать для держави, й чому Раша так наполегливо це пропихує  але це питання чомусь нервує саме вас, я до цього досить толерантно відношусь, й з більшістю людей з Харкова спілкуюсь російською  тому якщо це будуть єдині умови - мова та РПЦ - то можна й поступитися. але на справді російськомовні вибивають собі право всюди спілкуватися російською, навіть у Львові - в чому різниця з тією Канадою. й церква - якщо це РПЦ, то чому вони стидаються називатися українська філія РПЦ. тому ще це неканонічно чи розуміють, що в РПЦ ніхто не буде ходити?  тому ще раз - питання мови та віри для перемовин некритично.
Це питання мене нервує, коли flyman чи ви його знову і знову торкаєтеся. Я його жодного разу не підіймав. Це не ваші слова: й взагалі - друга державна та РПЦ - це для мене погані умови
? Тобто віддати великий шматок України, то не "тяжкі умови", а "реалії", а ось "друга державна та РПЦ" це вже "погані умови"?
я смайли до чого ставлю? чи ви тут розумій, там не розумій - звісно окупація значно гірша за мовні та релігійні питання. але зараз я розумію, що можливостей для деокупації небагато. по мовному питанню - людина повинна мати можливість спілкуватися українською будь-де в Україні, й у Харкові теж. а російською можна лише там, де йому це дозволяє умовний продавець. тому у Львові так, теж має спілкуватися українською. це як умовний німець та турок у Німеччині - там чомусь все відразу зрозуміло... [quote] те що під лозунгами захисту російськомовних бомблять саме їх - це гірка іронія долі. бо причина так, взагалі знищити україномовну державу. а те, що для цього доведеться вбити десятки та сотні тисяч російськомовних - це вимушена необхідність з точки зору авторитарної держави. не шукайте логіки в диктатурах, там лише суцільна пропаганда. саме це малось на увазі... й ще раз - гірка іронія долі...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 09 бер, 2025 20:44
США варто якомога швидше відновити військову допомогу Україні і зберігати її до припинення бойових дій. Бо падіння України матиме гірші наслідки, ніж падіння прозахідного уряду в Афганістані в 2021 році. Про це в інтерв’ю Fox News заявив сенатор-республіканець Ліндсі Грем.
Політик висловив стурбованість через зупинку поставок американської зброї та розвідувальних даних в Україну після сварки Зеленського з Трампом.
"Якщо ми вимкнемо Україну, це буде гірше, ніж Афганістан. Я не думаю, що президент Трамп має бажання це робити. Поки ми не припинимо вогонь, я б дав Україні те, що їй потрібно в плані розвідки та озброєння для самозахисту", - заявив Грем.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 09 бер, 2025 20:44
Wirująświatła написав: Banderlog написав: Wirująświatła написав:вот и подтвердилась моя гипотеза что европа хочет продолжения войны, но без побед для какой либо стороны.
я теж так думаю, тільки не розумію для чого їм війна?
нам от этого что? а вот когда война закончится шиш с маслом мы от Европы получим на восстановление и бюджетной помощи.
це твоє особисте припущення. я вважаю, що буде по-іншому, допомога буде. питання, як ми нею скористаємося...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 09 бер, 2025 20:45
США повинні якомога швидше вийти зі складу НАТО. Про це заявив американський олігарх та член уряду США Ілон Маск.
Так, мільярдер прокоментував допис користувача платформи Х, в якому містився заклик "негайно" вийти з НАТО.
"Ми дійсно повинні. Америці немає сенсу платити за захист Європи", – написав Маск у відповідь.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 09 бер, 2025 20:48
prodigy написав:США повинні якомога швидше вийти зі складу НАТО. Про це заявив американський олігарх та член уряду США Ілон Маск.
Так, мільярдер прокоментував допис користувача платформи Х, в якому містився заклик "негайно" вийти з НАТО.
"Ми дійсно повинні. Америці немає сенсу платити за захист Європи", – написав Маск у відповідь.
олігархом він вже схоже активно стає або вже став, а от членом уряду - ні. тому нехай пише, подивимось, що йому політики та військові скажуть у відповідь  якщо взагалі вважатимуть за потрібне відповідати
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 09 бер, 2025 21:05
Shaman написав:а от членом уряду - ні.
Ілон Макс постійно приймає участь в засіданнях уряду в якості керівника департаменту DOGE В 2025 году получил должность Руководитель Департамента эффективности правительства США(DOGE).
Востаннє редагувалось prodigy в Нед 09 бер, 2025 21:13, всього редагувалось 1 раз.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1