|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 24 кві, 2025 13:55
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 кві, 2025 14:04
Xenon написав:
в цьому дефолті немає катастрофи, це банально відсутність можливостей для виплат по боргу, навіть не одним оком на цю новину не реагую треба щось потужніше, ти лупаєш скалу- бруд кидаєш на ненку (каменяр) -важка праця, а платять копійки, бо погано працюєш, погано лупаєш I голос сильний тобі згори, як грiм, гримить: "Лупай сю скалу! Нехай нi жар, нi холод Не спинить вас(тебе)! Зносiть i труд, i спрагу, й голод .
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3343 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 24 кві, 2025 14:06
prodigy Було раніше цікаво читати ваші побрехенькі про морські походи. Охолоньте, в своїх дописах я ні до чого не закликаю - ні до капітуляції, ні до війни аж до втрати ще сотень тисяч життів, вам примарилося це. І більше того, чого б я не бажав, я не можу вплинути на події. Що до Крима: коли ви востаннє там були і коли планували знов туди поїхатми? Є факти, є реалії, а є хотєлкі діванних бойцунов "Я занотував ваші заклики". Мільйони доносів самі себе на напишуть)
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 24 кві, 2025 14:21
whois2010 написав:prodigy Було раніше цікаво читати ваші побрехенькі про морські походи. Охолоньте, в своїх дописах я ні до чого не закликаю - ні до капітуляції, ні до війни аж до втрати ще сотень тисяч життів, вам примарилося це. І більше того, чого б я не бажав, я не можу вплинути на події. Що до Крима: коли ви востаннє там були і коли планували знов туди поїхатми? Є факти, є реалії, а є хотєлкі діванних бойцунов "Я занотував ваші заклики". Мільйони доносів самі себе на напишуть)
. мені не треба охолонути-пишу без емоцій, чисто раціонально не бачу логіки в тому, якщо ви десь не були в країні, то від цієї області треба відмовитись і подарувати будь-кому (я був 20 раз у Львові і жодного разу у Полтаві, Сумах, Донецьку і Луганську) може колись побуваю, мені нічого не марилось-все у вашому посту.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3343 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 24 кві, 2025 14:39
Бетон написав:Так а что ты предлагаешь? Переговоры сорвали. Отдать не часть а всю страну?
Так, щоб такі недалекі "маленькие людишки" перестали хвилюватися потрібно віддати Київ. І все скінчиться. Ну майже все, вони("маленькие людишки") знов будуть незадоволені однак. Але так буває, що питання "нас то за что?!" виникає дуже спонтанно)
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 кві, 2025 14:53
stm написав:Так, щоб такі недалекі "маленькие людишки" перестали хвилюватися потрібно віддати Київ. І все скінчиться. Ну майже все, вони("маленькие людишки") знов будуть незадоволені однак. Але так буває, що питання "нас то за что?!" виникає дуже спонтанно)
Ви теж охолоньте, не треба крайнощів: у вас або пєрємога і кава в ялті, або віддати київ, полутонів нема. Крим де-факто не український. Про де-юре ми можемо волати на весь світ, це нічого не змінить. Давайте ваш план якщо не перемоги, то хоча б не поразки. А ще краще, давайте спитаємо у Бандерлога: йому краще поїхати додому, чи щоб Крим на телемарафоні був на одній мапі з Україною. Бо позиція ваша - тих, хто сидить на диванах - зрозуміла. І зелінському зручно пиляти бюджети до безкінченності. Ви ж пам'ятаєте оцей весь його "бізнес на крові" та війна вигідна Парашенкє. Ще раз: Україна зараз існує вборг, люд воювати не хоче, коштів нема, економіки вже майже нема, найбільша економіка світу від нас відвертається. Можете називати це фінським варіантом, корейським, як завгодно. Але на поступки будемо вимушені піти. Для вас, мамкіних домашніх воїнів, теж є варант на потім. Пам'ятаєте, "єслі нє понравітся, ми єго снєсьом". Так от, снєсуни, як раз буде вам шанс. І буде за що.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 24 кві, 2025 14:55
whois2010 написав: stm написав:Так, щоб такі недалекі "маленькие людишки" перестали хвилюватися потрібно віддати Київ. І все скінчиться. Ну майже все, вони("маленькие людишки") знов будуть незадоволені однак. Але так буває, що питання "нас то за что?!" виникає дуже спонтанно)
Ви теж охолоньте, не треба крайнощів: у вас або пєрємога і кава в ялті, або віддати київ, полутонів нема. Крим де-факто не український. Про де-юре ми можемо волати на весь світ, це нічого не змінить. Давайте ваш план якщо не перемоги, то хоча б не поразки. А ще краще, давайте спитаємо у Бандерлога: йому краще поїхати додому, чи щоб Крим на телемарафоні був на одній мапі з Україною. Бо позиція ваша - тих, хто сидить на диванах - зрозуміла. І зелінському зручно пиляти бюджети до безкінченності. Ви ж пам'ятаєте оцей весь його "бізнес на крові" та війна вигідна Парашенкє. Ще раз: Україна зараз існує вборг, люд воювати не хоче, коштів нема, економіки вже майже нема, найбільша економіка світу від нас відвертається. Можете називати це фінським варіантом, корейським, як завгодно. Але на поступки будемо вимушені піти. Для вас, мамкіних домашніх воїнів, теж є варант на потім. Пам'ятаєте, "єслі нє понравітся, ми єго снєсьом". Так от, снєсуни, як раз буде вам шанс. І буде за що.
Вас не цікавить як на ваш список військовозобов'язаних дивився військомат? Ви дійсно досі не відсвічуєте, що повезли список майбутніх воїнів ЗСУ своїми руками? )
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 кві, 2025 15:02
whois2010 Зважаючи на вік і інше, що мене засмутило(не вік). 1) Чи ви давали на місцеве ТЦК згінно своїх посадових обов'язків список і ВОС співробітників контори? 2) Чи бачили ви якесь здивування у того співробітника ТЦК кому подали дані? PS: на місці співробітника ТЦК, я би з задоволенням хижака на здобич вам посміхалась. Так бува, потім якісь проблеми трапились, ви дуже не розуміли чому)
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 кві, 2025 15:36
Дональдак корчит из себя - кота Леопольда ❗️ Я не задоволений російськими ударами по Києву. У цьому немає необхідності, і дуже невчасно. Володимире, зупинись! 5000 солдатів щотижня гине 5000 солдатів. Давайте укладемо мирну угоду, — Трамп.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 кві, 2025 15:40
Батьки страждають і Ви як розумна дитина розповідаєте всім як бути, ну щоб батьки не страждали. Воно звісно так в хороших родинах дитина ніколи не вирішує самостійно проблеми сімейні, все розказує державі як правильно )))
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
|