|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 05 кві, 2025 14:29
andrijk777 написав: sergey_stasyuk555 написав: stm написав:А скажіть мені чи завершили б ви війну навіть не взявши донецької області, отримавши рецесію у всіх сферах економіки окрім військового сектору, він наразі займає 40% трат бюджету, розуміючи що санкції не знімуть і повертати вам 600тис. людей з птср яких ганяли на забій і які вміють тримати зброю? Цікава не тільки ваша думка.
витрати рф на війну в цьому році будуть рекордними за 3 роки, як і виробництво техніки, снарядів та дронів. це було відомо ще пів року тому. але люди продовжують вірити в потужні чудєса...
Це дійсно дивно що пройшло 3 роки(а фактично вже 11 років пройшло!) санкцій, в економіці РФ жодних проблем немає(точніше проблеми є, такі як в будь-якій країні світу), рівень життя в РФ росте, але люди продовжують вірити що "скоро" РФ загнеться, буде крах, розпад і т.д Нажаль "віра" це така штука що не змінюється логічними аргументами. Ніякі аргументи "віру" не змінять. Хоча треба зауважити що зазвичай люди вірять в те що їм вигідно особисто(або через їх життєві переконання).
ФНБ немає, складів немає, чорноморського флоту немає. Але ніщо не діє. Ви пам'ятаєте 14 рік і 25-30% депо в банках України. Що сталося далі? Там у банках оркостану під 20% більш надійно?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 кві, 2025 14:30
andrijk777 написав:рівень життя в РФ росте
От це вже точно ІПСО. Точно так як у них, в Україні теж рівень життя в декого росте. stm написав:ФНБ немає, складів немає, чорноморського флоту немає. Але ніщо не діє. Ви пам'ятаєте 14 рік і 25-30% депо в банках України. Що сталося далі? Там у банках оркостану під 20% більш надійно?
Істинна десь по середині: в москалів все ще є запас старих ресурсів, на яких і тримається економіка, але його значно менше, ніж було до СВО. Наша економіка зараз в значно гіршому стані.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 05 кві, 2025 14:39
M-Audio написав:Это мы не можем представить, что кто-то видит выход из ситуации в бесконечном продолжении войны. Это для нас дико и противоестественно. А для них -- почему бы и нет?
Путін так не міркує. Путін також не хоче "вічної війни". Він міркує так: "Ось я натисну, Україна попливе і я переможу. Україна слабка і вона точно попливе." Так проходить рік за роком. Обставини змінюються, але міркування не змінюються. "Ще рік і я переможу" - так рік за роком. Я впевнений що путін не хоче "вічної війни", він просто хоче закінчити війну перемогою. По-моєму так само міркує і Зеленський, але я тут не впевнений. Але точно так міркують усі турбопатріоти на форумі.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 кві, 2025 14:42
andrijk777 100%. Як і будь-який керівник на їх місці. "Якщо я не програю в найближчому майбутньому - продовжуємо воювати"
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 05 кві, 2025 14:44
Сибарит написав:С нефтью получается интересно. Не исключено, что такая невольная помощь Трампа для нас окажется самой эффективной. А может это и есть его настоящий план? Також була таки мисля що такий стратегічний план Трампа. Але ні. Наша війна це не саме головне для Трампа. Напевно це все-таки "невольная помощь".
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 кві, 2025 14:48
Дюрі-бачі написав: ЛАД написав:Зброю вони виготовляють і зараз без промислового обладнання США.
Досить вузький модельний ряд зброї вони виготовлюють, переважно зразки минулого тисячоліття.
Звучит красиво. минуле тисячоліття это какой год? 1025? 1525? Или посвежее? Вы знаете, советские 152-мм орудия убивают и разбивают укрепления примерно так же как западные 155-мм. И ракеты тоже. И наши вооружения тоже не ХХ1 века. Если не производства, то разработки точно. Дроны примерно одинаковые. Но у них, возможно, больше.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 05 кві, 2025 14:48
prodigy написав:які , бляха, 20 років війни, ви бачили колону техніки, в наступі на Торецк (там переважно бмп і камази, тільки 3 танкі(т 55) і є навіть "Ніви" зі зрізаним дахом
Через 20 років буде 1 танк, 1 бмп, 3 камази і 15 "Нів" зі зрізаним дахом. В чому проблема?
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 кві, 2025 14:49
Дюрі-бачі написав: andrijk777 написав:рівень життя в РФ росте
От це вже точно ІПСО. Точно так як у них, в Україні теж рівень життя в декого росте. stm написав:ФНБ немає, складів немає, чорноморського флоту немає. Але ніщо не діє. Ви пам'ятаєте 14 рік і 25-30% депо в банках України. Що сталося далі? Там у банках оркостану під 20% більш надійно?
Істинна десь по середині: в москалів все ще є запас старих ресурсів, на яких і тримається економіка, але його значно менше, ніж було до СВО. Наша економіка зараз в значно гіршому стані.
Самостійно - так, але чи впали вливання від ЄС після Трампа і його "гойда! Валимо все всередині!" ? В орків агро в штопорі, у нас агро під кредити 5-7-9. Автопром в штопорі, у нас під кредити 5-7-9. Я б сказала, що наші економіки перегорнулися. Раніше в орків під 7, у нас від 14%. Наразі у нас під 7, у орків від 20%. А інакше навіщо гатити балістикою з маленькими смертельними кульками по цивільним? Цивільні повинні капітулювати. Таких ударів буде більше. Перемир'я воно таке, коли не бажаємо здати 4 регіони і Крим.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 кві, 2025 14:53
stm написав:Самостійно - так, але чи впали вливання від ЄС після Трампа і його "гойда! Валимо все всередині!" ?
Давайте трохи почекаємо, бо поки ми живемо на "спадок Байдена": 1. Чи продовжать нам влітку "вільну торгівлю з Єс" 2. Скільки коштів виділять на 2026 рік.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 05 кві, 2025 14:57
stm написав:Автопром в штопорі, у нас під кредити 5-7-9.
Автопром в Україні. Видно я дуже відстав від життя, адже вперше чую про нові Таврії чи Ланоси 2025 року випуску...
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1