|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 02 кві, 2025 19:12
hxbbgaf Штурмові бригади мають бути навчені, озброєні та боєготовні, це має бути головний принцип, а коли туди будуть набирати аби безробітний чи аби обмежено придатний, а хто здоровий, витривалий і цьому навчався, не будуть в цьому задіяні, це знову шлях внікуди
«Безробітний» - це не обовʼязково сколіозний і інсультний . Там же всі є Ті, хто отам ви бачили «10 здорових биків» , чому їх не забирають - там також різні, і здорові і нездорові. Так само як і серед броньованих теж різні, чому ви взяли що без броні, то хворі, а під бронею - то здорові? «Поліцейський» - це загальний вислів. Як і «військовий». Там лише патрульні потенційно більш підготовлені (хоча б до стрілецького бою, який є далеко не основним в сучасній війні, але все ж ). До чого підготовлений слідчий чи дільничий? До чого працівник МРЕО? У них без перебільшення рівень готовності як у вас. Здоровʼя у них БУЛО при прийомі, років 15-25 тому) краще, далі по здоровʼю як і з армії, звільняли лише виносячи вперед ногами. Там , як і в армії, медкомісія за годину. «Здоровий?» «так!» «Наступний!» Крім окремих категорій (льотчики, моряки) всі медкомісії в армії і в поліції проходять і проходили до війни саме так. Тепер те що ви не зрозуміли з того що вам почав казати Детройт. Випускник Васильківської трирічної бурси , який потім 15-30 років крутив гайки на літаку, має рівно таку як у вас готовність до ведення бойових дій. Він навіть форму майже не носив, там синя «технічка» (роба) в маслі. Про який бій мова?? Висновок: 1. ви живете в світі стереотипів. Що десь є здорові і вони під бронею, , а є ви і і всі хто без броні- то напівживі інваліди. 2. Ви живете в світі стереотипів, що десь є підготовлені до ведення бойових дій краще за вас. Ні, всі такі ж як і ви: можуть за потреби бути підготовлені. Як і ви. Дійсно трохи краще підготовлені - то патрульна поліція. Але з їх складу воює бригада Лють (їх там ротують між собою) Ну і сама патрульна поліція так сама як і раніше потрібна і крім фронту. Причому навантаження на них в тилу також виросло. Кожне «падіння обломків» - це перекриття доріг, районів, супроводження швидких і пожежних і тд. Ви ніколи не були в силових структурах і не розумієте, що таке «оврал» (а під час війни він постійно) і ненормований робочий день, і коли тебе в єдиний вихідний видьоргують з сім’ї зі словами «ти ще питаєш чому?? Ти сам не бачиш що трапилось в місті?» І цей твій зіпсований єдиний вихідний ніколи тобі не оплатять додатково і не повернуть потім. Зараз повно вакансій в патрульну поліцію кожної області. Лікуй голову і йди. Будеш під бронею. Але поки не пішов, трохи подумай, чому там вакансії.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 02 кві, 2025 19:20
Banderlog написав:А те що ти проти Бога і релігію не підтримуєш я і так знаю.) Більшість з томосівців такіж як ти. Думаєш Продіджі піст тримає? ))) чи причащається?
Ближнього любити релігійним вже не обов'язково? Та чи котлетку з їдальні не можна, тільки сьомгу по посним дням і тоді в рай без аналізів на холестерин беруть?
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 кві, 2025 19:22
Banderlog написав:томос це символ відокремлення від мене. Я хочу щоб з тобою зробили і твоєю родиною те що зробили з жителями бучі.
в граніт(с) від гундяївця українцям
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 кві, 2025 19:28
d44 написав: Banderlog написав:А те що ти проти Бога і релігію не підтримуєш я і так знаю.) Більшість з томосівців такіж як ти. Думаєш Продіджі піст тримає? ))) чи причащається?
Ближнього любити релігійним вже не обов'язково? Та чи котлетку з їдальні не можна, тільки сьомгу по посним дням і тоді в рай без аналізів на холестерин беруть?
Мені байдуже до вас. Ви мені не ближні.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 кві, 2025 19:37
Banderlog Поспілкуйтесь з психологом, це вже занадто... 
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1085 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 кві, 2025 19:42
flyman написав: ЛАД написав: budivelnik написав:.......... ТОП має отримувати в 10+ разів більше ніж середньостатистичний. А то так ми до мишей дотрахаємось.
