Він задавав це питання, я йому відповів шо начинай задорого прикручувать копійчані педалі. Нє, він продовжує шукать довірливого реалізатора.
|
|
![]() Успіх
Молодець. Головне як людина сприймає і вирішує досягнення власних цілей. Бо насправді "успіх" - поняття відносне. Не тільки по матеріальній частині, а й взагалі по всьому. Наприклад, ми колись виграли всеукраїнський чемпіонат нашого банку по футболу. Ще в ті часи, коли в кожній області були великі філіали та дирекції, а не крихітні відділення як зараз. До речі, на виїзді здобули важливу виїзну перемогу в Донецьку, яка дозволила нам вийти з групи. Фінал, як і весь чемпіонат, був феєричним, програючи на останніх секундах забили гол і вийшли на серію пенальті, які також на тоненького виграли спочатку програючи. Для нас любителів це був неймовірний успіх. Я думаю по емоціям можливо не менше ніж коли професіональні футболісти виграють Лігу чемпіонів. Так і в житті, є 2 сусіди із села, де я народився, обоє по своєму успішні. Один вчитель у селі, але був номінований на вчителя району, їздить з учнями на різні конкурси, олімпіади, наукові фестивалі, плетуть сітки з дітьми для військових, регулярно роблять їм передачі разом з листами та смаколиками, досліджують разом історію села, записують інтерв'ю у старожилів, збирають старі пісні і таке інше. Другий - почав скуповувати ще з 2000х стару нерухомість у Мукачеві та Ужгороді, робити ремонт та здавати посуточно. Зараз вже більше 20 об'єктів має, а ціни там майже київські, бо райони центральні. Так ось, я в матеріальному плані на порядок вище за першого, але разом з тим на порядок нижче за другого. І при цьому всі 3 можуть назвати себе успішними ![]()
![]() За крок до перевороту думок©Ні. А точніше - не завжди! От саме це я намагаюсь донести!(а не свої успіхи) А успіхи - я вже просто приводжу, як результат(типу "от що сталось в результаті") Я розумію, що люди з ВО(а особливо ті, які здобули 2 дипломи, потративши на це купу років свого життя!!!) - не хочуть визнавати, що в результаті це "фігня на пісному маслі" ![]() Чому? Бо "простий хлопець з села"... - далі вже знаєте ![]() Ні, я розумію, якщо умовний Хотаб(чи інший умовний форумчанин, який не погоджується з моєю точкою зору про ВО), завдяки своїм витраченим рокам життя на здобуття ВО був би скажімо депутатом, директором банку, суддею, прокурором... або власником Нової пошти, нашої р'яби, чи власником атб ![]() А так - "на холєру ті ваші Гарварди?"!!! ![]() ![]() Прочитайте моїх останніх 2 дописи на цій гілці - я все там пояснив >>> Бізнес Долярчика/Успіха - поради ![]() Абисняю 😁 После значительно более скромного ВУЗа я ни дня не ходил на работу "к звонку". Когда Вы открывали свой магазин, я ещё сладко спал. Вот для этого и нужно ВО. Мне. Мне не совсем понятно, зачем Вы смешали в одну кучу бизнесменов с прокурорами, но для того, чтобы иметь хотя бы шанс туда пробиться, тоже нужно образование. Для бизнеса подходит вариант самообразования, но не менее серьезного, чем в ВУЗе. Вторая попытка спровоцировать форумчан, чтобы начали мериться активами, выглядит ещё более неуклюже, чем первая. Надо уметь останавливаться: не получается, так не получается.
|
|