Бетон написав:Привет, бандиты. Сегодня пожал норм. Спасибо гуцульским песенкам
Сегодня традиционно 75 этажей , норм) . Пора добавлять +15, может завтра. В наушниках DJ Королева. Говорят укр. диваха круто взлетела в мире.
Ну нафиг +15 этажей
75 эт = примерно 1600 подъемов своего веса и спусков. Если посчитать работу и затрачиваемую энергию, сколько ккал сжигается, интересно
Можна порахувати по мінімуму, як робота на підняття ваги. Нехай 80 кг ваги на 75 поверхів по 3 м, це сила 800Н * 75 * 3 =168кДж, або всього 40 ккал. На спуск по оцінкам йде 30-50% енергії порівняно з підйомом, тобто нехай середнє 40% тоді 16 ккал. Звісно, насправді роботи виконується більше, бо ккд підйому по сходах не 100% та й організм на себе більше споживає при навантаженні.
75 эт = примерно 1600 подъемов своего веса и спусков. Если посчитать работу и затрачиваемую энергию, сколько ккал сжигается, интересно
Сало шкварчить знатно. Дихання і пульс на межі на 4+ підйомах. Буду дома, куплю нарешті якісь Гарміни , може 8-й Фенікс. Хай контролять невихід за обмеження. Щоб не клюкнути на тих сходах…
Бетон написав:Хлопці, я піднімався на 25 пов Це ж капець
800Н х 0.15х 1500шт = 180кдж = 43 ккал
Дійсно, небагато на бумазі. А от від житті, дихалка вилітає в космос
Пульс страшно мірять було
Некоректно рахуєте, якщо по сходинках. Вони не вертикальні, тому треба ще на косинус кута нахилу множить, коротше буде рази в три менше. Ми на хайкінгу ходили по гірській місцевості, то годинник за день показав 168 поверхів
Бетон написав:собственный вес уходит крайне медленно. убрал сладкое мучное = минус 3кг кофе без сахара - лет 6
ну и таблица гликемического индекса - понятно
кто как борется с весом?
Веталь смотрит, думает, я вас сюда позвал базарить о психологии, а не о сахаре блин и лесенках)
Багато пити води Без цукру в раціоні взагалі По можливості не бухать Зменшити швидкі вуглеводні, замінити по можливості на складні. І споживання перенести на ранок Для зменшення ваги імхо найбільш ефективна просто хотьба. Щодо деталей варто звернутися до ендокринолога, бади і ліки самостійно собі призначати не раджу