Президент США Дональд Трамп і кремлівський диктатор Володимир Путін тільки й говорять про те, що хочуть домогтися миру в Україні, проте їхня справжня мета - знищити Україну, вважає польський журналіст і громадсько-політичний діяч Адам Міхнік.
Чемберлен (екс-прем'єр-міністр Великої Британії, "головний провідник політики умиротворення Гітлера") і Гітлер теж говорили про мир, і для цієї мети треба було "покінчити" з Чехословаччиною.
"Сьогодні, йдучи цим політичним шляхом, пропонується спільними зусиллями Трампа і Путіна знищити Україну. Європа на це не може погодитися, треба сказати дуже чітко і ясно: всі ми українці, кожен європеєць є українцем і з цим себе треба ідентифікувати, обстоювати цю позицію", - зазначив Міхнік.
stm написав:Трамп - трагедия многих будущих человеческих жизней, первыми почувствуют это как раз его избиратели. Там уже отмена всего и пиздец всему потихоньку просачивается во все сферы.
Ви не плутайте комуно-домекратів із лібертаріанством, волею та традиційними цінностями W.A.S.P.
Бедняжка, пересмотрела пропаганды. Мои родственники из США, говорят, что в США всё тип топ. Снимайте кастрюли
Просто смешно читать, как американских избирателей сверхдерджавы учит какая-то украинка. Пхахаха
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 22 бер, 2025 20:49, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Годовой бюджет НАЗК - 1,3 млрд в год я знаю специалистов там, з.п. 50 тысяч нетто. весь день пьют кофе на Міхновського, 28 и гутарят про помаду из мейкап.
Зачем мне нужны эти бездельники за мои налоги?
Зачем.
Ви мабуть не знаєте, бо не бачили госструктури з середини)) Є в них майже в усіх така хрєнь -- оті десять, яких ви знаєте, "цілий день п'ть кофе", але є ще пара, яка за себе і за них працює ... і день, і ніч.
це про цицькоцмудильників постійно Бобуа гундосить, що "в тилу елої геть нюх втратили"?
Знаю з середини. Трохи роботи є у відділі перевірки декларацій. Але це не коштує 1.3 млрд. Це взагалі бесполезно. Толку от проверок. Результат = 0
Інтерв'юер: Але Україна зараз перебуває під величезним тиском. Ми бачимо, що відбувається в Куп'янську. Очевидно, що великого оточення немає, як заявляє Путін, і як, до речі, говорить Трамп. Але ми бачимо, що Україна була змушена відступити з деяких районів. Зараз українські війська на кордоні, і здається, що ситуація погіршується. Петро Порошенко: Пол, ви абсолютно праві. Моє повідомлення зараз таке: Ми маємо негайно припинити втрачати людей. Ми маємо негайно припинити втрачати територію. Ми маємо негайно припинити втрачати час. Люди, територія і час – це найцінніше, що у нас є. Так, ситуація в Куп'янську справді дуже складна. Але давайте не будемо переоцінювати силу російської армії. Я знаю це ще з мого президентського терміну. Протягом останніх трьох років ми бачимо, що для проведення наступальної операції в одному місці Росія змушена припинити всі інші наступи вздовж 2000-кілометрового фронту. Вони перекидають війська з інших напрямків, щоб зосередити їх на Куп'янську.
...
Інтерв'юер: Але чи достатньо у вас людей для продовження війни? Петро Порошенко: У нас достатньо людей, але у нас недостатньо військових для штурмових операцій на передовій. Тому ми маємо зосередитися на захисті. Інтерв'юер: Що це означає? Петро Порошенко: Ми маємо будувати фортифікації. Ми маємо берегти життя кожного солдата. Ми маємо припинити наступальні дії, які лише призводять до втрат, і зосередитися на обороні. Фортифікації, мінні поля, сучасні засоби протиповітряної оборони – усе це дозволить нам зупинити Росію і змусити її платити високу ціну. Інтерв'юер: Але ж санкції вже тривають три роки. Петро Порошенко: Так, але вони мають бути ще жорсткішими. Ми маємо зробити так, щоб Путін не міг фінансувати війну. Я знаю, як це зробити.
fox767676 написав:По дописам флаймена легко вгадати кого он подивився перед цим - рускомірца Щеліна чи націонал-незламника Якеменка Ну треба же й свою голову мати
Звідки ж її взяти? АндреяМ забанили, так муха и его песню себе взял: "она ж "самастаятєльная прадвінутає жєньщіна" (але не відсвічує в окопі на передку)". Тоже надеется как АндрейМ, что его женщины заменят и не придётся проявлять свой патриотизм на фронте?
ЛАД написав:Может быть "не розумієте" из-за вашего уровня инструктора райкома по идеологии?
