Ож вже ці відмазки))
Та й бачу, що вже потерли допис...
Ну ок, напишу/запитаю ще раз: якщо ти такий "крутий", любиш спорт і можеш зароляти мУльйони - чому в такого розвалена сім'я?
Як так?©
|
|
![]() Успіх
Так «спорт», «знання», «крутий» , (що там ще?) має такий самий стосунок до сімʼї, як «аналітика» до «анархізму». Це ж таке саме безглузде питання , як про масло в 44-му. Он лише на нашу форумі: спортсмен Бетон і доходяга Флайман Реалізований і успішний Бетон , домашній хомʼяк Ангел. Всі в свій час розводились. І що? Може ти шукаєш звʼязок там, де його нема? Якщо ти хочеш похвалитись своїм єдиним досягненням - збереженим шлюбом, то я не проти. Молодець! ![]() Востаннє редагувалось Hotab в Нед 13 кві, 2025 11:51, всього редагувалось 1 раз.
![]() Обмежений час... Це лише в ЗСУ його НЕ обмежено)))Навчати треба всього(майже всього), але!!! Але після фізмату(де на домашнє тільки з одного предмету можуть задати 30 задач ![]() А ще ж він хоче інколи і з друзями потусити, і на компі побавитись... ![]() а у меня значит цель вас зацепить? прикольная логика. тут на ветке и так 6-7 человек, осталось друг с другом пересраться для полного счастья. я тогда не зацепился, просто стало любопытно, а зачем вы тогда сюда приходите? (личное любопытство. НИКАКИХ НАМЁКОВ!) Я так понимаю на форумы ходят узнать что то новое. Особенно в части личных вкусов/опыта. Любимую музыку/фильмы/ интересные книги я умею искать без вас, и на форум за этим не иду. Вызывает интерес истории как у форумчан проходило взросление, их вкусы в т.ч. в еде и музыке, увлечения. То чего нет в гугле. в т.ч. ваши олимпиады. мне действительно это интересно, хоть я сам в таком не участвовал. Но в них проходила чья то жизнь. это красиво звучит но у нас было 3 литературы (рус, укр и английская) на переменке книжка не читается. Потом обсуждение на уроке. У учителя список вопросов. Кто не читал - сразу видно. По английскому выучив какую то тему сразу шло сочинение, тематику которого раздавала учительница. "На коленке" такое не пишется. Надо было потратить 1-2 часа. Кто не хотел учиться получали трояк (если хорошо себя вели) и все были довольны. Так что признания про знания из воздуха, или как вареники прилетающие сами в рот я не верю. И речь шла про полных отличников, английский (и ещё несколько предметов) дружбе не мешали. Часик-два всегда можно найти. А если каждый предмет начнёшь учить, читать всё что задают, ни на что больше времени (и сил) не будет. Ну или учителя ставили оценки на халяву, тогда смысл ими тут хвастаться? Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 кві, 2025 12:13, всього редагувалось 6 разів.
![]() У мене 4 було: фізра, російська мова та література 3- історія вроді срср. Інші усі 5. По літературі шось там з цим Базаровим я свою точку зору висказав, яка відрізнялась від підручника. По історії шось було інше в підручнику написано, шо розповідали мої рідні бабусі. Мене там шось з цього приводу і у комсомол не пиймали, в який потім нікого не приймали, бо він іздох. ![]() Banderlog
Ооооо, я свідомо не став кОпати його під це ребро)) Звісно що «50 років разом» це може лише збоку здаватись «які молодці». А може і справді у них все гарно. Але в будь-якому разі «50 років разом» точно не є показником ні розуму ні інтуїції, ні ще якихось якостей. Так само як і розлучення не відкидає їх наявність. Але це не для 8 класу зрозуміти
Може тобі по запиту ще дік-пік в лічку відправити?))) Захотілось йому «прямих чітких відповідей» на особисті питання))) Де ти виріс, «село_і_люди»))) Востаннє редагувалось Hotab в Нед 13 кві, 2025 12:03, всього редагувалось 1 раз.
|
|