detroytred написав:Якщо б малось на увазі просто проти оцього 3 денного від путла, то так би і вказував
ну так він і вказує у статті. Вона навіть називається: "Russia has offered a short ceasefire in Ukraine – but here’s what Putin really wants". Що не так?
Ви ж обрізали, що не так - "то так би і вказував -- триденне то ні про що, згадав, про 30-денне і т.д., які стануть кроками до миру."
Якщо проти тільки триденного, то апелювати треба було лише саме до терміну пропозиції припинення вогню, а також, що "послаблення санкцій, поступки та перемовини на умовах Кремля - пастка".
Але ж лунає чітко: "Заклики до припинення вогню в Україні зараз грають виключно на користь Кремля". Про заморозку та тимчасове перемир'я - нас не влаштує. ______________________________ Ну і "Він хоче «заморозити» війну - не завершити її. І саме тому будь-яке «перемир’я» без гарантій і справедливості лише відкриє двері для нової агресії" ----- і як це в'яжеться з нашою пропозицією безумовного припинення вогню???????
Тепер умовами стають гарантії і справедливість!!! Ну чітко ж --- тепер знов наголошується на умові (гарантіях та справедливості). Як і було раніше...
Якщо поясните, як так можна сумістити "безумовне" з "умовами", буду благода.
Vadim_ написав:.......... Скажу вам шо наприкінці 70-х у м.Дніпропетровськ таких я не знав, і на районі у пішій доступності було ТРИ школи- російськомовні і ні однієї українсько мовної, про що дальше теревенити? І мати привела в ту школу шо була поряд , російськомовна , не було вибору, так як не мала приватної автівки чі службового авто з водіем щоб возити мене в село за містом , в селах викладали українською
И много было желающих в Днепре ходить в україномовну школу? И в городе ни одной не было? У меня в районе была одна україномовна школа до самого конца Союза (и, естественно, она оставалась и позже). При этом было, наверное, больше 10 русскоязычных (скорее, больше, никогда не считал, это так, по памяти). В пределах пешей доступности от меня было точно 7 русскоязычных школ. И никто эту україномовну школу даже не пытался закрыть. А то, что вы не знали ни одной україномовної школи во всём Днепре, думаю, больше говорит о вашей заинтересованности в ней.
«Как вы знаете, мы постоянно ищем полезные ископаемые. В Украине их много, и мы обсудили, что можем начинать добычу и делать то, что должны. Это выгодно и для них». «Скоро они начнут выполнять условия соглашения. Пока мы не увидели результатов, но подозреваю, что скоро увидим».
По словам Трампа, он «не хотел заключать сложную сделку», поскольку «у Украины не так уж много денег». «И мы пришли к соглашению, по которому наши средства в безопасности» , — подчеркнул он.
Трамп также отметил, что присутствие США в Украине, где американская сторона будет заниматься добычей ресурсов, «удержит многих недобросовестных игроков подальше от страны».
Капітуля́ція (від лат. capitulare — домовлятися щодо певних пунктів): 1. заключна стадія збройного опору однієї зі сторін, що воює, у результаті її безнадійного воєнного становища або з політичних, ідеологічних та інших мотивів, що характеризується припиненням бойових, диверсійних розвідувальних дій супротивних сторін; 2. у міжнародному праві — припинення збройного опору, війни, дій та здача збройних сил зі зброєю, технікою тощо, держави, що воює, під впливом переваги військової сили держави-переможниці на умовах останньої або на умовах, погоджених унаслідок переговорів.
Розрізняють такі типи капітуляції: * почесна — зі збереженням прапорів, озброєння та військової техніки у переможеної сторони; * проста — капітуляція окремого військового об’єднання, що не зумовлює капітуляції на рівні всієї сторони конфлікту, що воює; * повна — цілковите і остаточне припинення опору всіма збройними силами однієї зі сторін, означає визнання державою військової поразки, однак формально не припиняє стан війни між учасниками; * беззастережна — роззброєння і здача всіх збройних сил капітулюючої держави на умовах, поставлених переможцем, переможена сторона втрачає формальне рівноправне становище на переговорах із переможцем. https://vue.gov.ua/Капітуляція
Тобто за великим рахунком капітуляцією можна вважати односторонню? згоду на припинення бойових дій на умовах, що досягені на перемовинах.