давайте почнемо з іншого. ми можемо обговорити суспільний устрій й переваги демократичного устрою. але переставайте замість аргументів звинувачувати мене у пропаганді - ключове, що ви це кажете ЗАМІСТЬ аргументів. а так хоч Сусловим називайте
Англия, Франция и пр. были не менее демократическими, но почему-то после войны были разрушенными и нищими. В отличие от США. С чем вы пытаетесь спорить в моём посте? С тем, что во время 2МВ на территории США не было никаких боевых действий? Или с тем, что они поставляли оружие (и не только) всему миру, естественно, за деньги, в результате после войны у них скопились огромные богатства?
я вам прямим текстом написав - дуже важливу роль відіграє суспільний устрій країни. бо не воювали не лише США, не воювали також Мексика та Бразилія - де їх успіхи?
Англія та Франція так відчули наслідки війни - але відновилися ж. ба більше, Німеччина та Японія теж змогли не лише відновитися, а й зайняти лідерські позиції. як й Південна Корея, яка під час корейської війни була с/г регіоном проти індустріальної Півночі. до чого дійшов срср в 80х роках більшість тут й так пам'ятає, й чим це завершилося теж.
демократія, це не лише вибори й відповідно змінність влади, а й судова система, й працюючі державні інститути. без цього успіху не буде. наведіть приклад хоч однієї успішної недемократичної країни - окрім сировинних країн та Китаю
Или с тем, что экономический вес США в мире заметно упал за последние десятилетия, хотя они всё ещё остаются ведущей державой? Или для вас тайна, что по ВВП (ППС) США уже на 2-м месте в мире? Чтобы не было претензий к источникам -
Спеціалісти порталу Visual Capitalist створили інфографіку із найбільшими економіками світу за валовим внутрішнім продуктом (ВВП), скоригованим за паритетом купівельної спроможності (ПКС). Для цього використали дані Міжнародного валютного фонду за кінець 2024-го. .............. Загалом перша десятка виглядає так:
КНР - $33,1 трлн; США - $29,2 трлн; Індія - $16,0 трлн; Росія - $6.9 трлн; Японія - $6.6 трлн; Німеччина - $6,0 трлн; Бразилія - $4,7 трлн; Індонезія - $4,7 трлн; Франція - $4.4 трлн; Великобританія - $4.3 трлн
И Китай опередил США по этому показателю ещё 10 лет назад в 2014. По номинальному ВВП США, правда, пока сильно опережают Китай (примерно в 1,5 раза больше). Вы, вроде, экономист, правда, "не обычный". Вы всего этого не знаете? Или вам не важна суть поста, главное потроллить меня?
те, що Китай більше по ПКС - так здивували, не бачив це. але ПКС - це цікаві розрахунки, а китайській статистиці вже багато хто не вірить.
а що там по ВВП на одну людину? а так й Індія зі своїм мільярдом населення має чималий ВВП.
так, я постійно звертаю вашу увагу, що це не одне й теж. західні країни набагато більш ефективні, ніж срср та його сателити. й сучасні автократії теж неефективні
Shaman, даже не сомневался, что вы не остановитесь, а захотите продолжить. Так и вышло, первый же ваш пост об этом.
Shaman написав:....... давайте почнемо з іншого. ми можемо обговорити суспільний устрій й переваги демократичного устрою. але переставайте замість аргументів звинувачувати мене у пропаганді - ключове, що ви це кажете ЗАМІСТЬ аргументів. а так хоч Сусловим називайте
Не назову. До Суслова вам далековато. А пропагандой вы таки занимаетесь. Вернитесь к моему начальному посту viewtopic.php?p=5838437#p5838437. У меня там есть хоть какое-то сравнение США и СССР, да и вообще хоть слово о Союзе? Ни-че-го. И об общественном строе тоже. Перестаньте бросаться на мои посты, как бык на плащ тореадора. Попробуйте для разнообразия просто разговаривать, а иногда даже (страшно сказать) просто спрашивать. Вы знаете, мне ужасно надоело спорить и что-то доказывать людям, которые в большинстве толком не жили в Союзе, в лучшем случае, были тогда подростками и помнят только последние годы и последующую пропаганду. Порой читаю здесь посты и думаю - может, я жил в каком-то другом СССР?
я вам прямим текстом написав - дуже важливу роль відіграє суспільний устрій країни. бо не воювали не лише США, не воювали також Мексика та Бразилія - де їх успіхи?
Англія та Франція так відчули наслідки війни - але відновилися ж. ба більше, Німеччина та Японія теж змогли не лише відновитися, а й зайняти лідерські позиції. як й Південна Корея, яка під час корейської війни була с/г регіоном проти індустріальної Півночі. до чого дійшов срср в 80х роках більшість тут й так пам'ятає, й чим це завершилося теж.
