Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 127128129130131 ... 574>
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 18:40

Re: Психологія та інші цікавинки

fler написав:Як самокритично))) Тобто біля вас надовго ніхто не затримується? Може варто спробувати знизити планку, обрати "середньостатистичну"?

у меня все нормально з планками
с кандитками наук на роки , з ремонт.маляршами - години

Соромлюсь запитати, з якою метою ви відслідковуєте колишніх?))) Невже все так погано, що немає чим (ким) зайнятись?

Часто вони самі до мене звертаються, щось з'ясувати чи навіть справи якісь порішати. кому льготна іпотека з кофіскату цікавила, кому речі з квартири д квартири перевезти. мабуть в них буває ще гірше ніж в мене. бували випадки реюніонів, тому я спілкування не згортаю повністю . як посилюються розмови про кінець війни так частішають пінги з їх ,хто залишився, боку у телезі.

А шо це так багато історій про наших біженок, які виїхали та масово подають на розлучення з-за кордону? Навіщо розлучатися, якщо заміж там не беруть? Риторичне. Весільні фотки виїхавших жінок у соцмережах, то ясно шо вони фейкові)))

не знаю за всі сегменти
може вони на полювання хочуть з чистою совістю.
знову же помаються з євростуднями - частина вох'єднається з українцями коли все владнаеться. Але частково ви маєте рацію - це самий нищивний удар війни, демографічний. Ніхто на умовних (щоб не образити )атбшниць перемикатися не буде . Україна була цікава у т.ч. асортиментом якісних жінок , їн не буде чоловіки поїдуть з Країни,ось і весь генофонд
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 05 кві, 2025 18:51, всього редагувалось 2 разів.
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 18:41

«Ринок жінок» (як не смішно це звучить) працює так само як ринок нерухомості. Був час коли за хрущ просили 100к і їх давали за нього. 😅
А був коли пропозиція така, що покупці крутять носом і диктують умови)
В «жирні» часи чоловіків з грошима багато, жінка ставить планку, що їй треба такий (я про інші його якості не згадую, така вимога є також… але чому б серед розумних і спортивних не бажати, щоб він був ще і заможний 😅)
І в принципі на такому «ринку», де є багато «бетонів» такі забаганки цілком виправдані.
А от якщо часи важкі настануть, то доведеться дивитись вже на охоронців АТБ.
На Флайманів дивитись не будуть ніколи, бо цифри в банківській аплікухі жодного значення не мають. Хто жадібний собі, той жадібний і іншому.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2416 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 18:44

ЛАД написав:
  flyman написав:
  ЛАД написав:Это эволюция общества, а не вида.
А вот в случае всеобщей ядерной войны перспективы человеческого вида стремятся к 0.
Прогресс человечества был связан с орудиями труда. Для их производства нужны технологии и полезные ископаемые. Легкодоступные месторождения человечество полностью исчерпало, а для добычи того, что осталось, нужны сложные машины и оборудование, которые люди не смогут изготовить из-за того, что не смогут добыть эти самые ископаемые. Так что запустить новый цикл развития не удастся.
Так что людям останется только слагать мифы и легенды о великом прошлом.

Тобто, за останні 200 років змогли, а наступного разу не зможуть. Абаснуй.

Где вы возьмёте хотя бы уголь и железо?

А де раніше брали? Чи думаєте, що КМА це "природнє утворення", а не скажімо "могильник техніки" попередньої цивілізації. А болотне залізо, чи не з яких "Херкулесів"?
У теорії походження вугля вам теж все чітко і ясно? Чому не думаєте, що не можуть бути інші джерела енергії?
Востаннє редагувалось flyman в Суб 05 кві, 2025 18:47, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 18:46

ЛАД написав:Речь и логическое мышление никак не помогли бы человеку сделать железный (бронзовый, медный) меч или топор, если бы не было легкодоступного материала.
чтобы выплавить медь или бронзу нужна последовательность действий, а это уже логика. Даже такое понятие как "сначала" (берём муку, яйца, сахар) тоже логика. У других видов мышление нет понимания времени. Соответственно невозможно выстраивать алгоритмы. Как раз логическое мышление и привело прогресс от каменного топора к смартфонам. Но не только оно.

изначальный импульс всегда был эмоционально-мотивационный.

Мало иметь инструмент (например гитару), должно быть желание (1. научиться им пользоваться и далее научившись 2. двигаться к какой то цели). Никакой внешний стимул никогда не был и не будет мотивационным инструментом. Он может вызывать или не вызывать эмоциональный отклик.

Если э.отклик положительный, формируется мотивация на дальнейшее его получение. Что у животных, что у людей без разницы. Эта схема существует столько, сколько существует фауна. Она базовая для эволюции. На этом строятся все терапии - вызвать положительный эмоциональный отклик и сформировать мотивацию.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 05 кві, 2025 18:50, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 18:48

ЛАД написав:
  fler написав:Поглянемо трохи з іншого боку.. Після 1 і 2 світової війни в Україні поглибився перекос "на 10 девчонок 9 ребят". Звідси чоловіки отримали шалений вибір, а жінки - навпаки. Що робити жінці, яка не хоче заміж за косого-кривого чи набагато старшого? За кордон було зась, тому пішли робити кар'єру. Виявилося, що статусна жінка з грошима є цікавішою для розумних чоловіків, бо з нею є про шо поговорити, вона не тупа, тому не набридає, а ще й гроші в сім'ю приносить, що особливо важливо, коли чоловік раптом втратив роботу.. Коли відкрили кордони, то наші жінки побачили, що їх краса і не тільки це є "ого-го" на міжнародному рівні. Це все не могло не вплинути на запроси жінок.
Wirująświatła, дівчатка "попрощє" є і зараз - доярки, касирки АТБ, прибиральниці і т.п., але шось не бачу черги за ними. Черги за топ-моделями, бізнесвумен і т.д. жінками з доходами та активами.

