|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 23 бер, 2025 15:57
Letusrock написав: Banderlog написав:піксель до 22.04.25 міняю таракани на румунські
залишіть мітки на деревах на всякий случай
міток не буде. Їду бусом. ) офіційно. Невипускають тільки ухилянтів
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 бер, 2025 16:02
Banderlog написав:Їду бусом. ) офіційно. Невипускають тільки ухилянтів
В тому й справа, шо не випускають й офіційно заброньованих, у т.ч. студентів до 25 років.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 бер, 2025 16:04
prodigy написав:а ще СССР викрали документи з США, а так взагалі самі, самі все створили -відновлення власними силами? реали? Почти два с половиной миллиона немцев и австрийцев – военнопленных, гражданских лиц, представителей немецких меньшинств из разных стран (так называемых «фольксдойче») – были взяты в плен или интернированы в Советский Союз с 1941–го по [b]1956–й годы.[/b]
тобто тисячі німецьких інженерів працювали на ссср (економіку народного господарства)-та ні, все бляха самі відновили, руками радянських колхозніков і рабочих (не зєків і полонених німців), а ще були тисячі людей з окупованих теріторій (і не тільки німців, австрійців), а ще поляків, чехів, угорців, естонців, латишів, латвійців (ви досі вважаєте, що 3 республіки Балтії добровільно були взяті в окупацію з 1944-1990р?
Я вже писав, що мій дід-водій, перевозив в 1948 році полонених німців на будівельні роботи В моєму місті є будинки, про які так і кажуть "це будували полонені німці" Не просто будували, а по німецьким проектам від тих самих полонених німецьких інженерів Не важко здогадатись, що в таких побудованих будинках жила партійно-господарська номенклатура PS. Ще злі язики балакають, що, після війни, ЖД вокзал в моєму місті теж проектували німці, а авторство приписали іншим
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 23 бер, 2025 16:14, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 23 бер, 2025 16:13
pesikot написав:Я вже писав, що мій дід-водій, перевозив в 1948 році полонених німців на будівельні роботи
В моєму місті є будинки, про які так і кажуть "це будували полонені німці" Не просто будували, а по німецьким проектам від тих самих полонених німецьких інженерів
Не важко здогадатись, що в таких побудованих будинках жила партійно-господарська номенклатура
Та мабуть в кожному місті такі є. В тих же Черкасах, де ЛАД бував. Але не зовсім парт номенклатура, просто ті хто стояв у черзі з високими посадами, науковими званнями і т п
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 23 бер, 2025 16:19
Water написав: Banderlog написав:Їду бусом. ) офіційно. Невипускають тільки ухилянтів
В тому й справа, шо не випускають й офіційно заброньованих, у т.ч. студентів до 25 років.
Якась схема для броньованих має бути.. Я казав раніше, мій приятель працює в держлісництві (не в лісі ясна справа, а в офісі в Чернігові) і вони під бронею. Так їздив у відпустку до дочки у Вроцлав, і не раз. Вони роблять наказ на відпустку, дозвіл йому їхати , і кордон пропускає. Здається навіть без візиту в ТЦК Для тих хто встиг позаздрити, там зп 20 кгр, може за останній рік щось піднімали , і вкрасти нема чого 😅 Він щасливий, бо до цього працював на 10 кгрн
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2469 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 23 бер, 2025 16:24
Faceless написав:pesikot написав:Я вже писав, що мій дід-водій, перевозив в 1948 році полонених німців на будівельні роботи
В моєму місті є будинки, про які так і кажуть "це будували полонені німці" Не просто будували, а по німецьким проектам від тих самих полонених німецьких інженерів
Не важко здогадатись, що в таких побудованих будинках жила партійно-господарська номенклатура
Та мабуть в кожному місті такі є. В тих же Черкасах, де ЛАД бував. Але не зовсім парт номенклатура, просто ті хто стояв у черзі з високими посадами, науковими званнями і т п
Я саме так і написав "партийно-хозяйственная номеклатура", якщо так зрозуміліше буде В це входили і партійні, і з високими посадами, і з науковими званнями PS. Саме звідти пішло "крепкий хозяйственник"
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 23 бер, 2025 16:33
Hotab написав: Water написав: Banderlog написав:Їду бусом. ) офіційно. Невипускають тільки ухилянтів
Якась схема для броньованих має бути.. Я казав раніше, мій приятель працює в держлісництві (не в лісі ясна справа, а в офісі в Чернігові) і вони під бронею. Так їздив у відпустку до дочки у Вроцлав, і не раз. Вони роблять наказ на відпустку, дозвіл йому їхати , і кордон пропускає. Здається навіть без візиту в ТЦК
Можливо держслужбовці якісь. Інший приклад, мої знайомі, батько й мати працюють за кордоном на одному з СП по виготовленню самізнаєтечого. Син-український студент не може з`їздити до батьків, не дають офіційно виїхать. Я йому казав ще коли було до 18 років- вступай за кордоном, відповідь була шо він патріот України.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 бер, 2025 16:39
Water написав: Banderlog написав:Їду бусом. ) офіційно. Невипускають тільки ухилянтів
офіційно чи неофіційно ухилянт є ухилянт) З зсу пускають
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 бер, 2025 16:41
Water Можливо держслужбовці якісь.
не думаю. Знаю що зі стратегічних (чи як вони правильно називаються) комерційних, тобто не державних, підприємств , де 50% офіційно під бронею, також саме заброньовані їздять. Саме у відпустку, по наказу. З зсу пускають
Уточнюй «якщо командир довіряє»)) І поки не знає про твої наміри 😅😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2469 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 23 бер, 2025 16:48
Banderlog написав: Water написав: Banderlog написав:Їду бусом. ) офіційно. Невипускають тільки ухилянтів
офіційно чи неофіційно ухилянт є ухилянт) З зсу пускають
Ну так тиж по обміну з португальським кумом-неухилянтом. Ти туди- звідти троє у ЗСУ. 
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
|