Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 191192193194195 ... 603>
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:06

Banderlog написав:Раз дитина дисциплінована значить вона затуркана і в неї проблеми)
ага а гопник спортсмен) и то что он разбивает жертве нос - соревнование. знаем мы откуда ваши ноги растут.

Смотрите ребенок в период 13-18 ускоренно набирается социального и бытового опыта. До 12 как бы детство, игрушки мультики. После 18 резко падают познавательные потребности (поэтому растёт избирательность, от периода 13-18 мало чего остается). Посадите в 13 ребенка на цепь и в 18 вы получите грубое нарушение умственного развития. Теперь вопрос способствует ли дисциплина ускоренному усвоению социального опыта?

когда каждый день по расписанию, такое для тюрьмы хорошо. Жизнь невозможно разбить на график и воткнуть в расписание. Уже приводил пример с общением. Не будут ваши друзья подстраиваться под ваше свободное время. Это не собачки. Дружба = равноправие. Пришли пару раз - ты занят? ну и вали на... есть другие ребята без тюремной дисциплины и менее занятые.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 кві, 2025 11:16, всього редагувалось 6 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:07

Re: Психологія та інші цікавинки

Бетон написав:
  Faceless написав:
Бетон написав:Недавно хотел купить цельнозерновой хлеб. Почитал состав. Там молотая мука и немножко зерен. Развод как обычно
Так а що ви хотіли побачити? Мальтозу, розпушувач, добавку від злежування, ну щоб як звикли?

Цельные зёрна)
Їх там нема
Переживають, щоб ви зуби не поламали:)
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:15

Успіх написав:
  Hotab написав:А чого «такого» ти досяг?
Станом на «до війни» у нас був +- матеріальний парітет (згідно заявленого кожним з нас»
Отож!
  Hotab написав:Ти втратив точку на ринку
Я хоч зараз можу точку відкрити хоч на ринку, хоч в комерції в новобудові!
Але НЕ хочу!
Не хочу бути знову "прив'язаним" до прилавка з 9ї до 18ї!
А наймати працівників - теж не хочу того менінгіту!
) успіх, при всій повазі шаблон про успішних троєчників трохи не правдивий :lol: да, багато відмінників не мають дєрзості, но далеко не всі.
Пораджу тобі книжку «Роберт Вільямс Вуд. Сучасний чарівник фізичної лабораторії». Можеж і дітям дати почитати якщо не баішся)
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:16

Banderlog написав:
  Успіх написав:
  Hotab написав:А чого «такого» ти досяг?
Станом на «до війни» у нас був +- матеріальний парітет (згідно заявленого кожним з нас»
Отож!
  Hotab написав:Ти втратив точку на ринку
Я хоч зараз можу точку відкрити хоч на ринку, хоч в комерції в новобудові!
Але НЕ хочу!
Не хочу бути знову "прив'язаним" до прилавка з 9ї до 18ї!
А наймати працівників - теж не хочу того менінгіту!
) успіх, при всій повазі шаблон про успішних троєчників трохи не правдивий :lol: да, багато відмінників не мають дєрзості, но далеко не всі.
Пораджу тобі книжку «Роберт Вільямс Вуд. Сучасний чарівник фізичної лабораторії». Можеж і дітям дати почитати якщо не баішся)
О, в мене в дитинстві така була
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:18

Успіх
Ні, я хочу більше. І тому маю більше.
Доречі, навіщо ти дітям зараз плануєш інститути /універи? Щось трохи зрозумів все ж?
Посадив б кожного на підалі на ринку. Показав би на себе, що «можна і так».
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:20

Хотаб, як не має що відповісти на "щекотливі" питання, то починає віджартовуватиттупими жартиками.

А по суті питання сказати то нема чого, кишка тонка?! ;)
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:26

Hotab написав:Доречі, навіщо ти дітям зараз плануєш інститути /універи? Щось трохи зрозумів все ж?
Посадив б кожного на підалі на ринку. Показав би на себе, що «можна і так»
Якщо б старший не мав "хисту/тяги" ЦІКАВОСТІ до навчання, то моя дружина його в фізмат не влаштовувала б!
А я б його тоді навчав техніки "золоті/срібні" руки! :D
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:29

Успіх написав:Хотаб, як не має що відповісти на "щекотливі" питання, то починає віджартовуватиттупими жартиками.

А по суті питання сказати то нема чого, кишка тонка?! ;)

А де було питання «по суті»? Я жодного від тебе ще не бачив?
Може оте про «в 44-му масло не мазали»?? Так тобі вже пояснено все, якраз для рівня 8-го класу, на твоєму ж прикладі, як ти котам сарделі викидав в «41-му»..

Якщо б старший не мав "хисту/тяги" ЦІКАВОСТІ до навчання,

Ну хвала алаху гілка пішла в маму.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:34

Wirująświatła написав:
  Banderlog написав:Раз дитина дисциплінована значить вона затуркана і в неї проблеми)
ага а гопник спортсмен) и то что он разбивает жертве нос - соревнование. знаем мы откуда ваши ноги растут.

Смотрите ребенок в период 13-18 ускоренно набирается социального и бытового опыта. До 12 как бы детство, игрушки мультики. После 18 резко падают познавательные потребности (поэтому растёт избирательность, от периода 13-18 мало чего остается). Посадите в 13 ребенка на цепь и в 18 вы получите грубое нарушение умственного развития. Теперь вопрос способствует ли дисциплина ускоренному усвоению социального опыта?

когда каждый день по расписанию, такое для тюрьмы хорошо. Жизнь невозможно разбить на график и воткнуть в расписание. Уже приводил пример с общением. Не будут ваши друзья подстраиваться под ваше свободное время. Это не собачки. Дружба = равноправие. Пришли пару раз - ты занят? ну и вали на... есть другие ребята без тюремной дисциплины и менее занятые.
) друзів треба правильно вибирати а не водитись з всякою шампротою)
в середній школі до 9го я вчився в селі, відмінником не був, но на олімпіаді пофізиці в районі був кращим.
10, 11 вже вчився серед "розумників". Ваші стереотипи про тих хто добре вчаться мяко кажучи дивують. Раз добре вчиться значить образ "ботана" з американського кіна для дибілів? :lol:
повірте мені на слово в класі і меломани були і каратисти й рукопашники.
дружить клас до цих пір. Хоть носить нас по всім світу)
Я трохи серед них біла ворона) і не можу сказати, що лишився в близьких відносинах з більшістю, но пару близьких друзів лишилось. Щодо соціального опиту то Ви взагалі гоните.)
Востаннє редагувалось Banderlog в Нед 13 кві, 2025 11:40, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 11:37

Успіх написав:Якщо б старший не мав "хисту/тяги" ЦІКАВОСТІ до навчання, то моя дружина його в фізмат не влаштовувала б!
А я б його тоді навчав техніки "золоті/срібні" руки! :D
а хто казав, що не треба навчати? І що не треба брати на базар торгувати? )
Banderlog

Профіль

1
1
  #<1 ... 191192193194195 ... 603>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему