|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:06
Banderlog написав:Раз дитина дисциплінована значить вона затуркана і в неї проблеми)
ага а гопник спортсмен) и то что он разбивает жертве нос - соревнование. знаем мы откуда ваши ноги растут. Смотрите ребенок в период 13-18 ускоренно набирается социального и бытового опыта. До 12 как бы детство, игрушки мультики. После 18 резко падают познавательные потребности (поэтому растёт избирательность, от периода 13-18 мало чего остается). Посадите в 13 ребенка на цепь и в 18 вы получите грубое нарушение умственного развития. Теперь вопрос способствует ли дисциплина ускоренному усвоению социального опыта? когда каждый день по расписанию, такое для тюрьмы хорошо. Жизнь невозможно разбить на график и воткнуть в расписание. Уже приводил пример с общением. Не будут ваши друзья подстраиваться под ваше свободное время. Это не собачки. Дружба = равноправие. Пришли пару раз - ты занят? ну и вали на... есть другие ребята без тюремной дисциплины и менее занятые.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 кві, 2025 11:16, всього редагувалось 6 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2521 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:07
Бетон написав: Faceless написав:Бетон написав:Недавно хотел купить цельнозерновой хлеб. Почитал состав. Там молотая мука и немножко зерен. Развод как обычно
Так а що ви хотіли побачити? Мальтозу, розпушувач, добавку від злежування, ну щоб як звикли?
Цельные зёрна) Їх там нема
Переживають, щоб ви зуби не поламали:)
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:15
Успіх написав: Hotab написав:А чого «такого» ти досяг? Станом на «до війни» у нас був +- матеріальний парітет (згідно заявленого кожним з нас»
Отож! Hotab написав:Ти втратив точку на ринку
Я хоч зараз можу точку відкрити хоч на ринку, хоч в комерції в новобудові! Але НЕ хочу! Не хочу бути знову "прив'язаним" до прилавка з 9ї до 18ї! А наймати працівників - теж не хочу того менінгіту!
) успіх, при всій повазі шаблон про успішних троєчників трохи не правдивий  да, багато відмінників не мають дєрзості, но далеко не всі. Пораджу тобі книжку «Роберт Вільямс Вуд. Сучасний чарівник фізичної лабораторії». Можеж і дітям дати почитати якщо не баішся)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:16
Banderlog написав: Успіх написав: Hotab написав:А чого «такого» ти досяг? Станом на «до війни» у нас був +- матеріальний парітет (згідно заявленого кожним з нас»
Отож! Hotab написав:Ти втратив точку на ринку
Я хоч зараз можу точку відкрити хоч на ринку, хоч в комерції в новобудові! Але НЕ хочу! Не хочу бути знову "прив'язаним" до прилавка з 9ї до 18ї! А наймати працівників - теж не хочу того менінгіту!
) успіх, при всій повазі шаблон про успішних троєчників трохи не правдивий  да, багато відмінників не мають дєрзості, но далеко не всі. Пораджу тобі книжку «Роберт Вільямс Вуд. Сучасний чарівник фізичної лабораторії». Можеж і дітям дати почитати якщо не баішся)
О, в мене в дитинстві така була
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:18
Успіх Ні, я хочу більше. І тому маю більше. Доречі, навіщо ти дітям зараз плануєш інститути /універи? Щось трохи зрозумів все ж? Посадив б кожного на підалі на ринку. Показав би на себе, що «можна і так».
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:20
Хотаб, як не має що відповісти на "щекотливі" питання, то починає віджартовуватиттупими жартиками. А по суті питання сказати то нема чого, кишка тонка?! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:26
Hotab написав:Доречі, навіщо ти дітям зараз плануєш інститути /універи? Щось трохи зрозумів все ж? Посадив б кожного на підалі на ринку. Показав би на себе, що «можна і так»
Якщо б старший не мав "хисту/тяги" ЦІКАВОСТІ до навчання, то моя дружина його в фізмат не влаштовувала б! А я б його тоді навчав техніки "золоті/срібні" руки! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:29
Успіх написав:Хотаб, як не має що відповісти на "щекотливі" питання, то починає віджартовуватиттупими жартиками. А по суті питання сказати то нема чого, кишка тонка?! 
А де було питання «по суті»? Я жодного від тебе ще не бачив? Може оте про «в 44-му масло не мазали»?? Так тобі вже пояснено все, якраз для рівня 8-го класу, на твоєму ж прикладі, як ти котам сарделі викидав в «41-му».. Якщо б старший не мав "хисту/тяги" ЦІКАВОСТІ до навчання,
Ну хвала алаху гілка пішла в маму.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:34
Wirująświatła написав: Banderlog написав:Раз дитина дисциплінована значить вона затуркана і в неї проблеми)
ага а гопник спортсмен) и то что он разбивает жертве нос - соревнование. знаем мы откуда ваши ноги растут. Смотрите ребенок в период 13-18 ускоренно набирается социального и бытового опыта. До 12 как бы детство, игрушки мультики. После 18 резко падают познавательные потребности (поэтому растёт избирательность, от периода 13-18 мало чего остается). Посадите в 13 ребенка на цепь и в 18 вы получите грубое нарушение умственного развития. Теперь вопрос способствует ли дисциплина ускоренному усвоению социального опыта? когда каждый день по расписанию, такое для тюрьмы хорошо. Жизнь невозможно разбить на график и воткнуть в расписание. Уже приводил пример с общением. Не будут ваши друзья подстраиваться под ваше свободное время. Это не собачки. Дружба = равноправие. Пришли пару раз - ты занят? ну и вали на... есть другие ребята без тюремной дисциплины и менее занятые.
) друзів треба правильно вибирати а не водитись з всякою шампротою) в середній школі до 9го я вчився в селі, відмінником не був, но на олімпіаді пофізиці в районі був кращим. 10, 11 вже вчився серед "розумників". Ваші стереотипи про тих хто добре вчаться мяко кажучи дивують. Раз добре вчиться значить образ "ботана" з американського кіна для дибілів? повірте мені на слово в класі і меломани були і каратисти й рукопашники. дружить клас до цих пір. Хоть носить нас по всім світу) Я трохи серед них біла ворона) і не можу сказати, що лишився в близьких відносинах з більшістю, но пару близьких друзів лишилось. Щодо соціального опиту то Ви взагалі гоните.)
Востаннє редагувалось Banderlog в Нед 13 кві, 2025 11:40, всього редагувалось 1 раз.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:37
Успіх написав:Якщо б старший не мав "хисту/тяги" ЦІКАВОСТІ до навчання, то моя дружина його в фізмат не влаштовувала б! А я б його тоді навчав техніки "золоті/срібні" руки! 
а хто казав, що не треба навчати? І що не треба брати на базар торгувати? )
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1