Вы тут всё напутали.
Женщины пошли работать не после, а во время войны. И не потому, что не за кого было выйти замуж, а потому, что некому было работать (мужчины ушли в армию).

Я написала "пішли робити кар'єру", це не = працювати.
  ЛАД написав:И это произошло не только в Украине.

А до чого тут інші країни? Чи вам треба сову на глобус натягнути?))
  ЛАД написав:А черга бывает и за доярками и касирками АТБ. Смотря какие доярки и касирки АТБ. А, бывает, нет и за бизнесвумен. А если есть, то бывает, по чисто финансовым соображениям.

Жінки теж одружуються з чоловіками на 9 років молодше. Сама бачила))) Бандерлог писав, що його жінка працює прибиральницею. Але до чого ці рідкісні випадки? Сова - глобус?
  ЛАД написав:А топ-модели это вообще о другом. В этом случае "вона не тупа" совсем не обязательное условие.
[/quote] Топ-моделі - це контракти від 100 тисяч дол. за пару місяців, щоб ви розуміли. Тому там чоловіки справді не дивляться на розум. Я розумію, що ви хотіли сказати про "красу, яку мільйонери купують за гроші". Але шось мені підказує, що жінка з таким доходом може собі дозволити обрати не "золоту клітку", а справжнє кохання.
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 18:52

fox767676 написав:
  fler написав:.........
А шо це так багато історій про наших біженок, які виїхали та масово подають на розлучення з-за кордону? Навіщо розлучатися, якщо заміж там не беруть? Риторичне. Весільні фотки виїхавших жінок у соцмережах, то ясно шо вони фейкові)))

не знаю за всі сегменти
може вони на полювання хочуть з чистою совістю.

Может быть вариант: "С паршивой овцы хоть шерсти клок".
"Он уже не нужен, так хоть какие-то алименты получу."
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4853 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 19:01

Несколько моих знакомых женщин уже развелись в Европе. Одна за шведом замужем, оказался больным на голову. Насиловал каблуком туфли. Ещё одна за поляком. Алкаш конченный.
Как-то в Швейцарии в термальном курорте, я познакомился с девушкой 86 лет, знает три языка. За время общения она подтянула мне английский. Вот это я понимаю уровень. Пушка ещё интересная
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 377 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 19:07

Бетон написав:Как-то в Швейцарии в термальном курорте, я познакомился с девушкой 86 лет, знает три языка.

Швейцария это такая страна где жизнь в 80 лет только начинается :D
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 19:10

Понимаю, что спорить с доктором наук бесполезно, поэтому только пару слов.
  fler написав:.............
  ЛАД написав:И это произошло не только в Украине.

А до чого тут інші країни? Чи вам треба сову на глобус натягнути?))
Можете натягивать хоть сову, хоть что ещё, но эти процессы происходят во всём мире. Это не уникальная особенность Украины.
И женщины пошли именно работать, а не делать карьеру.
А дальше, как и у мужчин - кто-то просто работает, кто-то "делает карьеру". Вы, видимо, относитесь ко вторым.

ЛАД написав:А черга бывает и за доярками и касирками АТБ. Смотря какие доярки и касирки АТБ. А, бывает, нет и за бизнесвумен. А если есть, то бывает, по чисто финансовым соображениям.

Жінки теж одружуються з чоловіками на 9 років молодше. Сама бачила))) Бандерлог писав, що його жінка працює прибиральницею. Але до чого ці рідкісні випадки? Сова - глобус?
Вот я тоже не понял, до чого це? О разнице в возрасте я вообще не говорил.

ЛАД написав:А топ-модели это вообще о другом. В этом случае "вона не тупа" совсем не обязательное условие.
Топ-моделі - це контракти від 100 тисяч дол. за пару місяців, щоб ви розуміли. Тому там чоловіки справді не дивляться на розум. Я розумію, що ви хотіли сказати про "красу, яку мільйонери купують за гроші". Але шось мені підказує, що жінка з таким доходом може собі дозволити обрати не "золоту клітку", а справжнє кохання.
Топ-моделей с огромными доходами очень немного. Тем более, редко кому удаётся удержаться на плаву очень уж долго. Красота со временем уходит, появляются конкурентки помоложе. Доходы со временем падают. Так что свою красоту надо продать подороже и вовремя. Бывают, конечно, исключения, когда у модели кроме красоты за душой ещё что-то и ей удаётся завоевать место под солнцем в другом качестве, но это достаточно редко.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4853 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 05 кві, 2025 19:13

fox767676 написав:
  Бетон написав:Как-то в Швейцарии в термальном курорте, я познакомился с девушкой 86 лет, знает три языка.

Швейцария это такая страна где жизнь в 80 лет только начинается :D

Во-во
Щас уеду туда и женюсь на молодухе 90+
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 377 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 127128129130131 ... 574>
Форум:
+ Додати
    тему