демократія, це не лише вибори й відповідно змінність влади, а й судова система, й працюючі державні інститути. без цього успіху не буде. наведіть приклад хоч однієї успішної недемократичної країни - окрім сировинних країн та Китаю
Общественный строй в Мексике и Бразилии был такой же, как в США и др. странах - капитализм. Но я слабо знаком с ситуацией в этих странах (впрочем, думаю, как и вы), поэтому не буду говорить о них. Англия, Франция и, тем более, Германия с Японией своим восстановлением обязаны очень значительной помощи США. И трудно сказать, что с ними было бы, если бы не эта помощь. Вам мало примера Китая? Индия тоже неплохо развивается, хотя состояние демократии там тоже вызывает ряд вопросов. Кстати, СССР после войны тоже достаточно быстро восстановился. При этом ещё и сумел создать своё ЯО (это было нелегко даже с помощью разведки) и ракеты. Причём восстановился собственными силами и без чьей-либо помощи. Да, в конечном итоге проиграл экономическое соревнование и холодную войну. В общем-то не удивительно, экономика СССР была явно меньше и слабее, чем у США даже без учёта западноевропейских стран. Трудно в таких условиях поддерживать хоть какой-то военный паритет. Только не надо мне рассказывать, что этим не надо было заниматься, т. к. Запад белый, пушистый и предельно миролюбивый. И надо было не вооружаться, а заниматься ростом благосостояния народа. Мы получили хороший урок в 1941 и запомнили его. Украина этот урок забыла. В результате получила собственный в 2022. 80-е это уже другая история. Но и в 80-е результат мог быть другой. Была выбрана неверная экономическая политика. Китай сумел перестроиться значительно лучше, хотя стартовая позиция у него была значительно хуже.
те, що Китай більше по ПКС - так здивували, не бачив це. але ПКС - це цікаві розрахунки, а китайській статистиці вже багато хто не вірить.
а що там по ВВП на одну людину? а так й Індія зі своїм мільярдом населення має чималий ВВП.
так, я постійно звертаю вашу увагу, що це не одне й теж. західні країни набагато більш ефективні, ніж срср та його сателити. й сучасні автократії теж неефективні
Не буду спорить о достоверности китайской статистики, не могу об этом судить, но международные организации (причём западные) не подвергают сомнению, что по ВВП(ППС) Китай уже опередил США. По ВВП (ППС) на душу населения Китай, как и Индия пока сильно отстают от США и даже от России. Китай с 22499 долл. на 75 месте, Индия с 9172 на 123 месте, Россия с 40813 на 48 месте по сравнению с США, у которых 76329 долл и 10-е место в мире. Данные отсюда - https://surl.li/lkttyy - по ВБ за 2023. При этом Китай и по этому параметру достаточно быстро растёт. Отставание понятно - слишком низкая стартовая позиция. Писать сегодня "західні країни набагато більш ефективні, ніж срср та його сателити" бессмысленно - уже давно нет СССР, а его сателлиты хотя и существуют, но стали совсем другими. Когда СССР существовал, то темпы развития всё же были повыше западных. А слово "эффективность" надо бы уточнить, что вы имеете ввиду. Если производительность труда, то безусловно. На Западе она была заметно выше. Но причины надо анализировать. Разный общественный строй не единственная причина.
P.s. И не заставляйте меня вспоминать о расовой сегрегации, о комиссии Маккарти, о войнах, которые вели США, и о многом другом. США в 50-е, 70-е, 90-е и сегодня достаточно сильно отличаются. "А у вас негров линчуют" стало мемом, но тем не менее тоже было.
США запустили програму продажу "золотих карт", які дають право на постійне проживання. Лише за день уряд заробив 5 мільярдів доларів. Про це заявив міністр торгівлі США Говард Лутнік, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Financial Express. За словами міністра торгівлі США, вартість кожної картки становить 5 мільйонів доларів. Однак попри високу ціну, лише за один день було продано 1000 таких карт, що принесло бюджету 5 мільярдів доларів. За прогнозами адміністрації американського президента Дональда Трампа, ця ініціатива може принести США 5 трильйонів доларів, якщо буде продано 1 мільйон карт. Загалом, потенційними покупцями вважають 37 мільйонів людей у світі, які можуть дозволити собі таку інвестицію. https://www.rbc.ua/rus/news/ssha-den-za ... 57206.html
Зараз перетече в штати чимало коштів з усього світу наскирдованих в усякі способи. І паралельно повикидають бідних біженців чи просто мігрантів.
ЛАД написав: P.s. И не заставляйте меня вспоминать о расовой сегрегации, о комиссии Маккарти, о войнах, которые вели США, и о многом другом. США в 50-е, 70-е, 90-е и сегодня достаточно сильно отличаются. "А у вас негров линчуют" стало мемом, но тем не менее тоже было.
сегрегація це не плохо В цьому секрет успішності америки. Кожен має змогу жити як хоче. Но з другої сторони не так просто з однієї ніші перейти в іншу. Тут багато хто дивується чому ржавий пояс голосує за трампа. Книжку венса почитайте. http://loveread.ec/view_global.php?id=86909