|
|
![]() як і прапор ВДВ РА ![]() budivelnik
Бо ті ж бальцеровичі, рузвельти і т.д. ніякі 16% не отримували, але свої посадові функціональні обов'язки управлінців виконували на порядки краще наших коболєвих, ющенок. Не кажучи вже по яників. А в європах і овсі на лісапедах управлінці їздять і нічьо так керують. І де це я хоч раз виказав, що треба просити від управлінців працювати краще? Тобі вигадувати не набридло-то? Ще раз по буквах: можновладці, управлінці самі собі визначають як їм працювати і яку оплату за це отримувати. Самі собі. А ти з піснями, що пересічні можуть своїм збільшенням праці перекрити що корупцію, що недоліки управлінців, займаєшся балаганом. А практично - ніякими своїми співами тощо ти від них в масштабі країни цього не доб'єшся. Але пісня потужна))) З тієї ж серії, що: в фонд Повернись живим дали 15 млрд. А управлінці МОУ недопоставили зброї на 51 млрд. І це тільки встановлено. І прямо. Просто недопоставили. От і уяви нормальних управлінців в МОУ і результат від них.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТи колись щось випускав? Знаєш різницю між -недопоставили і вкрали... Так от , те що під час війни з 1 000 млрд грн/рік поставок- хтось ВЧАСНО недопоставив 5% - ні про що не говорить.... По-перше - поставлять з затримкою По-друге - навіть бронежилети за які ПОСАДИЛИ якогось генерала - війська отримали і в них воюють.... Тому ще раз зрозумій ( а ще краще завчи) табличку Вона віртуальна, але дає можливість ЗРОЗУМІТИ розподіл створеного в економіці.... 80% виконавців - забирають 72% створеного ( при цьому на руки отримують 60% все інше податки, які їм повертаються(або не повертаються) через Бюджет) 20% керівників - забирають 28% створеного ( при цьому на руки отримують 20% все інше податки) Тому Від чиновників УСІХ рівнів що 24000ТОП +120 000 всіх остальних - залежить 2-3%... Тобто Якщо вони керують ДОБРЕ - то ми отримуємо +2-3% Якщо так-собі - то отримуємо НУЛЬ якщо крадуть... то отримуємо мінс 2-3%... тобто вплив чиновників всіх мастей=5% в абсолюті.... А раз так, то чекати поколіннями поки чиновники еволюціонують -в людини немає часу(на відміни від Держави, терміни існування якої в рази перевищують тривалість активного людського життя) і тому людина повинна в першу чергу думати про своє благополуччя... і якщо його досягне і в неї ще залишиться час/бажання/мотивація - може подумати про ефективність дій чиновників... Те що від ефективності людини залежать її майбутнє - ти ніби вже віриш а в те що від чиновників майбутнє залежить у 18 разів менше- ти якось повірити так і не зміг
![]() Для того щоб зрозуміти скільки робили і скільки отримували Бальцеровичі - треба якось визначитись з термінами... 1 Що зробили Бальцеровичі 2 Що зробили підлеглі Бальцеровичів 3 Що зробили підлеглі-підлеглих Бальцеровичів 4 Що зробили прості працівники якими керували пвдлеглі -підлеглих Бальцеровича.... І от тут ти потрапиш в ступор. 1 Якщо станом до Бальцеровичів кількість підприємців(фермерів, тобто людей які заточені працювати на кінцевий результат) в Польщі було БІЛЬЩЕ ніж в Україні 2025 року... 2 Якщо Бальцеровичі збільшили цю кількість в 3-4 рази, а Ющенки в тисячі разів - і при цьому кількість в Польщі все одно в рази вища - то чи говорить це про те що Ющенки-Порошенки працювали погано? 3 Якщо з 1990 року в Польщі не обирався ЖОДЕН ПРЕЗИДЕНТ який намагався тягнути Польщу в совкову Росію , а в Україні за цей самий час населення обрало як мінімум 2(Кучма, янукович) і двох які тягнули в Європу (Ющенко, Порошенко) і одного який хотів зійтись посередині Зеленський - ? То чи не говоритьт це про якість розуміння населенням того куди воно хоче потрапити? Саме тому я й писав такі як я -не будуть навіть пробувати приходити до влади щоб керувати сьогоднішнім населенням, бо це невдячне завдання. Такі завдання можуть ставити перед собою тільки ті люди, які в економічному вже досягли максимумів можливостей і тепер не проти пограти в політику і пробувати ставати месіями... А таких - мало , от і виходить якби такі як ти ХОТІЛИ потрапити в КАПІТАЛІЗМ - то такі як я могли б витратити якийсь час щоб показати Вам дорогу але якщо Ви заявляєте що хочете добре їсти файно спати .. але в совку... то такі як я будуть займатись своїми економічними справами і максимум що можуть для Вас зробити -це витратити свій час на дебати з вами в інтернеті...
![]() budivelnik
Якщо б предметом обговорення була окрема людина, тобто мова була про людину, то я б тобі жодного заперечення не зробив. Жодного. Окрема людина сама визначає своє життя, майбутнє. Але обговорюється інше. Поведінка мас, суспільства. Життя суспільства, майбутнє суспільства. Розвиток не твого магазину, а розвиток ринку країни. _________________________________ Коли зрозумієш різницю для кого рішення Кіосакі, а для кого Кейнса-Бальцеоовича, то звертайся. А поки нема сенсу.
![]() ))) Такі, як ти, совки, будуть 30 років горбатити, як воли, щоб за таких управлінців отримати на виході лише 14 млн. грн. І не зрозуміють, що за сприятливих умов в ринку, отримав би на виході в рази більше. Умови ж в ринку ТОБІ створюють регулятори ринку -- управлінці, можновладці.
![]() І ніяких особистих даних))Так то не раз вже казали, що то не життя. Востаннє редагувалось Hotab в Нед 06 кві, 2025 23:02, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЛенін сказав комунізм ми будемо будувати з людьми вихованими капіталізмом.. Я свій капіталізм будував людьми вихованими при соціалізмі.. Тому досвід зміни колективної поведінки в мене є. З іншого боку Різниця між перековкою свідомості колективу в 4*10 осіб і колективу в 40 млн осіб - відсутня. Просто перекувати колектив з 10 осіб я можу самостійно Якби присвятив своє життя перековці - то змінив би свідомості 1000 а якби мав доступ до грошей і зомбоящика - то й мільйонів.... Я тобі більше скажу Рівень сьогоднішньої державної пропоганди не досягає навіть рівня спеціальної психологічної підготовки яку я отримував як прапорщик ВДВ в ГСВГ. там це було на більш складному рівні... і це не дивно, адже основна маса населення-це примітиви, а мене вчили впливати на більш підготовлених субєктів
![]() detroytred
1 Не залежно від легкості отримання того чи іншого результату-а створення капіталу в першому поколінні -ніколи не була легкою і й в подальшому легкою не буде. Чому так - можу пояснити, але станом на зараз ти не розумієш сам термін власний капітал... а якщо ти не розумієш термін - то як тобі пояснити суть цього терміну? 2 Не залежно від того як легко всім... Але Якщо умови найкращі і я зароблю 140 млн замість 14 млн... це не змінить моє місце серед всіх досягнень України Тобто якщо я зараз вважаю що обігнав 38 млн і не догнав 2 млн при цьому маючи 14 То у випадку якби при тих самих вкладеннях праці/часу , я б заробив 100 млн.. то все одно був би на тій самій позиції( виграв в 38 млн і програв 2 млн) Розумієш чому так чи ні? Якщо всім легше то й мені легше.... Але всім легше однаково... Тобто змінилась би лінійка якою міряють успіх а не саме значення абсолютного успіху.. Якщо через приклад спорту Десь в 1930 році олімпіаду на 100 метрів в плаванні вигравали з результатом в 1 хвилину В 1990 я плив 100 метрів за 1 хвилину... але справа в тому що олімпіаду вже вигравали з результатом в 49 секунд... А тих хто плив за хвилину в світі було напевно кілька десятків тисяч ( а може й сотень) Тому будь-яке досягнення не міряється у віртуальній цифрі.
Зараз переглядають цей форум: flyman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|