Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1345513456134571345813459 ... 14876>
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2025 21:33

Faceless написав:Та бо ви щоразу як не зʼявитесь то одразу з заявами, хто поперед вас має піти мобілізуватися. До поліції у вас ненависть, водіїв теж чогось записали в чергу поперед себе, теж класова ненависть?
І що, ті, хто слідкував за здоровʼям, сидів на дієтах, якимсь спортом займався, обстежувався - в них раптом обовʼязку мобілізуватися стало більше, ніж у вас, що сам собі прописав препаратів і вбиває печінку?

То все ваші здогадки. Всі в рівних умовах мають бути. Якщо силовики, повністю здорові і навчені, логічно, що мали б іти першими. За водіїв мова йшла за те, що у пішоходів перевіряють доки на кожному кроці, а у водіїв, адвокати наперебій кажуть, що не можна перевіряти. Печінка в мене боліла, ще коли я нічого і не приймав. І тиск високий був, навпаки, як приймаю заспокійливі, він нижче. От якби мене в школі не били і до цього комусь було діло, напевно, здоров'я було б більше. І якби взагалі наша медична, судова система працювала, а не вбивала людей і створювала стреси, я вже писав, як батька хворого виписали за 1 день з лікарні на запорожця 26, а потім через 2 дні, як знов викликали швидку, на медмістечку забрали телефона і закрили і не пускали і за тиждень замордували. Як мама після аварії ледь ногу не втратила, коли в бсп замотали в гіпс замість того, щоб робити операцію, скільки потім стоїла операція, і яке зараз знущання з судом, який 5 років судить п'яного довбня, який її збив, коли вона йшла на зелене світло. Так судить, що воно нічого не компенсує і гуляє на свободі і ще й радіє, що його не мобілізують, бо підсудний, все куплено! Як сестра померла, лежала в морзі і нам тиждень ніхто не казав.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Сер 02 кві, 2025 21:58, всього редагувалось 2 разів.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2025 21:38

detroytred написав:І ще раз для тебе вже давно всіх їх призивають, не дивлячись на ВОС.
Але на відміну від тебе на БЗВП не направляють. От і вся різниця.

Якби так було, ти б уже воював. Просто вони вважають, що не мають воювати. Он на суспільному на тому тижні в ток-шоу полковник запасу, стоїть розказує, хто чого повинен, молодий, здоровий, жодної зморшки. І навіть ніхто не спитав, чого не воюєш і який зараз запас, коли ж його задіювати, як не зараз..
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2025 21:41

hxbbgaf написав: Всі в рівних умовах мають бути. Якщо силовики, повністю здорові і навчені, логічно, що мали б іти першими.

Ти якось визначася: або всі в рівних умовах, або якісь черги (перша, друга, третя і т.д.) за якимось критеріями.

Звісно критеріями, які тобі схотілося.
Ти бох? Чи хто щесь?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2025 21:44

Тобі вже по -надцятому разу -- особисто в мене відстрочка.

Про те, як воєнпенси повним ходом призиваються, можеш запевнитися ти сам особисто, потрапивши до війська.
Там їх чимало.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2025 21:48

detroytred написав:
  hxbbgaf написав: Всі в рівних умовах мають бути. Якщо силовики, повністю здорові і навчені, логічно, що мали б іти першими.

Ти якось визначася: або всі в рівних умовах, або якісь черги (перша, друга, третя і т.д.) за якимось критеріями.

Ти бох? Чи хто щесь?

В рівних умовах - закон має бути один для всіх. А за одними умовами всіх мобілізувати і здорових, і хворих - то ви занадто мудро хочете, хоча навіть цього немає, он той Пром, якому вже ціпок рекомендували, возять його автобусами кожні кілька тижнів і пропонують по всім частинам, а вас ніхто нікуди не возить...
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2025 21:51

hxbbgaf написав:
  detroytred написав:

Ти бох? Чи хто щесь?

В рівних умовах - закон має бути один для всіх. А за одними умовами всіх мобілізувати і здорових, і хворих - то ви занадто мудро хочете, хоча навіть цього немає, он той Пром, якому вже ціпок рекомендували, возять його автобусами кожні кілька тижнів і пропонують по всім частинам, а вас ніхто нікуди не возить...

Так і тебе, чудо, ніхто нікуди не возить.
А Прома возять.
Як так? (С)

Чому ж не обурюєшся? Що тебе не возять, а Прома возять.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2025 22:09

Я питаю: *Чому ж не обурюєшся? Що тебе не возять, а Прома возять.*

Мені не потрібно збиратися. Я давно зібрався. Зникнуть підстави, призвуть, то взуття купив, розносив.
Чи як я в твоїй уяві збиратися повинен? Яка ще й тут в тебе хатєлка до мене?
І розкажи, як ти збираєшся.
Отак -- когось іншого закликаєш; претензії до інших висуваєш; хатєлки вигадуєш.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2025 22:15

Здається, хтось, хто має все вирішувати, казав, що воювати будуть всі. От із того і виходжу. Ну, всі, звичайно, не можуть, окрім непридатних і критичної інфраструктури. Але те, що ми зараз бачимо, ніяк не вписується в цю фразу.
Про відсвічування в теплик міг написати тільки покидьок, ніхто не здивується, якщо дізнається, що там за відстрочки і скільки вони коштували.
Та ти тут доводиш вже рік точно, що не повинен воювати, яке взуття. Зрозуміло, що там за підстави, що навіть не пишеш.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2025 22:20

hxbbgaf написав:Здається, хтось, хто має все вирішувати, казав, що воювати будуть всі. От із того і виходжу. Ну, всі, звичайно, не можуть, окрім непридатних і критичної інфраструктури. Але те, що ми зараз бачимо, ніяк не вписується в цю фразу.
Про відсвічування в теплик міг написати тільки покидьок, ніхто не здивується, якщо дізнається, що там за відстрочки і скільки вони коштували.

Чуваче, фраз було і буде багато.

Але повинен діяти саме закон.

Бо саме на підставі фрази тебе запхають в буса і т.д.

З автором *відсвічування в теплик* (війна цинічна річ...) ти сьогодні дебатував)). І він на відміну від тебе, ідейного, вже третій рік отам. Герой.

Спробуй будувати не на брехні -- про "не повинен воювати" -- я навіть приблизно такого ніколи не стверджував.
Або пртензії зі стелі, або хатєлки, або брехня -- от і всі твої підстави.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2025 22:25

prodigy написав:21 загиблий, понад 70 поранених: перші роковини трагедії на Дачі Ковалевського

загинуло і було поранено багато поліцейських і працівників ДСНС

https://suspilne.media/odesa/971277-21- ... alevskogo/

в той день їхав на авто по фонтанській дорозі(перший прильот відчув коли був на пр.Шевченко) мене обігнали дві машини швидкої допомоги, звернув направо на 10й станції і почув потужний вибух (думав що два колеса пробив відразу (а це був другий удар балістикою у те саме місце, коли туди прибули рятувальники), я був за 800м від вибуху (пощастило, що повернув)

Не понял. Били по Даче Ковалевского ? Вы на 10-й БФ ? 800м от попадания ?
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

#<1 ... 1345513456134571345813459 ... 14876>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot], pesikot і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор