budivelnik написав:............ Дивно те що він повідомленням вище ссилався на вікіпедію... і це для нього істина в останній інстанції ........
Вы ещё и читать не умеете? Где это я "повідомленням вище ссилався на вікіпедію"? Там ссылка была не на Вики, а на "ЕНЦИКЛОПЕДІЮ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ" от НАН України.
Військові РФ продовжують тероризувати цивільне населення України. Окупанти здійснили черговий воєнний злочин – масовано атакували Полтаву, застосувавши ударні БпЛА.
За даними Генштабу, росіяни цілеспрямовано били по цивільній інфраструктурі, житловій забудові та адмінбудівлях підприємств нафтогазової промисловості.
на які поступки треба піти Україні, щоб припинити війну? назви їх. або не треба називати себе аналітиком - ніякий ти не аналітик, пусті слова.
де prodigy за продовження війни? пояснюю для ... трохи загальмованих - коли хтось проти капітуляції - це не означає, що ця людина за продовження війни. ми готові на перемир'я, є варіанти - не готова Раша.
друге питання - що треба робити в цій ситуації? теж відповідай - а то вже бачу, як по кущам ховаються, бо відповідати нічого
budivelnik написав:Вже було "Барига на крові заробляв"... Тепер "війна заради працівників ТЦК".. мені цікаво А яким чином поєднані можливості пуйла і хотєлки деяких працівників тцк стати багатими?
Для всіх інших Ми сьогодні в кращих умовах (по територіям) ніж були через три місяці після початку бойових дій... Тобто Якби не розміновані Чонгар і парочка бригад на південному напрямку То сьогодні ситуація була б а-ля 2014-2022 До речі Ще не факт , що при наявності бойових заслонів на потрібних напрямках ( а при Порошенку це б було після попереджень від США про те що пуйло нападе ) - не факт що пуйло б напало на 300000-ну армію силами 200 000-ної.
це маніпуляція для гарної картинки. А в яких ми умовах порівняно з листопадом 2022 наприклад, кращих чи гірших? І яка загальна тенденція?
1 Якщо зрозуміти суть ВСЬОГО повідомленння а не маніпулятивно вирізаної частини - то я писав про відповідальність населення, яке обрало лідером того хто хотів миру і цим спровокував війну. Глянь на виділенне синім кольором 2 Так , після контратаки і звільнення Харківщини з Херсонщиною - у нас були кращі позиції ніж сьогодні... Але нюанс Пуйло після цього провело мобілізацію і збільшило свої війська з 400000 до 600000 і вже два роки атакує. Ці атаки принесли йому якихось 3000км2 за два роки. І жодного разу пуйло не погоджувалось на пропозицію зупинитись і вимагало відступити з Луганської, Донецької, Херсонської областей з одночасним признанням цих областей як території педерації.
Тому -ти скільки завгодно можеш навколішках просити здатись- але твоя дурь поки що не затьмарила мозок можновладців в яких перед очима ситуація в ОРДЛО де все мобпридатне населення вже спалено в боротьбі з нами, а тому який би хороший чи поганий Зеленський не був - він робить все, щоб тобі не прийшлось воювати в лавах педераційної армії проти угорців.
1 Мобпридатних у будь-якій популяції всього 20%... тому жінки, діти, інваліди. старші 60 років - може й їздять по Європам, але й у нас ця категорія так само може їздити 2 Не я і не телемарафон, а москалі порівняли втрати по територіям Так от , згідно МОСКАЛЬСЬКИХ досліджень втрати в ОРДЛО в 7 разів перевищують втрати в БУРЯТІЇ (а це територія де найбільша пропорція втрат до загальної кількості населення) Letusrock ОРДЛОВці також реготали , але померли не від реготу а в окопі коли їх тіла собаки/кішки/вовки догризали
detroytred вибачайся за маячню яку ти тут постив про рпв, стосовно пропозиції-це не о чем, можна робити сотні різних пропозицій, важливий результат, так?