Бетон написав:Завтраки делал я: панкейки - до автоматизма. Тонкие блины. Омлеты тощо Ужин я делал себе сам. Умею варить все супы. Ну и жареная картоха Баба з воза - мне легче
та даж без таких заморочок і в косорукого. кухонні ваги, мультиварка скороварка + електрогриль закривають відсотків 70 потреб. А решту можно і не дома поїсти) На сирники мені натхнення бракує а сирна запіканка в мультиварці готується елементарно. Не обманюйте себе, жінку тримають в хаті не для пользи а як кота, щоб любить і кормить.
Banderlog написав: іще питання, яка причина чому вони розумні, якщо там комплекс відмінника
Нііі, і близько не було такого)))
Banderlog написав:+ неврастенія стали причиною, що жінка довчилась до доктора наук...
Особисті обставини стали цією причиною. Жінка зробила висновок: "що ж, не пощастило у коханні, тоді буду робити кар'єру" і пішла в докторантуру. Наступного року вийшла заміж.)) Чоловік хотів, щоб завершила дісєр, підтримував і пишається.
я про косоруких писав) мало лі хтось не вміє відміряти по рептурі) сам одного разу з хлібопічкою не міг догнати, що не правильно муку поміряв.) Все клятий алкоголізм)