_Mykola_ написав:Мова була про збір людей для нагородження! Шикування і великий збір всл на якийсь урочистий захід мають одне і теж саме коріння!
Чи Ви вважаєте що підвал цивільної будівлі, то є надійне укриття від балістичної ракети, яка йде точнісінько у місце зборів?
1) Чи загинули всл в даному випаду? Ніби ні. 2) Ви зараз вину за загибель людей хочете перекласти на військовослужбовців, що десь там поряд були в будівлі? Я вам правильно розумію? Ви взагалі тут на чиїй стороні? Що за блеймінг?
Вам це здається, що робити коли здається, Ви ж знаєте? Мова йде про ідиотизм щодо зборів великої кількості всл для різних урочистостей, незалежно від місця їх проведення. Не перекладаю нічого, вина за обстріл на кацапах, відповідальність за організацію зібрання людей на керівництві. І, на жаль, такі урочисті зібрання продовжуються, у Сумах "пощастило" всл, не пощастило цивільним, могло бути навпаки, або разом, а могло і не бути взагалі, не прийди в дурну голову якогось керівника організувати ото все...
то виходить, що військові важливіші за цивільних? хто кого захищає?
flyman написав:то виходить, що військові важливіші за цивільних? хто кого захищає?
Без чіткого визначення, що понад усе і градації пріоритетів (держава, люди, території, справедливість, воля, майно і т.д.), відповіді нема.
Вже 100 разів звертав увагу, що це фундамент для усього, усих подальших рішень (стратегічних і нижче). Заявляти про екзистенційність війни і уникати визначення та оголошення пріоритетів є введенням в оману... Надією на пропітляти. На диво. На шанс в рулетку.
_Mykola_ написав:Вам це здається, що робити коли здається, Ви ж знаєте? Мова йде про ідиотизм щодо зборів великої кількості всл для різних урочистостей, незалежно від місця їх проведення. Не перекладаю нічого, вина за обстріл на кацапах, відповідальність за організацію зібрання людей на керівництві. І, на жаль, такі урочисті зібрання продовжуються, у Сумах "пощастило" всл, не пощастило цивільним, могло бути навпаки, або разом, а могло і не бути взагалі, не прийди в дурну голову якогось керівника організувати ото все...
Типова кацапська пропаганда- у смерті цивільних винні лише ЗСУ бо русскіє б'ють лише по військовим цілям.
_Mykola_ написав:Вам це здається, що робити коли здається, Ви ж знаєте? Мова йде про ідиотизм щодо зборів великої кількості всл для різних урочистостей, незалежно від місця їх проведення. Не перекладаю нічого, вина за обстріл на кацапах, відповідальність за організацію зібрання людей на керівництві. І, на жаль, такі урочисті зібрання продовжуються, у Сумах "пощастило" всл, не пощастило цивільним, могло бути навпаки, або разом, а могло і не бути взагалі, не прийди в дурну голову якогось керівника організувати ото все...
Типова кацапська пропаганда- у смерті цивільних винні лише ЗСУ бо русскіє б'ють лише по військовим цілям.
В точічку. Саме кацапська.
Але до чого до цього повідомлення Миколи? Там і близько нема отого "лише". Навпаки, є прямо і чітко - "вина за обстріл на кацапах".
Юрій Юла був полковником, колишнім заступником комбрига 26 артилерійської бригади імені генерала-хорунжого Романа Дашкевича. Як повідомили у Бердичівській РВА, Юрій Юла був командиром військової частини А1476.
Юрій Юла був полковником, колишнім заступником комбрига 26 артилерійської бригади імені генерала-хорунжого Романа Дашкевича. Як повідомили у Бердичівській РВА, Юрій Юла був командиром військової частини А1476.
чи випадково він потрапив під ракетний удар? мабуть так але треба в будь-якому разі уникати міст великого скупчення людей (будь яких : цивільних чи військових) у неділю гуляв центром міста, мої родичі зайшли в торговий центр на 15 хв. Я стояв зовні і думав-на скільки тут багато людей (мамочки з немовлям у колясках, інші діти (4-6 років), пенсіонери на лавках-тобто на 100кв.м. не менше 80 людей (стояв під ганим весняним сонечком і рахував кількість людей навколо мене). На щастя не часто буваю в таких містах скупчення, на диво-люди навколо абсолютно не відчувають навіть 1% ризику
на флоті мене навчили завжди робити risk assesment
Risk assessment is the process of identifying hazards that could negatively affect an organization's ability to conduct business. These assessments help identify inherent business risks and prompt measures, processes and controls to reduce the impact of these risks on business operations.
