detroytred написав:Так оті бикани розмірковують так само, як і ти - чому вони повинні йти воювати замість тебе?
Ну, напевно, для чогось були придумані мед. комісії, правила і т.д., напевно, для того, щоб в першу чергу йшли повністю придатні та вже навчені? А не для того, щоб биті небитих везли. Судячи з того, що я читаю на форумах (як отого Прома з фупа возять по частинам і цілий автобус таких як він) і що бачу на вулицях (купу биків на джипах, які і не думають воювати, тучу ментів, муніципальної охорони і т.д.), поки що все нагадує останнє.
нема такого- в першу чергу. Всі в одній черзі. Чому здоровий має воювати за тебе кандяка?
В одній черзі, а все одно хтось зпереді, а хтось ззаду. По-перше, є ті, хто сам обрав професію силовика, зокрема, військового, 25 років вчився воювати за наш рахунок, а тепер в кущі, бо в восі літера не збігається. Чи не мають вони бути в перших рядах? І мабуть, в законі написано, що є придатні для тилу, є повністю придатні і т.д., різні розклади, комісії, чи цього всього нема? Напевно, з розрахунку, хто більше принесе користі і менше забере ресурсу?
ЛАД написав:Только не понятно, какая связь с моим постом.
косвенная, фраза "образование" в фсб вам бы нашли связь
Як уточнили в обласному управлінні СБУ, вибухівка-"вогнегасник" мала додаткові уражаючі елементи та була "замкнута" на телефон для віддаленої активації. За оперативною інформацією, цей пристрій окупанти планували використати найближчим часом для вчинення нового теракту в регіоні.
"Затриманий агент ФСБ виготовляв вибухівку для терактів в Україні", - наголошують в СБУ. Саме один з його пристроїв було використано для підриву будівлі поліції у місті Біляївка.
Встановлено, що зловмисник - 44-річний рецидивіст із Дніпропетровщини, який перебував у розшуку за крадіжки і переховувався від правосуддя в Одесі. Тоді він і потрапив у поле зору ФСБ, яка "помітила" його активність у телеграм-каналах з пошуку "швидких" заробітків.
Після вербування агент виконав "перевірочні" завдання: підпалив в Одесі декілька авто українських військових. Згодом він змінив адресу тимчасового проживання і переїхав до орендованої квартири, яку оплачувала російська спецслужба. Це помешкання, за інструкцією кураторів, фігурант використовував як майстерню з виготовлення СВП.
"Після вибуху в Біляївці агент "ще глибше заліг на дно", намагаючись заплутати сліди правоохоронців. Серед іншого для цього він регулярно змінював номери мобільних телефонів та місця проживання. Співробітники СБУ встановили місцезнаходження фігуранта і затримали", - розповіли в управлінні.
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Перевіряється його причетність до вчинення інших злочинів. Йому повідомлено про підозру у вчиненні терористичного акту, що спричинив загибель людини (ч. 3 ст. 258 КК України). Фігуранту загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
stm Які діти? За кордоном? По-різному. Президентів чи сенаторів немає. Але нормально живуть, їздять по всьому миру. Ті, що в Європі, живуть в орендних квартирах. В Штатах - в своїх будинках. Пробачте, ставку на годину не питав. "Там" це вважається непристойним.
ЛАД написав:О вузах не знаю, ничего сказать не могу. Может, Дюрі-бачі расскажет.
ВУЗи себе непогано почувають завдяки контингенту "ухилянтів", без них було б туго. Наприклад у знайомої в 2024 на магістратурі з 60 чоловік (дві освітні програми) десь 40-45 чоловік це були чоловіки 25+ А в коледжах взагалі золота пора через массове бажання вчитись на еколога/агронома у 45-річних плиточників, таксистів та електриків
Наскільки мені відомо відстрочку можна оформити лише якщо це безперервна освіта, тобто 45-річні "у прольоті". Хіба нє? Чи це ті, хто встигли оформити до часу Х?
ні, цілу бригаду знаю, в якій всі "студенти" - відстрочка в Резерві підтягується автоматично кожні 3 місяці.
Hotab написав:hxbbgaf Абирвалг, а ти на скільки виглядаєш в свої 14?
Не дуже. Серце колить, тиск стрибає, печінка тягне, жовті круги біля очей, темні мішки.. Але мабуть скоро доведеться йти воювати замість отих биканів, про яких писав вище.
