|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 09 тра, 2025 17:54
Єдине що тут може затримати, це купівля бумаг за кредитні.
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 09 тра, 2025 18:07
ukr0014959 написав:Єдине що тут може затримати, це купівля бумаг за кредитні.
Підходящі бомаги бувають не кожен місяць, а якщо ще й кредитний ліміт невеликий...
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 320 раз.
- Подякували: 318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 18:52
Ferlakur написав:Підходящі бомаги бувають не кожен місяць.
бувають в житті моменти, шо абияка бомага підходяща 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1888 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 09 тра, 2025 21:57
won написав:Не розумію, що таке "пакет послуг".
Я б назвав набір послуг, які надаються в рамках продукту. won написав:Причому можна і кредитних тратити на 5к. Чи... Ні, і треба саме витратити своїми з верки?
Якщо задаєте таке питання, то погано читали моє повідомлення. won написав:А також чи враховуються в ці 5к оплати комуналки, чи лише оплата карткою в терміналах офлайн-магазинів?
Скоріше за все, що так. Бо є кешбек через МСС цих операцій 4900. Искатель написав:однієї "двадцятки" вистачить?
Скоріше, що однієї 20-ки повинно вистачити, то цього уточнення немає в нових тарифах.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 10 тра, 2025 00:31
Howl написав: won написав:Не розумію, що таке "пакет послуг".
Я б назвав набір послуг, які надаються в рамках продукту.
Тут більше питання, що таке "продукт" Azure UAH та Azure USD - це одне ціле, 2 пакети в одному продукті чи 2 продукти в одному пакеті? І хто буде гарантувати, що ТАСька буде бачити цей пакет з продуктами так само, як ми тут між собою вирішимо?
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1243 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 10 тра, 2025 08:17
klug, скоріше за все, що це окремі пакети послуг. Ну я б так уважав до отримання роз'яснення контакт-центру.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 10 тра, 2025 09:43
да уж отличился тас, выкатить тарифы и при этом в банке сами не знают как они работают и ответственные работники и по телефону и в отделениях утверждают что до конца месяца еще будут изменения
по-моему по уровню безответственности и вседозволенности в БС это рекорд
-
Setta
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 104 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 тра, 2025 11:25
Setta написав:да уж отличился тас, выкатить тарифы и при этом в банке сами не знают как они работают и ответственные работники и по телефону и в отделениях утверждают что до конца месяца еще будут изменения по-моему по уровню безответственности и вседозволенности в БС это рекорд
Если эти изменения будут. А то оставят как есть и побреют на 150 каждого. А чего, ведь предупреждали, теперь жалуйтесь в оон. Комсомолец не просто охренел, он просто на всех положил.
-
Порт
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 тра, 2025 12:18
Howl написав: won написав:Не розумію, що таке "пакет послуг".
Я б назвав набір послуг, які надаються в рамках продукту. won написав:Причому можна і кредитних тратити на 5к. Чи... Ні, і треба саме витратити своїми з верки?
Якщо задаєте таке питання, то погано читали моє повідомлення.
Все одно не ясно, що таке пакет. Картка є, рахунок є, а пакет - це назва картки? За назву картки платити оренду, чи як? Так а навіщо мені тримати власні кошти на кредитці? Воно таке не потрібне.
-
won
-
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 тра, 2025 12:24
Порт написав: Setta написав:да уж отличился тас, выкатить тарифы и при этом в банке сами не знают как они работают и ответственные работники и по телефону и в отделениях утверждают что до конца месяца еще будут изменения по-моему по уровню безответственности и вседозволенности в БС это рекорд
Если эти изменения будут. А то оставят как есть и побреют на 150 каждого. А чего, ведь предупреждали, теперь жалуйтесь в оон. Комсомолец не просто охренел, он просто на всех положил.
Но вполне может быть, что и будут. В сторону ещё бОльших поборов. И это всё так и будет считаться, что объявлено первого мая. 
-
moveton
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 709 раз.
-
-
Профіль
-
-
1