Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1314813149131501315113152 ... 14639>
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 18:17

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Побачивши цивільну авіацію , я можу порівняти, наскільки грамотніше там організовано.

45 років тому мені(кадету) старпом відповів: бойся в море рыбаков и военных моряков

командир корабля на флоті це не штурман (як на цивільному судні), а артилерист/торпедист, тобто не БЧ-1, а БЧ-2 тому часто з кораблями трапляються навігаційні аврарії, як нещодавно (12 лютого 2025)
The Nimitz-class aircraft carrier USS Harry S. Truman (CVN 75) was involved in a collision with the merchant vessel Besiktas-M at approximately 11:46 p.m. local time, Feb. 12, while operating in the vicinity of Port Said, Egypt, in the Mediterranean Sea.

десь у 2009 мій американський приятель видав таку історію, корабль був у тривалому поході (Червоне море, Китай, Японія, Філіппіни), коли був заход в якийсь порт на Філіппнах, взяли pilota капітан сам пришвартовався і на судно піднявся агент і питає: чому капітан ви не прийняли лоцмана на борт(pilot), то каже, що лоцман був на кораблі, агент каже-ось лоцман, а то був шипчандлер :mrgreen:
Востаннє редагувалось prodigy в Нед 09 бер, 2025 18:30, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3340 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 18:20

Banderlog написав:
  Wirująświatła написав:
  jump написав:Для Європи було б безпечніше, коли б війна в Україні тривала ще п’ять років

зграя підстаркуватих циніків....

вот и подтвердилась моя гипотеза что европа хочет продолжения войны, но без побед для какой либо стороны.
я теж так думаю, тільки не розумію для чого їм війна?

нам от этого что? а вот когда война закончится шиш с маслом мы от Европы получим на восстановление и бюджетной помощи.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 18:24

yama
На думку спільноти форуму що буде якщо кожен українець буде донатити 10% від свого чистого доходу на такий або інші фонд ? Це змінить щось ?

Змінить. Кацапи мають втомитись воювати. Без цього - це перемовини без кінця.
А «втома» у них виникне коли є трупи, а нема результату. Тільки тоді.
Донати збільшують щоденну кількість трупів кацапів, зменшуючи кількість у нас.

По саме павербанкам не скажу, індивідуальні зазвичай всі мають, генератори або АКБ купляють централізовано і якщо нема форс-мажорів зі знищенням від обстрілів, чи покиданням під час залишень позицій, то вони надовго.
Краще донатити на витратне: дрони, сітки.
Чимало місцевих громад закупляє тканину і плетуть. Це ви самі можете відслідкувати, по громадам своїх рідних, які там живуть і все наживо бачать. Я саме так кидав гроші на тканину для сіток. Птахи мадяра при всьому хейті від конкурентів також свою справу роблять (хейт за присвоєння чужих успіхів і намагання перетягнути на себе всі потоки грошей - це внутрішні тьорки, результат вони все одно дають, а для нас всіх це головне ).
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2445 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 18:32

prodigy написав:
  Hotab написав:Побачивши цивільну авіацію , я можу порівняти, наскільки грамотніше там організовано.

45 років тому мені(кадету) старпом відповів: бойся в море рыбаков и военных моряков

Про військових водіїв так само кажуть))

Насправді є тому зрозумілі причини. Щоб вижити, треба порушувати інструкції.
Вертоліт і літак не проектувався літати на 5-10 метрах. (відмова двигуна чи обох - і ти зразу в землі без шансів досадити чи покинути машину) Але це роблять. І колись треба ще (до війни) цьому вчитись. Це все ризики, це все необовʼязкові втрати (удари об землю, чіпляння ЛЕП) .
Але без цього ніяк.
Систематичні порушення одних пунктів приводять до почуття, що порушувати можна все. Звідси відсутність суворої дисципліни, яка є в комерційній авіації. Бо там власник ризикує власними грошима, на які купив чи орендує авіатехніку
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2445 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 18:38

ЛАД

закрили поставки-т.е. уже поставили на весь 2025р, так понятно? при Байдене

стосовно того, чому буряти не вбили Романа Безсмертного, тому що не вважали за потрібне

а чому вони не вбили режисера Евгена Синельникова "Орел і Решка"?

Я писал о том, что больше половины помощи поступало от США. Увеличить помощь вдвое Европа не сможет. И, скорее всего, в 1,5 раза тоже. Даже при очень большом желании.

ні, це зовсім не так, більшість допомоги прийшла з Европи (так, США дали згоду, бо там або вироблена в США, або ноухау США), але жодного Патріота від США не отримали, танків_дуже мало 31.

подивіться відео 17 перших хв. щоб я не клацав по клаві цифри

Востаннє редагувалось prodigy в Нед 09 бер, 2025 18:43, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3340 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 18:40

