Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Proofy написав:я привык, что в других банках 0 - это 0, а тут еще доп. комиссии карты.
Не во всех банках такое. Есть комиссия сервиса, а есть комиссия карты.
greenozon написав:кінець кварталу, а значить хто ще не вивів - виводьте КешБек!
Уже повинен згоріти, бо: "18. Організатор о 18:00 кожного першого робочого дня першого місяця кварталу (січень, квітень, липень, жовтень) списує суму всіх Бонусів, що були нараховані Клієнту на його Бонусний рахунок за період дії Програми, але не були виплачені Учасником на свій картковий рахунок через систему ІБ «TAS2U»."
Proofy написав:я привык, что в других банках 0 - это 0, а тут еще доп. комиссии карты.
Не во всех банках такое. Есть комиссия сервиса, а есть комиссия карты.
greenozon написав:кінець кварталу, а значить хто ще не вивів - виводьте КешБек!
Уже повинен згоріти, бо: "18. Організатор о 18:00 кожного першого робочого дня першого місяця кварталу (січень, квітень, липень, жовтень) списує суму всіх Бонусів, що були нараховані Клієнту на його Бонусний рахунок за період дії Програми, але не були виплачені Учасником на свій картковий рахунок через систему ІБ «TAS2U»."
novichok написав:О! А у мене не працює сторінка кешбеку, причому на двух акках. (
Вона працює, але дуже глючить: як почистити кеш, кілька разів перезайти, прочитати мантру, зробити намаз, прийняти причастя, то один раз нормально відобразиться.
При міграції з Великої П'ятірки на Вері в мене, коли доходить до підписання документів в Дії, крутиться вікно "Очікуємо підписання" і далі процес не йде. Телефонував в службу підтримки Тасу, вони тиждень думали, через тиждень сказали, що нічим не можуть поки-що допомогти, типу, чекайте, така проблема у багатьох, намагаємося вирішити. Хто-небудь стикався з такою проблемою?
Andrew75 написав:Хто-небудь стикався з такою проблемою?
Стикався. Пробував вийти на попередній екран у TAS2U та повторити спробу. Не встиг завершити другу спробу, але ТАС роздуплився і міграція продовжилася.