Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1314913150131511315213153 ... 14609>
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

барабашов написав:Как видится перспектива военных событий на восточном и северном фронтах, если:
Зустрічне питання
Як вона бачилась в лютому 2022 року?
власний ВВП в коматозі(сьогодні більше 30 менше 55% озброєнь)
від трампоні сотня джавелінів і 200 нлавів
від меркельоні - глибоке занепокоєння...
Сьогодні 2025
від мерцелоні/макроні/стармероні - 800 млрд на озброєння ЄС з яких 150 млрд на Україну
від Норвегоні - замість 3,5 млрд - 8 млрд доларів.і так далі і тому подібне.

ПС
щось другий місяць якихось знатних просувань на фронті-не видно від слова взагалі і весь березень москалики захопили плюс/мінус 0км2
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:30

pesikot До факту моєї придуманої вам біографії , якій я з радістью підіграю… в моєму найближчому колі таких нема, ..ю До касирів приставати ? Ну ок прийдеться якось так . в мене 10+ нормальних якісних повербанків , які б я хотів віддати з користью на благо.
Востаннє редагувалось yama в Нед 09 бер, 2025 20:37, всього редагувалось 2 разів.
yama

Подякував: 9203 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:34

ЛАД написав:
  prodigy написав:ЛАД

закрили поставки-т.е. уже поставили на весь 2025р, так понятно? при Байдене
Так понятно.
Такой большой, а в сказки верите. 3 года он морочил голову, а теперь за пару месяцев поставил всё на целый год вперёд. :)
К тому же Трамп остановил даже те поставки, которые подписал Трамп, в т.ч. даже то, что уже на складе в Польше.

стосовно того, чому буряти не вбили Романа Безсмертного, тому що не вважали за потрібне
Я не говорил об убийстве, но я читал ещё в 2022 его рассказы об оккупации. С ним обходились достаточно вежливо, хотя держали под домашним арестом. Если не догадывались кто он, то зачем вообще был арест.

Я писал о том, что больше половины помощи поступало от США. Увеличить помощь вдвое Европа не сможет. И, скорее всего, в 1,5 раза тоже. Даже при очень большом желании.

ні, це зовсім не так, більшість допомоги прийшла з Европи (так, США дали згоду, бо там або вироблена в США, або ноухау США), але жодного Патріота від США не отримали, танків_дуже мало 31.

подивіться відео 17 перших хв. щоб я не клацав по клаві цифри

[youtube]3Po8e4_YQa4[/youtube.
Посмотрел всё. Он тоже называет 65,5 млрд от Европы и 67 млрд от США. Зеленский и Кильский институт называли цифры, по-моему, с большей разницей в пользу США. Искать сейчас не буду, если попадётся напишу.
И Наки называет много цифр, многие из которых я читал. Но всё это на несколько лет. И он тоже говорит, что компенсировать потерю помощи от США Европа не сможет.

після 28 лютого багато хто казав нам піпец, минуло 9 днів і картина не така похмура,
так, нам буде важно (не знаю чи важче ніж до 28 лютого?)-щоб Европа нарешті припинила дивитись за океан і почала сама діяти, маємо бути вдячні саме двум дебілам(трампу і венсу), не бачу причин посипати попілом голову.

перечитав вью Безсмертного про його перебування в окупації, розумна людина дала розумні поради, ось фрагмент

— Які ваші рекомендації українським громадянам? На жаль, війна триває, на Сході йдуть інтенсивні бойові дії. Що робити людям, які можуть опинитися на захопленій ворогом території?

— Перше: в жодному разі не демонструйте свій страх і викиньте його з голови. Друге: жодних різких рухів. Третє: не вступайте ні в які дискусії. Запам’ятайте: цивільному населенню треба коритися силі — сказали «йди туди» — йди; сказав «сядь» — сиди; сказав «вийми руки з кишені» — вийми руки з кишені. Наступне: хочуть забрати [майно] — [нехай] забирають, тому що не дай Бог [я] почав би [сперечатися] — пристрелили і все одно би забрали.

Були такі речі, які мене трошки шокували. Я нарізав гнилуваті яблука для кролів, вони просили ці яблука їсти. Ну беріть, їжте.

Коли ви потрапляєте в таку [ситуацію з] домінуючою над вами силою, не треба демонструвати, що ви щось собою являєте. Якщо ви здатні з ними вести інтелектуальну розмову — [ведіть]. Наприклад, вам погрожують, ви запитайте: «Вибачте, як вас звати?» По-перше, йому сказали не називати своє ім'я і він моментально впадає у ступор. По-друге, якщо він назве ім'я, ви кажіть: «Тимуре, ти погрожуєш, що ти мене розстріляєш, вимагаєш від мене інформацію. Коли ти мене розстріляєш, ти цю інформацію отримаєш?». Якщо ви здатні вести такі розмови, вони їх просто приземляють.

тепер про свою ситуацію у Владівостоку 1 вересня 2014р (через декілька днів після трагедії в Іловайську) судно прийшло на бункеровку, мене просто тіпало висказати все в очі властям (митники і прикордонники-десь 25 осіб (серед них 2 жінки) і собачка
вони побачили, що в судовій ролі -4 старших офіцера -українці і вираз був, що натрапили на ворогів, спитали звідки-Одеса, і посміхнувшись, так Одеса це наші, все гораз хлопці. Зі мною вони розмовляли тільки по досмотру судна-[b]дайте нам декілька людей у супроівдь зі знанням російської:
Старпом з боцманом -трюма,
Стермех і Второй мех-машина.
Через годину всі покинули судно, на отход -все було оформлено за 20хв.(тому що ніхто з екіпажу не берег не виходив і до нас окрім портконтроля теж ніхто не приходив
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3339 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:36

yama написав:в мене 10+ нормальних якісних повербанків , які б я хотів віддати з користью на благо.
яка ємність повербанків?
якщо від 2квт*год - то звертайтесь
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:39

ЛАД написав:
  ЛАД написав: Капитуляцию не подпишет.
Но договор с достаточно тяжёлыми условиями подпишет. Заставят......

ви якось вибірково мене читаєте. я неодноразово писав, й більшість людей це розумію, що поточне перемир'я буде по лінії боїв зараз. це не тяжкі умови, це реалії. й то, як бачите Московія каже - а давайте нам Кемьську волость, тобто вимагає Краматорськ, Херсон та Запоріжжя. маю надію, що на це не підуть.
А "реалії" то вже не "тяжкі умови"?
Навесні 2022 такі "реалії" (і навіть більші) вже були, але таких вимог не було.

весною 2022 були окуповані й частина Київщини, й частина Харківщини. й скільки пам'ятаю росіяне завжди казали про реалії на землі. які зараз є вимоги, яких не було в 2022 році?

я розумію, навіщо потрібні питання віри та мови, що вони значать для держави, й чому Раша так наполегливо це пропихує :D але це питання чомусь нервує саме вас, я до цього досить толерантно відношусь, й з більшістю людей з Харкова спілкуюсь російською ;)

тому якщо це будуть єдині умови - мова та РПЦ - то можна й поступитися. але на справді російськомовні вибивають собі право всюди спілкуватися російською, навіть у Львові - в чому різниця з тією Канадою. й церква - якщо це РПЦ, то чому вони стидаються називатися українська філія РПЦ. тому ще це неканонічно чи розуміють, що в РПЦ ніхто не буде ходити? 8)

тому ще раз - питання мови та віри для перемовин некритично.
Це питання мене нервує, коли flyman чи ви його знову і знову торкаєтеся. Я його жодного разу не підіймав. Це не ваші слова:
й взагалі - друга державна та РПЦ - це для мене погані умови
? Тобто віддати великий шматок України, то не "тяжкі умови", а "реалії", а ось "друга державна та РПЦ" це вже "погані умови"?

я смайли до чого ставлю? чи ви тут розумій, там не розумій - звісно окупація значно гірша за мовні та релігійні питання. але зараз я розумію, що можливостей для деокупації небагато.

по мовному питанню - людина повинна мати можливість спілкуватися українською будь-де в Україні, й у Харкові теж. а російською можна лише там, де йому це дозволяє умовний продавець. тому у Львові так, теж має спілкуватися українською. це як умовний німець та турок у Німеччині - там чомусь все відразу зрозуміло...
[quote]

те що під лозунгами захисту російськомовних бомблять саме їх - це гірка іронія долі. бо причина так, взагалі знищити україномовну державу. а те, що для цього доведеться вбити десятки та сотні тисяч російськомовних - це вимушена необхідність з точки зору авторитарної держави. не шукайте логіки в диктатурах, там лише суцільна пропаганда.

саме це малось на увазі... й ще раз - гірка іронія долі...
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:44

"Буде гірше, ніж з Афганістаном"-республіканець Ліндсі Грем

США варто якомога швидше відновити військову допомогу Україні і зберігати її до припинення бойових дій. Бо падіння України матиме гірші наслідки, ніж падіння прозахідного уряду в Афганістані в 2021 році. Про це в інтерв’ю Fox News заявив сенатор-республіканець Ліндсі Грем.

Політик висловив стурбованість через зупинку поставок американської зброї та розвідувальних даних в Україну після сварки Зеленського з Трампом.

"Якщо ми вимкнемо Україну, це буде гірше, ніж Афганістан. Я не думаю, що президент Трамп має бажання це робити. Поки ми не припинимо вогонь, я б дав Україні те, що їй потрібно в плані розвідки та озброєння для самозахисту", - заявив Грем.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:44

Wirująświatła написав:
  Banderlog написав:
  Wirująświatła написав:вот и подтвердилась моя гипотеза что европа хочет продолжения войны, но без побед для какой либо стороны.
я теж так думаю, тільки не розумію для чого їм війна?

нам от этого что? а вот когда война закончится шиш с маслом мы от Европы получим на восстановление и бюджетной помощи.

це твоє особисте припущення. я вважаю, що буде по-іншому, допомога буде. питання, як ми нею скористаємося...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:45

США повинні якомога швидше вийти зі складу НАТО.

США повинні якомога швидше вийти зі складу НАТО. Про це заявив американський олігарх та член уряду США Ілон Маск.

Так, мільярдер прокоментував допис користувача платформи Х, в якому містився заклик "негайно" вийти з НАТО.

"Ми дійсно повинні. Америці немає сенсу платити за захист Європи", – написав Маск у відповідь.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:48

prodigy написав:
США повинні якомога швидше вийти зі складу НАТО. Про це заявив американський олігарх та член уряду США Ілон Маск.

Так, мільярдер прокоментував допис користувача платформи Х, в якому містився заклик "негайно" вийти з НАТО.

"Ми дійсно повинні. Америці немає сенсу платити за захист Європи", – написав Маск у відповідь.

олігархом він вже схоже активно стає або вже став, а от членом уряду - ні. тому нехай пише, подивимось, що йому політики та військові скажуть у відповідь 8) якщо взагалі вважатимуть за потрібне відповідати
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 21:05

Shaman написав:а от членом уряду - ні.

Ілон Макс постійно приймає участь в засіданнях уряду в якості керівника департаменту
DOGE

В 2025 году получил должность Руководитель Департамента эффективности правительства США(DOGE).

Востаннє редагувалось prodigy в Нед 09 бер, 2025 21:13, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1314913150131511315213153 ... 14609>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти