Бетон Пля, виробники Оксани, напевно, чогось перекурили. Я розумію що ампутантів у нас дедалі більше, і дітям треба пояснювати чому так і як сприймати та реагувати, але в іграшках, отак... це крінж.
Бетон написав:работы нет и не будет прошлой жизни нет семьи нет алкоголь не усваивается, к сожалению. возможно, отсутствуют какие-то ферменты для разложения. пока что я кручу в бараний рог стальные предметы в зале. это помогало раньше. мне придётся заново начать жизнь, причём в дугой стране. в 30 энергии для этого хватало с запасом. но не сейчас. я тут не собираюсь распускать сопли. возможно, кто-то точно в такой же ситуации. вангую, таких овер до.уя. так вот, если вы отчаялись, вам от меня жизненный совет - идите на..уй. вы никому не нужны
_Mykola_ написав:Бетон Пля, виробники Оксани, напевно, чогось перекурили. Я розумію що ампутантів у нас дедалі більше, і дітям треба пояснювати чому так і як сприймати та реагувати, але в іграшках, отак... це крінж.
_Mykola_ написав:Бетон Пля, виробники Оксани, напевно, чогось перекурили. Я розумію що ампутантів у нас дедалі більше, і дітям треба пояснювати чому так і як сприймати та реагувати, але в іграшках, отак... це крінж.
_Mykola_ написав:Робота є, її просто треба пошукати, почнете активно шукати, почніть оголошення двом- трьом колам оточнення, що шукаєте чим зайнятися, і не обмежуйте вибір, ви будете вражені її різноманіттям.
Як Бетону тут шукати роботу(а точніше - тут працювати), якщо всюди(кажуть) на роботу приходять тцк, чи навіть, самі власники здають своїх робітників, щоб не заплатити? От умовно, Бетон влаштується в офіс, керівником/прорабом... а тут "стук-стук, Вас вітає тцк!" 😁
Є різні умови співпраці, те що відразу на поверхні... через ФОП, тінь, бронь, догляд... Напевно є ще варіанти...