Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 192193194195196 ... 603>
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:40

Ну от зараз глянемо, чи буде круть-верть вужа на сковороді?)

Hotab написав:А де було питання «по суті»? Я жодного від тебе ще не бачив?
Ож вже ці відмазки))

Та й бачу, що вже потерли допис...

Ну ок, напишу/запитаю ще раз: якщо ти такий "крутий", любиш спорт і можеш зароляти мУльйони - чому в такого розвалена сім'я?
Як так?©
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:47

Успіх написав:Як так?©
в тебе ідея фікс загнобити хотаба? Така собі ідея. Но допустим доведеш що він гулящий і поганий сімянин. :lol: шо далі?
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:50

Успіх

чому в такого розвалена сім'я?
Як так?©

Так «спорт», «знання», «крутий» , (що там ще?) має такий самий стосунок до сімʼї, як «аналітика» до «анархізму».
Це ж таке саме безглузде питання , як про масло в 44-му.

Он лише на нашу форумі:
спортсмен Бетон і доходяга Флайман
Реалізований і успішний Бетон , домашній хомʼяк Ангел.
Всі в свій час розводились. І що? Може ти шукаєш звʼязок там, де його нема?

Якщо ти хочеш похвалитись своїм єдиним досягненням - збереженим шлюбом, то я не проти. Молодець! :D
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 13 кві, 2025 11:51, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:51

Обмежений час... Це лише в ЗСУ його НЕ обмежено)))

Banderlog написав:
  Успіх написав:Якщо б старший не мав "хисту/тяги" ЦІКАВОСТІ до навчання, то моя дружина його в фізмат не влаштовувала б!
А я б його тоді навчав техніки "золоті/срібні" руки! :D
а хто казав, що не треба навчати? І що не треба брати на базар торгувати? )

Навчати треба всього(майже всього), але!!!
Але після фізмату(де на домашнє тільки з одного предмету можуть задати 30 задач :shock: ) дуже мало часу залишається на "інше навчання".
А ще ж він хоче інколи і з друзями потусити, і на компі побавитись...
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:52

Faceless написав:Щоб мене зачепити треба трохи вправніше оперувати, маніпулювання емоціями і поведінкою штука цікава, і для більшості ви б досягли бажаного.
Щодо відео- ви можете не вірити, але мети вас зачепити в мене не було. Якщо вам стане легше, вважайте, то в мене емоційна глухота і невміння комунікувати й дружити. Мені не шкода
а у меня значит цель вас зацепить? прикольная логика.

тут на ветке и так 6-7 человек, осталось друг с другом пересраться для полного счастья.

я тогда не зацепился, просто стало любопытно, а зачем вы тогда сюда приходите? (личное любопытство. НИКАКИХ НАМЁКОВ!)

Я так понимаю на форумы ходят узнать что то новое. Особенно в части личных вкусов/опыта. Любимую музыку/фильмы/ интересные книги я умею искать без вас, и на форум за этим не иду.

Вызывает интерес истории как у форумчан проходило взросление, их вкусы в т.ч. в еде и музыке, увлечения. То чего нет в гугле. в т.ч. ваши олимпиады. мне действительно это интересно, хоть я сам в таком не участвовал. Но в них проходила чья то жизнь.

Faceless написав:А домашка тоді не вимагала багато часу, часто робилася на перерві, або на інших уроках, або прямо на уроці поки не спитали. Не знаю, може зараз більше домашки навалюють
это красиво звучит но у нас было 3 литературы (рус, укр и английская) на переменке книжка не читается. Потом обсуждение на уроке. У учителя список вопросов. Кто не читал - сразу видно. По английскому выучив какую то тему сразу шло сочинение, тематику которого раздавала учительница. "На коленке" такое не пишется. Надо было потратить 1-2 часа. Кто не хотел учиться получали трояк (если хорошо себя вели) и все были довольны.

Так что признания про знания из воздуха, или как вареники прилетающие сами в рот я не верю. И речь шла про полных отличников, английский (и ещё несколько предметов) дружбе не мешали. Часик-два всегда можно найти. А если каждый предмет начнёшь учить, читать всё что задают, ни на что больше времени (и сил) не будет.

Ну или учителя ставили оценки на халяву, тогда смысл ими тут хвастаться?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 кві, 2025 12:13, всього редагувалось 6 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:53

Успіх написав:Ну що ж - тепер і ви двоє напишіть на загал, які мали оцінки в 9-10-11класах? ;)
Невже все 5?)))))))

У мене 4 було: фізра, російська мова та література
3- історія вроді срср.
Інші усі 5.
По літературі шось там з цим Базаровим я свою точку зору висказав, яка відрізнялась від підручника.
По історії шось було інше в підручнику написано, шо розповідали мої рідні бабусі. Мене там шось з цього приводу і у комсомол не пиймали, в який потім нікого не приймали, бо він іздох.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 218 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:55

Banderlog написав:шо далі?
Далі - не буде.
Бо він вибрав крутитись, як вуж на розкаленій сковороді, а не чітко і напряму відповідати на питання!
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:56

Hotab написав:Успіх

Всі в свій час розводились. І що? Може ти шукаєш звʼязок там, де його не

Якщо ти хочеш похвалитись своїм єдиним досягненням - збереженим шлюбом, то я не проти. Молодець! :D
но допустим не всі , а многі.)
піжди зара обявиться пані флер) і скаже , що главне чи люди щасливі. А там де нещасний хтось з батьків нещасні і діти.
Успіх, ти щасливий? А дружина? Точно певний? Мож вона шото недагаварює? :lol:
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:00

Banderlog

А дружина? Точно певний? Мож вона шото недагаварює? :lol:

Ооооо, я свідомо не став кОпати його під це ребро))
Звісно що «50 років разом» це може лише збоку здаватись «які молодці».
А може і справді у них все гарно.

Але в будь-якому разі «50 років разом» точно не є показником ні розуму ні інтуїції, ні ще якихось якостей. Так само як і розлучення не відкидає їх наявність. Але це не для 8 класу зрозуміти

а не чітко і напряму відповідати на питання!

Може тобі по запиту ще дік-пік в лічку відправити?)))
Захотілось йому «прямих чітких відповідей» на особисті питання)))
Де ти виріс, «село_і_люди»)))
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 13 кві, 2025 12:03, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 12:01

flyman написав:
не пригадую ще один MTV трек тих часів, тіпа на потязі щось там love,sex/drugs, і ще чось, може підкаже колективний розум

згадав
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 192193194195196 ... 603>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти