|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:05
shapo написав: stm написав: shapo написав:А при чем тут одно к другому? Или нужно что-то ляпнуть?
shapo, завжди пам'ятайте, шекелі також можно використати з розумом. Реквізити впевнена Ви знаєте. Приймаємо як в баксах, так і в евро, і в інших валютах ) це важливо! )
Обратитесь в тцк или лучше в батальон Монако и Дубай,а мне есть кому отправлять на взятый в ипотеку таунхаус
Ок. Спочатку немає якору, потім іпотека на таунхаус ) Буває ) якщо іпотека не в Україні взагалі вишенька )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:06
shapo написав:Европа вырастила путькина покупая у него энергоносители, да и она на очереди следующая после Украины.
Оце так, ви дуже великої думки за москальську армію що ще раз підтвердило шо читаєте хрінзнаякі новини. а на уровне людей помощь была и есть,часто неафишируемая,так что мимо
В нас не форум жентльменів, тут прийнято слова підтверджувати квитанціями. Якщо квитанції немає, я можу підказать де її можна швиденько взять занедорого.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 219 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:08
Water написав:По-перше, на заході України, по-друге, Калуш. По-третє, моїх родичів, яких виселили з території сучасної Польщі, тоді Лемківщина, на південь України, все життя називали переселенцями. Так само називали людей з Чорнобиля Я написав де саме, але схоже ви не читаєте, або не розумієте прочитане. Западенці, західна Україна, не читайте москальських новини.
Родителей моей жены выслали с Лемковщины на Донбас в 1946,они оттуда увидев что помрут с голоду рванули обратно в Польшу,но вынуждены были осесть в Калуше т к граница была для них закрыта. Не помню как из называли в Калуше местные бойки,но точно не переселенцами. Чернобыльцев да,называли переселенцами
Востаннє редагувалось shapo в Нед 11 тра, 2025 22:09, всього редагувалось 1 раз.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:09
shapo написав: По закону о возвращении внуки евреев имеют право на репатриацию хотя и считаются гоями
Термін Репатріація для ашкеназі це вже якась хуцпа Для потомків цариці ефіопської та царя Моисея ще якось зрозуміло.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:14
UA написав: shapo написав: По закону о возвращении внуки евреев имеют право на репатриацию хотя и считаются гоями
Термін Репатріація для ашкеназі це вже якась хуцпа Для потомків цариці ефіопської та царя Моисея ще якось зрозуміло.
Серьезно? Эфиопов приравнял к евреям только в 1973 году главный сефардский равин и вывозить их начали в середине 80-х в операцию Моисей. Некоторые до сих пор ходят с выколотыми на лбу крестами и крестиками на шее
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:18
А мне плевать верите вы или нет. В Калуше их точно не называли западенцами ,было другое прозвище,забыл какое. Я ездил и на Шленск к их переселенным с села Кремпна Ясловского района Краковского воеводства родственникам
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:20
shapo написав:А мне плевать верите вы или нет.
Я зрозумів, ще залишилось у людей спитать квитанції. shapo написав: Я ездил и на Шленск к их переселенным с села Кремпна Ясловского района Краковского воеводства родственникам
Так вониж за легендою лемки, яке Краківське воєводство? Як і самостійне переселення лемків з Донбасу до Калуша. 
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:30
stm написав: shapo написав:Обратитесь в тцк или лучше в батальон Монако и Дубай,а мне есть кому отправлять на взятый в ипотеку таунхаус
Ок. Спочатку немає якору, потім іпотека на таунхаус ) Буває ) якщо іпотека не в Україні взагалі вишенька )
Завидуйте молча. Ипотека у сына,мне уже ничего не надо
Востаннє редагувалось shapo в Нед 11 тра, 2025 22:38, всього редагувалось 1 раз.
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:36
Water написав: shapo написав:А мне плевать верите вы или нет.
Я зрозумів, ще залишилось у людей спитать квитанції. shapo написав: Я ездил и на Шленск к их переселенным с села Кремпна Ясловского района Краковского воеводства родственникам
Так вониж за легендою лемки, яке Краківське воєводство? Як і самостійне переселення лемків з Донбасу до Калуша. 
Повторяю - мне плевать верите вы или нет, это история родителей моей жены и жили они именно по указанному мной адресу. А вы,оказывается, знаете все что происходило с лемками в 1946г как и то,что в межвоенной Польше лемковшина не входила в Краковское воеводство. Откуда такие познания?
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
|