«Я шокований жахливими атаками Росії на цивільне населення у Сумах, і мої думки із жертвами та їхніми близькими у цей трагічний час», – заявив Стармер.
Він зазначив, що Президент України Володимир Зеленський продемонстрував своє прагнення до миру. «Тепер Путін повинен погодитися на повне і негайне припинення вогню без жодних умов», – наголосив Стармер. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... armer.html
Флер, другий абзац це про ваше -пропонування рпв було безглуздим. Стармер не підкреслював би безглузду дію.
_hunter написав:Как посчитаны конверты? - ах, укрстат их не считает - и в таблички не пишет А так: был у меня один знакомый из "госов"... - как стал замом начальника - вполне стало выглядать.
Економіка-пустоти не терпить 1 Якщо першим 23000 чиновників Ви платите в середньому 3 зарплати мого продавця( або 5 зарплат останнього двірника) ... - то з якого будуна Ви вирішили , що той хто отримує три зарплати продавця в ларьку - буде керувати краще ніж три продавця або пять двірників? 2 Якщо 50% працездатних не платять нічого від слова взагалі( а це десь 10 млн осіб) , тобто 100% отримують в конверті.. - то з якого будуна ви вірішили що всі інші ні копійки в конверті не отримають 3 Якщо чиновник отримав 47427 на руки і сплатив 14170 грн податків , а айтішнік, який сплатить 14170 податків у вигляді 5%+1% - отримає на руки 245 000 то чим +200 000 чесного айтішніка відрізняється від 200 000 в конверті чиновнику....
Тому рахувати чужі гроші можна розповідати що той хто отримує -мало працює -можна от тільки це неефективно Набагато ефективніше плюнути на той 1% який отримує чиновник і просто зробити на 10% більше(краще/ефективніше) і буде тобі щастя.
то "недоимку" добирают "конвертами", которые укрстат не считает. И что?
Так это ж не я непойми зачем придумал официальную зряплату считать
Ви бачу так і не зрозуміли.... Якщо Гетьманцев придумає закон як загнати під плінтус торгівлю тютюном - а потім буде дивуватись росту продаж за межами фіскального обліку - то це говорить тільки про одне В економіця свято місце - пусто не буде і там де з ринку підуть цивілізовані продавці - прийдуть корупціоновані продавці. Точно так само і в зарплатах будь-кого в тому числі і чиновників Якщо продавець послуг на єдиному(перукар чи айтішнік) з 250000 отриманих -платить 15000 податків, і той хто керує Державою платить з 45000 - 15000 податків - то це буде відбуватись тільки в тому випадку, якщо існує канал який як мінімум УРІВНЮЄ доходи.
Banderlog написав: а шо тут скажеш? Я в шоці... тільки починає вимальовуватись перемиря як підливають масла в вогонь.
Логіка в Келлога: "Сьогоднішня атака російських військ на цивільні цілі в Сумах у Вербну неділю переходить будь-яку межу прийнятного. Є десятки загиблих і поранених цивільних. Як колишній воєначальник, я розумію націлювання, і це неправильно", – заявив Келлог.
_hunter Зміна кількості населення України без врахування окупації- йде плюс/мінус так само як і в інших країнах Наприклад Китай зменшився за 3 роки на 4 млн осіб і без війни 2021____1 412 360 000 2022____1 411 750 000 2023____1 409 680 000 2024____1 408 280 000
detroytred написав:«Я шокований жахливими атаками Росії на цивільне населення у Сумах, і мої думки із жертвами та їхніми близькими у цей трагічний час», – заявив Стармер.
Він зазначив, що Президент України Володимир Зеленський продемонстрував своє прагнення до миру. «Тепер Путін повинен погодитися на повне і негайне припинення вогню без жодних умов», – наголосив Стармер. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... armer.html
Флер, другий абзац це про ваше -пропонування рпв було безглуздим. Стармер не підкреслював би безглузду дію.
Стармер сказав те, що він має сказати як політик. Це не означає, що він так думає насправді. Я впевнена, що всі "думаючі" люди прекрасно розуміють, що рпв з рф - це безглузда ідея, яка не спрацює. За 10 років війни це було підтверджено не один раз. Рпв настане тоді, коли рф не зможе продовжувати війну.