Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1336013361133621336313364 ... 14621>
Повідомлення Додано: Сер 26 бер, 2025 11:51

Letusrock написав:
  Shaman написав:Бо мета Раші - знищення України, як незалежної держави. що набереться мужності це визнати?

Якщо ти в це дійсно віриш то яку ціну персонально готовий сплатити? І якщо готовий то чому на 4-й рік повномаштабної до цих пір на дивані. Тоді можна говорити далі

це не питання, вірю я чи ні - це реалії. якщо ти вважаєш по-іншому - назви мету Раші. оговорювати, що планую я, не буду з людиною, якій лячно навіть в Закарпатті ;)
  Shaman написав:й друге питання - я пропонував сформулювати прийнятні умови, на яких Раша потенційно може погодитися. ніхто теж не сформулював - бо немає таких умов

так в тебе ж теж нема жодного плану. спочатку в 2023 писав "подивимось за результатами контрнаступу", а зараз просто хочеш воювати чужими руками хоч і сто років, сподіваючись на падіння метеориту на Москву у 2050-му. Гарно прилаштувався

а оце вже класична брехня від тебе. я неодноразово його викладав. повторю, для тих, хто неуважно читає:
- поточна лінія бойових дій, ми заморожуємо конфлікт, але отримуємо гарантії - зараз це вже мейнстрим, коли я це написав перший раз це було не так очевидно
- просто припинення вогню - ні гарантій, ні обов'язків. такий варіант теж можливий, хоча для Раші він гірший - бо ми будемо дотримуватися умов, Раша їх порушить відразу, як побачить можливість.

де твій план? немає? чого інших тоді питаєш?
  Shaman написав:добре, що хоч про останню вербу припинили волати, як скажені 8)
поки втратило актуальність, бо здається Трампу та Венсу вдалося окунути в холодну воду реальності гарячі голови фанатів останньої верби

навпаки, після зусиль Трампа все більшому колу стає зрозумілим, що проти перемир'я саме Раша (для розумних українців це очевидно). а оці всі "до останньої верби" та "сто років" - це вигадки таких брехунів-провокаторів, як ти 8) ніхто не може навести жодного прикладу, що хтось так казав...
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 26 бер, 2025 11:56

Xenon написав:хтось ще очікує що ось ЦЯ Европа відправить свої війська як миртоворців?
Мені дзвонили з Румунії і просили не говорити, що в них впали «шахеди» – Залужний.

«Ще дзвонили і казали: «Навіщо ти включив РЕБ, дрони полетіли до нас». А я кажу: «Збивайте, у вас 40 F-16 стоїть!».

8)
❗️Польща має зараз боєприпасів лише на один-два тижні війни,глава Бюро національної безпеки країни.

оці всі лякалки про снаряди на один-два тижні - це щоб привести до тями політиків, які досі в теплій ванні, що США захистить.

якщо ми кажемо про миротворців, то мова йде - Британія, Франція, можливо Німеччина. а потім й інші підтягнуться. мета миротворців не воювати, а стримувати навіть лише фактом своєї присутності. ви гадаєте руські такі сміливі? їхній лідер дуже боягузливий, який намагається уникнути складних рішень. турки он збили російський винищувач - й що? все, що зробили - заборонили турецькі помідори :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 26 бер, 2025 11:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

а це в продовження теми ядерної зброї

розмови про це поширюються. як я й припускав, тут теж оцінюють, що створення ЯЗ для Німеччини, Японії та КОреї - питання кількох місяців. з випробуванням - до двох років. головне політичне рішення. й зміна міжнародних договорів - бо зараз навіть випробування не проводять.

для Польщі - це шлях на десяток років - бо немає відповідного досвіду. та й дорого. для Європи варіант думати, хто саме буде тримати ядерну парасольку, для цього не потрібно, щоб кожна країна розробляла ЯЗ

чекаємо на наступну ідею - треба переформатувати Радбез ООН, й викинути звідти агресора. й додати декілька країн
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 26 бер, 2025 12:07

Xenon написав:хтось ще очікує що ось ЦЯ Европа відправить свої війська як миртоворців?
Мені дзвонили з Румунії і просили не говорити, що в них впали «шахеди» – Залужний. «Ще дзвонили і казали: «Навіщо ти включив РЕБ, дрони полетіли до нас». А я кажу: «Збивайте, у вас 40 F-16 стоїть!».

❗️Польща має зараз боєприпасів лише на один-два тижні війни,глава Бюро національної безпеки країни.

Оце і є істинна Європа а не ті всі макронізми / потужні заклики "наростити, впровадити, підвищити та організувати", які закінчуються нічим
особливо смішно бачити святу віру деяких форумчан що "ну от зараз вже Європа точно встане з колін і почне по справжньому" :mrgreen:
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 бер, 2025 12:17

Shaman написав:а оці всі "до останньої верби"

Нагадую, що оце "до звільнення останньої верби" на форум надав особисто я.
Бо тоді тут лунало "до останнього українця" (воювати).
Мене зацікавило чи було це справді десь заявлено кимось з влади.
Почав шукати. Ні. Не було.

Але натрапив на твердження президента про воювати до звільнення останнього і перелік чого останнього... (отак і було - до звільнення останнього міста, останнього селища, останньої річки, останнього...)
Останнім в переліку було "до звільнення останньої верби".

Навів пряму повну цитату. Джерело. Повну заяву.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 бер, 2025 12:25

detroytred

Можна скільки завгодно посилатися на корупційну систему і її недоліки, але, якщо і далі здоровезні офіцери будуть мудрствувати з диванів, відкуплятися, шукати зв'язки, рука руку буде мити, строїти з себе дідів в 45 років, писати рапорти, чекати неіснуючих давно восів і т.д., а замість них по частинам будуть місяцями возити артрозників, як ото Прома на фупі і цілий автобус таких же разом із ним, то сам розумієш, до чого це може призвести.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Сер 26 бер, 2025 12:32, всього редагувалось 2 разів.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2370 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 26 бер, 2025 12:26

Letusrock написав:
Мені дзвонили з Румунії і просили не говорити, що в них впали «шахеди» – Залужний. «Ще дзвонили і казали: «Навіщо ти включив РЕБ, дрони полетіли до нас». А я кажу: «Збивайте, у вас 40 F-16 стоїть!».

Оце і є істинна Європа а не ті всі макронізми / потужні заклики "наростити, впровадити, підвищити та організувати", які закінчуються нічим
особливо смішно бачити святу віру деяких форумчан що "ну от зараз вже Європа точно встане з колін і почне по справжньому" :mrgreen:

Ну у ЕС 2 пути сейчас, вооружаться или в ОДКБ, США из НАТО почти самоустранилось. Скоро увидим какйо выбор они сделали.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 бер, 2025 12:34

hxbbgaf

Стосовно ж вимог в бік інших надавай підстави.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 26 бер, 2025 12:34, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 бер, 2025 12:34

Польща зможе воювати проти рф лише один-два тижня, запасів боєприпасів триматися довше просто немає, – глава Бюро нацбезпеки Даріуш Луковський
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2370 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 26 бер, 2025 12:35

Мені дзвонили з Румунії і просили не говорити, що в них впали «шахеди» – Залужний.

«Ще дзвонили і казали: «Навіщо ти включив РЕБ, дрони полетіли до нас». А я кажу: «Збивайте, у вас 40 F-16 стоїть!».

8)

прибіднятися це спільне на колишніх землях ВКЛ
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 1336013361133621336313364 ... 14621>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти