От зараз чоловікам заборонили виїзд закордон. Сильно це заважає багатим?
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну![]() Мне это описание какую-то страну напоминает - что-то на "север" начинается... 🤔 Или Иран... ![]() У нас сало даже импортное(в колбасе, не на базаре по 400-700от) Запретим весь импорт(а заодно и импорт комплектующих и готовых коптеров)??? И старлинки с телефонами сожжём Будем по проводному телефону 1964г.в. со складу про проводу что связист протянул ![]()
відповім тут, бо перечитав й розумію, що поки тут все одно загальні слова. Я вам декілька разів сказав, що так, після 2СВ війни США отримали додаткові профіти, але це сталося тому що вони буди розвинені, а не вони стали розвинені внаслідок 2СВ. зовсім різні причинно-наслідкові зв'язки - я вже не один раз це сказав. а срср потім сплив - в нас же дискусія з вами трохи ширша за один пост
а ви не мовчіть - бо коли ви відповідаєте на конкретні мої аргументи, я можу далі відповідати - а відповідати взагалі важко. ![]() країн з розвиненої демократією не так багато - це те, що росіяне називають золотим мільярдом. скільки їх - 20-30 зі 193? бо багато автократій маскуються під демократії - та ж Раша, хоча формально там існують вибори. Східна Європа - більшість країн переважна побудувала стійкі демократії, хоча бачимо що та ж Угорщина - є питання. в світі зараз багато країн мігрує від демократичного устрою в автократії через особисті амбіції своїх керівників. це й Туреччина, й Індія - навіть в США незрозуміло у що перейде влада Трампа... Китай своє перетворення в автократію завершив. тому правило чітке - висового рівня досягають лише країни з високим рівнем організації суспільства - це й змінність влада, й дотримування законів всіма, й незалежна судова та правоохоронна система. якщо ви не можете відрізнити розвинені країни від тих, що лише розвиваються - я допоможу ![]() ![]()
дякувати Богові що в срср було менше можливостей - можете навести хоч одну країну, яка розвинулася через допомогу срср? я щось не можу ![]() які всі доводи - пишіть краще конкретно, бо так це загальні слова. я так не аргументував. я вже повторююсь - країни розвивалися в першу чергу через правильно організоване суспільство. тому Японія, Німеччина та Корея розвинулися, а Ірак та Афганістан - ні. США не дотували ці країни, але інвестували, але інвестиції - це коли вкладають гроші, бо очікують на результат. але в першу чергу - внутрішний розвиток країни.
а оце ваша велика помилка. якщо ви підкинете яблуко - ви теж будете обговорювати, як високо, чи результат буде все одно однаковий - яблуко впаде на землю. так от, планова економіка все одно прийде до кризи. ось з цим ви не хочете погоджуватися, хоча фактичний результат на табло. Чому? хочете, читайте "Чому нації ...", "Шлях до рабства" Хайека чи Атланта Айн Ренд. одна з причин - коли отримані здобутки людини залежать не від того, скільки вона зробила, а напркилад - чим бідніший, тим більше має отримати - то навіщо працювати - треба вдавати найбіднішого. я вже мовчу, що коли хтось вирішує хто скільки отримає - як в срср - який простір для зловживань. ви ж знаєте що таке "блат" й напевне навіть користувалися свого часу ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|