для особо одарьонних. Ознайомлюйся. І помни це лише якщо в тебе на руках на влк будуть підтверджуючі документи що ти хворієш. все як на комісії по інвалідності.) Так що бери термос з чаєм теплі речі, таблетки від обострєнія тиску та хитрості і сідай в бусіка. Ти нам потрібен щоб відстояти ідеї майдану https://tsn.ua/ukrayina/chy-mobilizuiut ... 99695.html В Україні гіпертонія не завжди є підставою для відстрочки від мобілізації. Рішення залежить від ступеня захворювання та наявності супутніх порушень. У деяких випадках чоловіки з гіпертонією III ступеня можуть бути звільнені від служби, але за певних умов.
Про це йдется у Положенні про військово-лікарську експертизу.
Гіпертонію III ступеня діагностують за артеріального тиску 180/110 мм рт. ст. і більше. Чоловіки з таким діагнозом можуть отримати відстрочку від мобілізації, якщо мають:
Симптоматичну артеріальну гіпертензію з асоційованими станами.
Гіпертонію III ступеня, яка не піддається корекції навіть максимально допустимими дозами препаратів.
Гіпертонію III ступеня у поєднанні з інфарктом міокарда, інсультом, судинною деменцією або хронічною гіпертензивною енцефалопатією III стадії.
Крововиливи в сітківці з набряком диска зорового нерва.
Постійну форму фібриляції передсердь.
Аневризму аорти або стеноз магістральних артерій понад 50%.
Проходив ВЛК з тиском 200/120, пульс 120, написали друга ступінь гітертонії. Хоча цифри тягнуть на третю із зняттям з обліку в ТЦК. Голова комісії сказала щоб отримати третю, потрібно щоб якийсь орган наіпнувся, так що все одно друга, придатний до служби ТЦК, зв'язку, логістики. З ліками тиск 150/100 і гуляє, перед комісею день не прийняв ліки. У кожного лікаря питав кого признають непридатним.... ЛОР - глухий Окуліст - сліпий Хірург - не знаю Псіх - мабуть відверті неадеквати Терапевт - мабуть багато чого, але мій тиск не вразив....
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Сер 02 кві, 2025 14:59, всього редагувалось 1 раз.
hxbbgaf написав: І мабуть, в законі написано, що є придатні для тилу, є повністю придатні і т.д., різні розклади, комісії, чи цього всього нема? Напевно, з розрахунку, хто більше принесе користі і менше забере ресурсу?
є. Все є.) І закон і конституція) Сідай в бусика. ідєйний за 3 роки вже можно було 10 вос мати.)
hxbbgaf написав: Напевно, з розрахунку, хто більше принесе користі і менше забере ресурсу?
Ну от якщо ви отак напираєте на критерій корисності, то тримайте: -- більше користі запихнути хиляка-хворого-кривого-ненавченого на позицію, де потреба саме "відсвітити в теплик", ніж на цій позиції тримати (да ще потім втратити) здорового міцного навченого вояка, на якого ще й ресурс було витрачено.
І це приклад не зі стелі, а з відео комроти дшб, який закликав до себе в дшб хоч якого кривого на завдання -- посадять на багатоповерхівці спостерігати.... Я викладав тут це відео. Так прямо і вказував - аби сидів і спостерігав, а його міцні та навчені будуть займатися по справі. (Це було ще до широкого впровадження дронів).
Проходив ВЛК з тиском 200/120, пульс 120, написали друга ступінь гітертонії. Хоча цифри тягнуть на третю із зняттям з обліку в ТЦК. Голова комісії сказала щоб отримати третю, потрібно щоб якийсь орган наіпнувся, так що все одно друга, придатний до служби ТЦК, зв'язку, логістики. З ліками тиск 150/100 і гуляє, перед комісею день не прийняв ліки. У кожного лікаря питав кого признають непридатним.... ЛОР - сліпий Окуліст - глухий Хірург - не знаю Псіх - мабуть відверті неадеквати Терапевт - мабуть багато чого, але мій тиск не вразив....
Та пофіг на цифри, кажуть це у вас робочий тиск високий) просто перехвилювались. Мають бути зафіксовані наслідки гіпертонії, те саме з діабетом. Щоб поставити діагноз гіпертонія треба щоб були документи на руках, що ви лікуєтесь регулярно стаціонарно. А якщо доброволець і ідейний борець як дехто, то комісія чисто формальність.
hxbbgaf написав: І мабуть, в законі написано, що є придатні для тилу, є повністю придатні і т.д., різні розклади, комісії, чи цього всього нема? Напевно, з розрахунку, хто більше принесе користі і менше забере ресурсу?
є. Все є.) І закон і конституція) Сідай в бусика. ідєйний за 3 роки вже можно було 10 вос мати.)
Нехая надсилають повістку. Я не скажена собака, щоб мене у бусіка пхати.