|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Нед 16 бер, 2025 14:09
SAndriy1 написав: asti написав: de Montaigne написав:Вам таки необходимо провести глоссэктомию... Простите, не хочу обидеть, но не могу не спросить: у Вас слабоумие врожденное или может травма какая-то по жизни случилась? Может, не дай Бог, аккубаротравма на фронте?
Багато запитань. Краще напишіть мені у лічку хто що дає - щоби я не питав у широкого загалу//)
Нічого собі! Тобто навіть без подяки? Така собі вимога? Не чули - у жебраків слуг немає?  Ти б в особисті написав би людині та попросив відповісти на питання, які тебе цікавлять. А потім не забув подякувати
Якби та людина мені в особисті робила зауваження то б і я їй теж туди писав. А якби вона була хоч ТРОШКИ кмітливішою то й сама б мені написала усе що знає, а не розводила черговий раз срач на гілці! А так дійсно, у жебраків слуг немає - ТЕБЕ це теж стосується! (можеш не дякувати) 🫡🫡🫡
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 16 бер, 2025 15:13
Послушайте, зачем Вы бросаетесь на человека, аргументировано указывающего на Вашу невежественность? К тому же Вы изволите врать, ибо я писал вам 15-16 февраля в личку по этому поводу, прося не выносить на общее обозрение чувствительные темы. Вы ответили, что не знаете, как удалять свои сообщения, пообещав больше так не тупить. А что теперь? Как у Булгакова: "Вы бы молчали, слушали и запоминали". Вместо этого начинаете врать, изворачиваться и главное- продолжать трепать своим языком!
-
de Montaigne
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 бер, 2025 16:36
Яка проблема за власні кошти зробити купівлю? Чи обов'язково треба робити контент для ютуб?
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 16 бер, 2025 17:21
Панове, хтось продавав ОВДП в Бонді нещодавно? В мене при продажу власних ОВДПвилазить надпис англійською - неможлива операція. Поки що нікуди не звертався, спочатку вирішив написати сюди, а продати у іншого брокера. Але дзвіночок тривожний, якщо раптом знадобляться кошти, а тут така ситуація...
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 бер, 2025 17:27
Алексей77 написав:Доброе утро. Какие ваши ожидания по поднятию учётной ставки? Думаю прикупить овгз на крупную для меня сумму, планы на первичку выйти, а теперь задумался может быть положить на короткие чтобы дождаться более высокой ставки на длинных? Поделитесь вашими мыслями. Ожидаете рост доходности чтобы не поторопиться сейчас на длинных?
Поки тенденція і прогноз на збільшення ставки зберігаються, кожного засідання +1%. За моїми відчуттями, зокрема по продуктах харчування, інфляція лише посилюється. Я вже писав, що вважаю підвищення ставок НБУ спізнілим принаймні на 1 засідання і недостатнім принаймні на 0,5% кожного із засідань. Споживчі ціни в Україні в лютому 2025 року зросли на 0,8%. Річна інфляція прискорилася до 13,4%, порівняно з 12,9% у січні (Держстат). Інфляція прискорилася до максимуму з травня 2023 року, коли вона становила 15,3%. Тепер Ви можете прорахувати, що вигідніше. Вбачається, що вигідніше взяти короткі на 3 міс (2 засідання), а далі дивитися на динаміку і прогнози. Альтернативою тоді ще буде купівля валюти, краще $ через банківську конвертацію з ціллю продажу її на новорічному піку. Чи вибрали Ви брокера і депозитарій для первинки?
Востаннє редагувалось Visky в Нед 16 бер, 2025 17:41, всього редагувалось 2 разів.
-
Visky
-
-
- Подякував: 185 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 16 бер, 2025 17:28
1finanсier написав:Панове, хтось продавав ОВДП в Бонді нещодавно? В мене при продажу власних ОВДПвилазить надпис англійською - неможлива операція. Поки що нікуди не звертався, спочатку вирішив написати сюди, а продати у іншого брокера. Але дзвіночок тривожний, якщо раптом знадобляться кошти, а тут така ситуація...
Можливо неопераційний час?
-
Visky
-
-
- Подякував: 185 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 16 бер, 2025 18:05
Алексей77 А если на следующем заседании (или через одно)ставку понизят?
-
ihor200268
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 бер, 2025 19:26
sens написав:Яка проблема за власні кошти зробити купівлю? Чи обов'язково треба робити контент для ютуб?
Це ви у кого питаєте ,і про який «контент для ютуба» мова?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2445 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 16 бер, 2025 19:27
1finanсier написав:Панове, хтось продавав ОВДП в Бонді нещодавно? В мене при продажу власних ОВДПвилазить надпис англійською - неможлива операція. Поки що нікуди не звертався, спочатку вирішив написати сюди, а продати у іншого брокера. Але дзвіночок тривожний, якщо раптом знадобляться кошти, а тут така ситуація...
Візьміть у менеджера Бонду телефон брокера і зв'яжіться безпосередньо з ним.
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 16 бер, 2025 19:33
de Montaigne написав:Послушайте, зачем Вы бросаетесь на человека, аргументировано указывающего на Вашу невежественность? К тому же Вы изволите врать, ибо я писал вам 15-16 февраля в личку по этому поводу, прося не выносить на общее обозрение чувствительные темы. Вы ответили, что не знаете, как удалять свои сообщения, пообещав больше так не тупить. А что теперь? Как у Булгакова: "Вы бы молчали, слушали и запоминали". Вместо этого начинаете врать, изворачиваться и главное- продолжать трепать своим языком!
Я бы с удовольствием "молчал, слушал и запоминал" если бы вы вместо ваших запоздавших просьб и неуместных нравоучений сами бы мне всё рассказали. А так мне пришлось обратиться к аудитории))
-
asti
-
-
-
-
Профіль
-
-
1