вважаю, що нашим громадянам (особливо учням школи 3-11 класн) не завадить навички швидко робити risk assesment в будь який сітуції, як приклад у 1995р я після другої ночі повертаюсь на судно у Ріо-де-Женейро (казав агент, на підходу до порту моряків часто грабували інколи ранили ножем місцеві гопніки), підхожу і бачу трьох "гопників" які чекають на одиноких як я, подумав що вже піздно тікати (наздоженуть, бо молодші на 10 років), підхожу і іспанською питаю "закурити немає?" Dame un cigarrillo(хоч я не курив ніколи), ті відповідають що немає, потім що декілька слів іспанською, потім Obrigado pela ajuda і все, пройшов прохідну порту і вже на судні
Востаннє редагувалось prodigy в Пон 14 кві, 2025 14:44, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:Входят. Но, на итоговый результат -- вообще не влияют. Ты своим "яканьем" немного того "Колизейного вора" Родари напоминаешь: такая же напыщенность и такая же "заметность"...
Ясно що в популяції з 40 млн - одна особа НІЧОГО не може змінити в плані народуваності. навіть якщо ця особа султан з гаремом в 100 наложниць... Тому дивного в цьому нічого Але середні значення треба вміти інтерпритувати.. То як Вже побудував графік кількості народжень на 1 млн ? Вже зрозумів що дивитись і порівнювати загальну кількість народжень в популяції з 51 млн і порівнювати з популяцією в 35 млн -таке собі задоволення.
Ну НАКОНЕЦ-ТО! -- на второй день! до гения арифметики дошло, что 2+2 таки выходит 4
А може по пунктам 1 Мене питання народжуваності хвилюють і я його вирішую шляхом збільшення кількості дітей в 2-3 рази більшим ніж в середньому по Україні - тобто я роблю те що вважаю правильним Тебе питання народжуваності хвилюють -але в тебе нуль дітей То я що замість тебе повинен бути присутнім з твоєю жінкою - при зачатті дитини яку тобі впишуть щоб ти зміг довести що не тільки переживаєш а й щось робиш... В принципі-я можу, давай адресу дружини і якщо ти не в стані то я ще якось для блага України напряжусь. 2 Мене хвилює економічний стан держави , тому в питання нарощування капіталу мої досягнення в десятки разів переважають твої. Так це мій капітал - але хіба я десь колись писав що ЗОБОВЯЗАНИЙ замість боягузів і втікачів - вирішувати їх питання для них? Я описав як ВИ можете це зробити Якщо хочете - робите, не хочете-не робите Я тут при чому? Від мене так само як і від дій можновладців залежить менше 1-3% Вашого кінцевого результату А 97% -99% все одно залежать від вас.
_Mykola_ написав:Мова йде про ідиотизм щодо зборів великої кількості всл для різних урочистостей, незалежно від місця їх проведення.
Якщо у Львові, в будь який період часу між 10-00 і 22-00 , на площу перед Оперним( я вже мовчу про Вокзал ж/д- там помножити на 100) прилетить ракета з касетним боєприпасом загинуть а - мінімум десяток військових , серед яких точно буде парочка майорів-полковників б - мінімум сотня цивільних
Офіційно ніхто не збирається Кількість загинувших серед військових/цивільних буде в рази вища Хто винуватий?
Я у шоці, три роки війни, а будь яка цензура відсутня зовсім, одразу ляпають про прізвища загиблих і конкретні місця, розказують які нові види озброєння з'явились, їх ТТХ, тактичні прийоми. По Сумам дебілка Безугла і підар Мосейчук одразу вилізли з легітимізацією удару, чим одразу скористалася кацапська пропаганда, зараз Бердичівська райрада побігла одразу доповідати про загиблого, щоб першими ж бути, правда зараз новину вже видалили.