Всего-то? А у нас сейчас такого соотношения нет?
очільники умовної УкрПочти чи якого Енергоатому отримує зепе більше президента США, а продавчиня 50+ у генделику будівельника трохи більше мінзара, будівельника каже, що це нормас, але ІТ зажрас
1 Радує що муха вже заявляє не про мінімалку а трохи більше німімалки Я надіюсь що ще трошки і це підвальне признає що на себе тратить в 3 рази менше ніж отримують продавці генделика... Так само надіюсь що це чудо природи почне платити податки на рівні 1/2 від продавців генделика, бо на 100% йому сітківка не дасть і жаба задавить 2 Подивився розміри зарплат міністрів Умеров - 1,6 млн в рік.... (це нарахована, на руки -18+1% =108 000 грн+19000податки 15 по списку - 1,12 млн рік.... Питання на засипку То міністр Оборони дурніший від 100 000першого айтішніка? 3 Я вважаю що вхожу в 2 млн.... А куди входить 23000 ТОП чиновників А і Б класу з їхніми 40 000 грн/місяць в середньому? Тобто для того щоб керувати генделиком треба фахівець з прибутком в 3 рази вищим ніж тим хто керує Державою ? Тому для тих кому чужі зарплати колька в оці... Подумайте Ті хто розумний - заробляють стільки що тільки в 1000000першого серед розумних зарплата як в Умерова.... Виходить що вами керують не найрозумніші, а все тому що замість того щоб зрозуміти що все повинно оплачуватись ви рахуєте скільки в сусіда туалетів....
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 02 кві, 2025 22:18, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 кві, 2025 19:52
Slon_Nosov я спілкуюсь 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 кві, 2025 19:52
hxbbgaf написав:я не кажу, що я не маю воювати, тут якраз кажуть це відставники, військові, менти та інші.
Тобі пояснюється, що усі перелічені є такими ж військовозобов'язаними, як і ти. Стосовно військового обов'язку. По тим же самим законам призиваються. На військову службу під час мобілізації. І ті ж самі відстрочки, бронювання та ВЛК мають. Ти ж з якоїсь стелі або забувши про пігулки вигадуєш якісь дурниці та висуваєш хатєлки. Претензії висуваєш на підставі, що тобі отак хочється. Хотєлки про те, що хтось чомусь тобі додатково зобов'язаний. До речі, а потім отакі ... обурюються, коли хтось інший точно так само лише на підставі своїх хатєлок пихає їх до буса і т.д. Бо просто схотілося.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2025 20:05
Banderlog написав: томос це символ відокремлення від мене. Я хочу щоб з тобою зробили і твоєю родиною те що зробили з жителями бучі. Може тоді ти таки підеш воювати а не будеш триндіти за символи. А я ухожучерез 12 днів)
Що ти верзеш, яке ше відокремлення від тебе, зазомбований гундяєм чи що? Та церква - то філіал ФСБ, там нема ніякої церкви, то ФСБшники, які ховають погони під рясою! Ти або бот, або верзеш якусь маячню, Ну, спасибі на доброму слові, воно таке зазвичай повертається. Якщо зі мною зроблять, те, що з жителями Бучі, то я вже нікуди не піду. От що робить ця клята церква з людьми, зомбує методиками КДБ-ФСБ, ця церква - це наш найперший внутрішній (ну як, умовно внутрішній, керується все з кремля) ворог!
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Сер 02 кві, 2025 20:10, всього редагувалось 1 раз.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 02 кві, 2025 20:10
Hotab Ви ніколи не були в силових структурах і не розумієте, що таке «оврал» (а під час війни він постійно) і ненормований робочий день ----------- вся страна видела этот ОВРАЛ 24.02.22-пока люди шли в военкоматы и тро(тот же Херсон бузковый парк) полиция как говорится НАКИВАЛА ПЯТАМИ. Смотрел интевью с сержантом полиции,он говорил что 24.02.22 в КИЕВЕ некому было машину выдать патрулю-все овральные были на пути на Западную Украину. Так же само другой военный говорил что в первые два месяца два кабинета работали в Министерстве здравохранения-все убежали.Он оформлял пацанов раненых на вывоз за рубеж на реабилитацию.Всё решалось за 5 минут а потом через полгода нужно уже было десять кабинетов обойти и покланятся всем.
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1