Але!!!! Тоді оте, про що заявляється, -- навіть "мир з позиції сили" та перемовини без звільнення УСІХ територій буде теж нічим іншим, як капітуляцією.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 30 кві, 2025 21:28, всього редагувалось 2 разів.
Vadim_ написав:.......... Скажу вам шо наприкінці 70-х у м.Дніпропетровськ таких я не знав, і на районі у пішій доступності було ТРИ школи- російськомовні і ні однієї українсько мовної, про що дальше теревенити? І мати привела в ту школу шо була поряд , російськомовна , не було вибору, так як не мала приватної автівки чі службового авто з водіем щоб возити мене в село за містом , в селах викладали українською
И много было желающих в Днепре ходить в україномовну школу? И в городе ни одной не было? У меня в районе была одна україномовна школа до самого конца Союза (и, естественно, она оставалась и позже). При этом было, наверное, больше 10 русскоязычных (скорее, больше, никогда не считал, это так, по памяти). В пределах пешей доступности от меня было точно 7 русскоязычных школ. И никто эту україномовну школу даже не пытался закрыть. А то, что вы не знали ни одной україномовної школи во всём Днепре, думаю, больше говорит о вашей заинтересованности в ней.
Ви навіть назву міста/села соромитесь назвати, про шо базікати?
ви самі не можете знайти свої пости і хочете, щоб я сам цим займався? шукав вітра в полі? Вибачте, але я свій час ціную більше. Будуть пости - буде тема для дискусії.
Я своё время тоже. Но я вас не заставляю искать. Не хотите, не надо. Но вы даже не попытались уточнить у шамана, когда это было, а предпочли придумывать обвинения.
ЛАД написав:Так я, вроде, не предлагал отдавать что-то ещё
я не знаю, що конкретно ви хочете, але поточний підхід, поточні українсько-європейські пропозиції вам не підходять. Принаймні, я так зрозумів. Якщо ви за, то про що суперечка?
Пропозиції я вижу, в основном американские и иногда украинские. "українсько-європейські" как-то не очень. Они мне вполне подходят. А спор начали вы на основе придуманных обвинений.
ЛАД написав:Здесь кто-то призывал к капитуляции?
купа людей. І ті, хто називає вимоги пуйла (про території, про демілітаризацію) "адекватними" і ті, хто не так сильно паляться.
Ещё раз. Я не видел таких утверждений в оригинале, обсуждать не могу. Ваши утверждения на эту тему могут быть такими же ложными, как и обвинения в мой адрес.
ЛАД написав:"Без скорочення потенціалу ЗСУ" по сравнению с чем? По сравнению с сегодняшним состоянием?
ознайомтесь з вимогами у Стамбулі. Вони легко гугляться. Бо зараз перераховувати весь список буде трохи довго.
Знакомился. Эти "вимоги" никем не были согласованы и никто здесь за такое сокращение не выступал. При этом нет никакой гарантии, что на какие-то ограничения в конечном итоге пойти не придётся.
ЛАД написав:В РФ тоже "не вбивають" за наличие Шевченко или Леси Украинки. А по вашим словам "послідовно" закрывают школы
не вбивають, але саджають:
Дарью Козыреву задержали полицейские днём 24 февраля после того, как она возложила цветы к памятнику украинскому поэту Тарасу Шевченко и наклеила на постамент отрывок его стихотворения "Завещание". "Поховайте та вставайте, Кайдани порвіте І вражою злою кров’ю Волю окропіте!"
А про школи краще навіть не згадуйте - скільки україномовних шкіл залишилось на анексованих територіях?