Hotab написав:По саме павербанкам не скажу, індивідуальні зазвичай всі мають, генератори або АКБ купляють централізовано і якщо нема форс-мажорів зі знищенням від обстрілів, чи покиданням під час залишень позицій, то вони надовго.
Краще донатити на витратне: дрони, сітки.
Якось дивно
Я доначу через виготовлення і відправку повербанків...
Сьогодні хлопці відзвонились і доповіли що черговий -отримали.
Де вони я знаю(не складно визначити по адресі Нової Пошти куди відправляю), це арта і повербанки вони використовують як засіб зменшення демаскування позиції(генератор буде гудіти , його вихло може побачити дрон навіть вдень...
Але суть не в цьому....
Хлопці мене запитали
а чи можуть вони ОБМІНЯТИ повербанк на специфічні детонатори до снарядів( які дозволяють частково замінити касетні снаряди на стандартні осколочно/фугасні) ...
Так я розумію , що обмін повербанк на детонатори -не збільшує кількості детонаторів... але збільшує кількість повербанків...
Тому я насичую повербанками.. а хтось побачивши що можна обміняти детонатори на повербанки -буде насичувати детонаторами...
Тому
Будь які донати (особливо у вигляді кінцевого виробу)-потрібні в ЗСУ... а якщо при цьому військові акуратненько питають чи можна те що вони отримують -заміняти на те що їм необхідно - значить те що ви робите НЕОБХІДНО, бо якперетворити те що Ви зробили на те що ВІЙСЬКОВИМ необхідно -останні вже знають
ПС
обмін у війську ніхто ніколи відмінити не міг і не збирався
в свій час я заходив на склад де було те що мені потрібно з наступною фразою
Хлопці-мені потрібно те і те... , може Вам щось потрібно?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 18:45

yama написав:
  prodigy написав:Як сказал Сергеій Стерненко, замість того щоб копати собі могилу-краще закіньте по 2 гривні з ранку на русоріз.
Постійна банка на Русоріз - https://send.monobank.ua/jar/2JbpBYkhMv

PayPal: sternenkopaypal@gmail.com

Конверт Приват https://www.privat24.ua/send/gbwmp
Номер картки конверта
5168752135776451

Разом переможемо

На думку спільноти форуму що буде якщо кожен українець буде донатити 10% від свого чистого доходу на такий або інші фонд ? Це змінить щось ? В принципі я схиляюсь до такого рішення. Просто у мене немає безпосередньо знайомих на фронті щоб їм допомогти

Невдалий троллінг ...

У тебе немає родичів ? У тебе немає колег ? У тебе немає знайомих ?
Ти живешь сам в селі у горах без інтернету ? (хоча, якось же ти написав на цьому форумі) )

В осередку кожного знайдеться військовий, якому потрібна буде допомога

Можешь навіть звернутись до касирши в АТБ, яку ти "строїв" за відсутність маски на твоїй мармизі )
Вона підкаже
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 19:04

1) Украина может не выжить в любом случае, - Трамп
Украина может не выжить в любом случае. Об этом заявил президент США Дональд Трамп, отвечая на вопрос журналистки Fox News о том, сможет ли он смириться с тем, что Украина без поддержки США может не выжить.

Кому там было мало помощи от Байдена ?
Теперь есть решительный Трамп, с его "железными копытами", который обрубил всю помощь ... ну, всё равно бы не выжили

Но у меня вопросы к местным т

Как вы можете такого психопата подтверживать ?
Или ... что-то уже не слышно голосов поддержки ...

2) Трамп заявил, что был жестче к России, чем кто-либо в мире
"Я думаю, что я был очень жестким в отношении России. Жестче, чем кто-либо когда-либо был к России, если вы подумаете об этом. Прежде всего, у нас была мистификация "Россия, Россия, Россия", которая была очень плохой вещью, которая могла привести к войне", - подчеркнул президент США.

Жесткий был ... санкциями грозился ... обещал позвонить и за 24 часа всё закончить ... "железные копыта"

А по факту, один трындёж и лояльность к Путину - помощь Украине прекратил, передачу разведданных прекратил

Жесткий к России, чё уж там ...
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 19:43

prodigy написав:ЛАД

закрили поставки-т.е. уже поставили на весь 2025р, так понятно? при Байдене
Так понятно.
Такой большой, а в сказки верите. 3 года он морочил голову, а теперь за пару месяцев поставил всё на целый год вперёд. :)
К тому же Трамп остановил даже те поставки, которые подписал Трамп, в т.ч. даже то, что уже на складе в Польше.

стосовно того, чому буряти не вбили Романа Безсмертного, тому що не вважали за потрібне
Я не говорил об убийстве, но я читал ещё в 2022 его рассказы об оккупации. С ним обходились достаточно вежливо, хотя держали под домашним арестом. Если не догадывались кто он, то зачем вообще был арест.

Я писал о том, что больше половины помощи поступало от США. Увеличить помощь вдвое Европа не сможет. И, скорее всего, в 1,5 раза тоже. Даже при очень большом желании.

ні, це зовсім не так, більшість допомоги прийшла з Европи (так, США дали згоду, бо там або вироблена в США, або ноухау США), але жодного Патріота від США не отримали, танків_дуже мало 31.

подивіться відео 17 перших хв. щоб я не клацав по клаві цифри

[youtube]3Po8e4_YQa4[/youtube.
Посмотрел всё. Он тоже называет 65,5 млрд от Европы и 67 млрд от США. Зеленский и Кильский институт называли цифры, по-моему, с большей разницей в пользу США. Искать сейчас не буду, если попадётся напишу.
И Наки называет много цифр, многие из которых я читал. Но всё это на несколько лет. И он тоже говорит, что компенсировать потерю помощи от США Европа не сможет.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 20:16

Коткин, Будивельник
Как видится перспектива военных событий на восточном и северном фронтах, если:
1) донни не сдохнет весной от приступа собственной потужности
2) его не отправят снайперы к Кеннеди
3) без документов что всё в земле мы(зеля и слуги) отдаём им за долги и поставки оружия/синих долларов, ну чтоб курс не стал трёхзначным, США на наш Непал положат свой хер, и мы с нашим джулани будем воевать тем, что с ЕС может быть! небесплатно зайдёт(а ППО?)
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

#<1 ... 1314813149131501315113152 ... 14639>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор