alibob написав:А шо так всі (майже) на ту 560 постанову посилаються? В ній же лише 2 пункти: 1. Затвердити Порядок... 2. Ця постанова набирає чинності...
Може є сенс посилатися саме на той Порядок..., що затверджений Постановою 560?
fox767676 написав:Дюрі-бачі Так швидко зреагували ? Сумніваюсь . Може якісь фронтендери. Я поки спок як удав Мабуть тому що давно вже хочу сабатікал відпочинку, а лиха доля давить працею за бумажки які не можу потратити нормально )))
И куда вы поедете в сабатикал? На диване поваляетесь?
fox767676 написав:Дюрі-бачі Так швидко зреагували ? Сумніваюсь . Може якісь фронтендери. Я поки спок як удав Мабуть тому що давно вже хочу сабатікал відпочинку, а лиха доля давить працею за бумажки які не можу потратити нормально )))
в вашем вопросе заложен ответ почему деньги ,особенно в Украине, не имеют значения
в вашем вопросе заложен ответ почему деньги не важны
Недавно ты писал, "у меня 5куе, у меня 5 куе" и носился с этим, як дурень с мокрыми трусами, а теперь уже деньги не важны )
jump написав:Начальник Пологівського районного територіального центру комплектування Віктор Юрчук вважає
Цілий майор, до речі юрист, перед десятком камер на питання журналіста про"бусифікацію", не моргнувши оком, впевнено вигадала зі стелі норму права: всл тцк сприяють поліції по затриманню порушників згідно 560 Постанови КМУ. Але там і близько нема такого, про сприяють затриманню))
сприяти поліції мають всі свідомі громадяни і це не діло вручну заносити ухилянтів. Електрошокером краще або ампулою зі снотворним. Я бачив по дискавері так й слонів присипляють.
Так так би й вказала. Навіщо вигадувати-то про підставу в 560 Постанові.
konstantin kirovograd написав:Зеленський підписав скандальний закон про землю: держава втрачає право на повернення https://antikor.com.ua/articles/761369- ... na_vozvrat ------- так сказать размялся перед сдачей ресурсов трампу
ИМХО закон потрібний, але якщо б його дія поширювалась тільки на рішення про землю, які прийняті після вступу цього закону в силу.