шановна спільнота цікаво провезти опитування серед усіх присутніх
відповідь 1 постом з однією цифрою = скільки відсотків від свого чистого доходу ви донатите в місяць на ЗСУ ( не важливо фондам, чи колезі який служить) податки які ви платите як фоп тов чи СП не враховуємо , цікавить власне з особистих коштів\доходів.
від мене 10%
ще раз мова не йде про абсолютні цифри тілкьи про % від вашого чистого доходу , повторюсь розмір податків\акцизів та інших обовязкових зборів мене не цікавить.
PS Щодо тих хто проїдає нажите непосильною працею , " какие прибьіли одни убьіли " (с) яку частину від всіх ваших щомісячних витрат складають донати ?
flyman написав:чому ухилянтів, а не ДРГ на кордоні Сумщини?
Тому що дрг на Сумщині (яких чомусь не бачать погранці) ловлять діди 50+ з ТРО, яких жодна частина вже не бере, які там сидять без бойового розпорядження, за голі 20к. На Сумщині стільки "цікавого", особливо з початком курської операції.
хоть бы одна эта ДРГ зашла в райотдел забронированных откормышей полиции(можно даже на окраине Сум) и разобралась с полицаями как Ковпак. А лучше как Шварц в первом Терминаторе. Но! Свои своих не трогают
За зачиненими дверима кажуть, що Трамп хоче змусити Зеленського піти у відставку з посади президента України! Яким чином? Через політичний тиск. Поки 47-річний президент перебуває на посаді, не може бути ніякої нової американської зброї для Києва.
yama Дуже неправильна постановка питання 1. Хтось "кладе плитку", працює сам на себе, за 40 грн./міс., донатить 10% - 4000 грн. 2. Хтось ФОП, наприклад, ІІ групи, нічого не донатить, але в бюджет дає ~ десь до 4000 грн. 3. Хтось працює офіційно, нічого не донатить, але при з/ті 20 тис. грн. дає у бюджет ~ 9 тис. грн. Виходить, що перший самий корисний і патріотичний, але це ж не так...
ЛАД написав: Верно. Было оккупировано намного больше. Тем не менее в стамбульском договоре этот вопрос даже не затрагивали и никаких территориальных требований не было. И все эти территории не были в конституции РФ. Единственное, что было со стороны РФ - признание независимости Л/ДНР. Это почти наверняка требовали бы.
ми зараз що обговорюємо? що могло бути, а не могло й не бути у Стамбулі? актуальне питання, які умови будуть зараз - й вони все одно не будуть гіршими, ніж тоді. а так хоч Київщина та Харківщину звільнили. росіяне нічого б з захопленого добровільно не віддали б -що тоді, що зараз.
Начальник військового підрозділу з Київської області неправомірно організував нарахування бойових виплат на суму понад 7 млн грн, інформує ДБР.
З лютого по жовтень 2023 року військовий оформлював виплати своїм підлеглим, які не брали участі в бойових операціях. ------ помню с ужасом(я такого не могу принять) честно говоря смотрел в начале войны когда типа мародёра алкаша какого-то или алкашку привязывали к столбу за то что украл банку консерв из разбитого магазина и устраивали аля суд линча хлестая людей чем под руку попадёт. А вот челу из новости о украденных 7 млн никто даже подсрачник не выписал.Также и многим другим настоящим мародёрам.Тому же военкому из одессы с домом за 5 млн в марбелье хотя бы щелбан дали. но нет поседит в випкамере сизо пару лет и выйдет так как заслуженный.
Востаннє редагувалось konstantin kirovograd в Пон 10 бер, 2025 15:15, всього редагувалось 1 раз.
Hennady написав:yama Дуже неправильна постановка питання 1. Хтось "кладе плитку", працює сам на себе, за 40 грн./міс., донатить 10% - 4000 грн. 2. Хтось ФОП, наприклад, ІІ групи, нічого не донатить, але в бюджет дає ~ десь до 4000 грн. 3. Хтось працює офіційно, нічого не донатить, але при з/ті 20 тис. грн. дає у бюджет ~ 9 тис. грн. Виходить, що перший самий корисний і патріотичний, але це ж не так...
якщо ви законослухняний громадянин ви не можете уникнути оподаткування, так можна опуститися до того що " я купив в цьому році авто за 15 000 000 грн" при цьому заплатив з нього ПДВ 20% , а значить я задонатив 300 000 ? купив сметану в магазині за 50 грн значить задонатив 10 грн ПДВ . Тому мова про добровільні платежі.
всіх хто прочитав мій пост і проігнорував його відповідно 0% - а значить, або купив авто за 15 млн грн і вважає цим свою місію виконав , або не донатить
P.S. а хто куди донатить ? поки що цікавий варіант запропоунвав Хотаб на птахів Мадяра https://magyarbirds.army/ сподобалось що там персональна карта відкрита на самого Роберта Бровді. Можливо є ще схожі прозорі варіанти ? P.P.S. таки через колишнього колегу з колишньої роботи знайшов з колишьої роботи того хто служить в тилу він дав контакт на другу лінію, то відправив сьогодні повербанки, єдине що хлопцям треба щоб вони працювали з маленькими світильниками юсб \лампочками, а мої так не вміють при малому навантаженні відключаються