|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: П'ят 14 бер, 2025 18:05
Visky написав:Після моїх прохань, а також періодично, вони дивляться мою кредитну історію і бачать, що з мене не було жодного стягнення, все погашалось в грейс, і КЛ не дають. Логічно, що кредитна система живиться штрафами, грейсники їм не вигідні. Грейсом зацікавлюють, сподіваясь на статистичні штрафи.
Не знаю, не знаю. TAS, Unex, ПУМБ, Sense, Idea поднимали. Даже БВР на 50% увеличивал. Из Idea совсем недавно звонили и звали в отделение, чтобы ещё 50к накинуть. Почему грейс банку не выгоден, если клиент, конечно, не ОВГЗ покупает, а более обычные товары, где банку достаётся комис эквайринга? Понятно, что без грейса банк бы заработал на тех же покупках больше, но и с грейсом он в плюсе. Тогда уж кэшбек в первую очередь не выгоден, а его почему-то кто попало вводит, ещё и может быть больше за кредитные, хотя казалось бы кредит - это банку лишние расходы. Тут, правда, плюрализм: в каких-то банках больше за кредитные, а в каких-то за свои. Видимо, у каждого своя экономическая теория.
-
moveton
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 710 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: П'ят 14 бер, 2025 18:58
Navegantes написав: asti написав:До которого часа в Дии можно купить по сегодняшней цене?
16.30
Дякую. Встиг у Газі. (За свої!)
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 бер, 2025 19:50
Підкажіть будь ласка. Я коли купував на сайті Привата то підписував SmartID. Це те саме що і Діяпідпис, чи для купівлі в застосунку потрібно отримати Дія підпис.
-
angra
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2025 19:56
angra написав:Підкажіть будь ласка. Я коли купував на сайті Привата то підписував SmartID. Це те саме що і Діяпідпис,
Разные. То подпись от Привата. К Дие никак не относится. Какие-то вещи можно подписывать и тем и другим на выбор, но не все. angra написав:чи для купівлі в застосунку потрібно отримати Дія підпис.
Смотря в каком. Например, в Sense Super App - нет.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: П'ят 14 бер, 2025 20:16
Amethyst написав: asti написав:А интересно всё-таки работает наша банковская система. Мне, официально не работающему человеку без недвижимого и движимого имущества, банки одолжили совокупно почти 350000 гривен! Которые я теоретически могу не вернуть и с меня ничего не взыщешь! 😚😚😚
У вас є обліжки -- відносно високоліквідний актив. Так шо є шо ареШтовувати. Так шо продавайте обліжки, купуйте машину, тікайте закордон і вже не повертайтеся 
Ви напевно жартуєте? Пережити війну і тікати... Навіщо??! 🤯🤯🤯
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 бер, 2025 07:41
moveton написав: Visky написав:Після моїх прохань, а також періодично, вони дивляться мою кредитну історію і бачать, що з мене не було жодного стягнення, все погашалось в грейс, і КЛ не дають. Логічно, що кредитна система живиться штрафами, грейсники їм не вигідні. Грейсом зацікавлюють, сподіваясь на статистичні штрафи.
Не знаю, не знаю. TAS, Unex, ПУМБ, Sense, Idea поднимали. Даже БВР на 50% увеличивал. Из Idea совсем недавно звонили и звали в отделение, чтобы ещё 50к накинуть. Почему грейс банку не выгоден, если клиент, конечно, не ОВГЗ покупает, а более обычные товары, где банку достаётся комис эквайринга? Понятно, что без грейса банк бы заработал на тех же покупках больше, но и с грейсом он в плюсе. Тогда уж кэшбек в первую очередь не выгоден, а его почему-то кто попало вводит, ещё и может быть больше за кредитные, хотя казалось бы кредит - это банку лишние расходы. Тут, правда, плюрализм: в каких-то банках больше за кредитные, а в каких-то за свои. Видимо, у каждого своя экономическая теория.
Порівняння буде коректним лише якщо у Вас теж абсолютний грейс, без жодного стягнення і саме Жлобус накидує КЛ. Інші банки і мені піднімали Значить отака політика Жлобуса. Якщо би була інша причина відмови, вони би не дивилися мою КІ, а так Дія надсилає повідомлення, що вони дивилися її у БКІ
Востаннє редагувалось Visky в Суб 15 бер, 2025 08:25, всього редагувалось 1 раз.
-
Visky
-
-
- Подякував: 186 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 бер, 2025 08:07
asti написав:Пережити війну і тікати... Навіщо??! 🤯🤯🤯
А шо вже так і "пережили"? Я щось ще кінця не бачу.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 15 бер, 2025 10:33
Десь раніше на форумі наш колега скаржився, що оформляв виплати на різні еПідтримки а прийшло все на одну. Звідси питання : чи возбуждається фінмон банку коли бачить на еПідтримці суму в декілька разів вищу за твій дохід внесений в опитувальник. Це ж тільки Держава може вносити кошти на еП, чи можуть виникнути питання і до тебе ?
-
angra
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 бер, 2025 10:38
angra написав:Десь раніше на форумі наш колега скаржився, що оформляв виплати на різні еПідтримки а прийшло все на одну. Звідси питання : чи возбуждається фінмон банку коли бачить на еПідтримці суму в декілька разів вищу за твій дохід внесений в опитувальник. Це ж тільки Держава може вносити кошти на еП, чи можуть виникнути питання і до тебе ?
Возбуждається
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 бер, 2025 15:56
angra написав:Звідси питання : чи возбуждається фінмон банку коли бачить на еПідтримці суму в декілька разів вищу за твій дохід внесений в опитувальник
Финмону пофигу на какую карту и какое было назначение платежа. Он их даже сам не читает. Тупо смотрит на суммы приходов. Превысило месячное число из анкеты - возбуждается после месяца. Превысило 400к за операцию - вообще сразу. И для случая ОВГЗ потом пояснения, что это выплата от государства, не достаточно. Понадобится ещё кучка справок прежде всего доказывающих, что куплены бумаги были на белые деньги, но не только.
-
moveton
-
-
-
-
Профіль
-
-
1